ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Lama dah perati..

Post by Tukang Tilik on 7th October 2018, 1:37 pm

Korg ni komen mcm haram ni apesal?. Puak positif ke tu?. Xsuka boleh mai jauh. Org nak tgk jutawan segera share info ni.

Tukang Tilik
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Ermm on 7th October 2018, 1:20 pm

gggggg

Ermm
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Hsjdjd on 7th October 2018, 12:26 pm

Vshshsjsjwjsjshe
















































































































































































































































































































































































Fvjcgkg





































































































































































































































































































































































































































Bbnj



































Hsjdjd
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Allah pemberi rezeki on 7th October 2018, 12:14 pm

Allahuakbar

Yg dok main huruf ni mmg sian la dah sakit mental tu

Gi la jumpa dr pakar ya
Klu x tahan jgn masuk forum
Shuh shuh nyah kau

Allah pemberi rezeki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Thifghg on 7th October 2018, 11:46 am

Jjjgghjc vvgggh



























































































































































































































































































































































.








.........





















































































































































































































































































































































































Hhhjjk























Thifghg
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Spam bodoh on 7th October 2018, 11:24 am

Bila seekor anjing terlepas dia main spam. Bodoh dia tahap setan. Bagus Kau mampus saja dalam forum ne. Tak kena layan meroya mcm anjing liar. Nampak bodohnya disana

Spam bodoh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Hsksjsje on 7th October 2018, 10:52 am

Hahshajshs









































..






























......





















































































































































































































































































































Hehe










Hehe





She
































































































































































....














































































Hsksjsje
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 7th October 2018, 10:49 am

haih positif sangat smp flood post kat sini. harap ni bukan kerja mat sabah hamis yang kulup tu. #tanyadanharapje

jadah buat makan malam utk diri sendiri rampos ni... kata nak celebrate kejayaan.. dengan ahli la..wayang lebeh.

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gahshsueh on 7th October 2018, 10:28 am

Hbshshsnsjsjsjsns



































































































Vhj

































































































































































































Hkkhuj

















































































Hjj




































Gahshsueh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Hdjejeue on 7th October 2018, 10:25 am

Hehe





Djjdj



















































































































Hhhhhh






































































































































































Hhjk



























































































Bnj












































































Hdjejeue
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 7th October 2018, 10:05 am

isnin sentiasa ada selama 12 bulan tuan! Selagi ada hari isnin tuan bagi lah harapan kepada mereka!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 7th October 2018, 10:03 am

Assalammualaikum.... Apa yang kita buat kat atas dunia ni tak pernah terlepas dari pandangan Allah! Balasan Allah tetap ada cuma cepat dgn lambat! Bagi lah harapan yang terlalu tinggi pada mereka supaya mereka terus bermimpi di siang hari!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Ayah Rampos on 7th October 2018, 7:31 am

, [07.10.18 01:05]
Rajarampos:
Jika tak menipu boleh tak??????????

Jika duit dah boleh pakai,Ayah beri tahu nanti..ya..jgn risau..
Majlis semalam adalah meraikan kejayaan OWNER & SMMG..yg banyak BERJASA kepada Umat Akan datang di Negara kita...InsyaAllah..

Kita Berjaya..jgn binbang dan salah faham..besabar ya.
Semua dah siap,dah tiada urusan...kta sama sama berdoa' agar Appear segera kepada AC Utama...dan di ikuti AC leader leader besar...kemudian kepada Ahli..????????????????????????????

????????????????????????

Hanya yg terbaik,kepada Raja royan,besedia menerima hadiah dijanji Ayahanda tetap akan ditunai nanti..????????????????????

Dibawah RRG dalam bulan okt ni juga KAYA'..Jgn pandang sebelah mata,kerana kita buat kerja..????????????????

Jika line yg lain,hamba kurang pereksa..????????????????????

Ayahanda dgn OWNER, kenapa harus berbohong..Ayahanda sampaikan apa yg Ayahanda tahu...jgn ganggu OWNER dia penat dan tak sihat..biar dia berehat...????????????

Bila Ayah beri isyarat sujud syukurgmakna nya duit dah di guna pakai...sekarang nak sujut pun boleh..tak salah..memang duit sudah di AC,Cuma belum Appear aje...kta tunggu ya..

Ayah sibuk bekerja tak sempat berbual,sekarang kerja dah siap..ada masa Ayah masuk ya.

Dari RRG dah tak akan buka,nak beri duit pada Owner pun dia kata kerja dah siap..tak perlu dah...????????????????????

Alhamdulillah..selamat sampai dirumah...jem teruk kemalangan meragut lima nyawa di trowong menora...Adoi..!!!

Kepada Anda,besabar lah.. Majlis Ayah buat semalam adalah yg terakhir...

Kepada yg naik juara dan No.3 teserah Tuan Z.

Jika nak sagu hati nanti Ayah petimbangkan...Tapi Pengurusan SMMG yg akan uruskan,cara nya.. teserah..

Jgn marah ,dia begurau...

Dah hampir 40-Tahun dibarisan hadapan...belum ada yg sentuh,jika kta hormat orang dan tidak menipu,tiada sebab org nak marah...

Perjuangan belum berakhir..belum terbukti tipu...

Minggu ini kta dapati AC Utama Appear...dan kita mula berkerja untuk kepada Ahli..jgn risau yg dibawah RRG la...

Duit sudah di AC baru datang sain...nak duit apa lagi.,.????????????????

Duit belom masuk,sain loi.. itu bodoh nama nya...????????????????????

Sebab AKU tahu apa yg Engkau tak tahu...Jadi Ayah tak pernah salah kan yg meroyan..nak cerita..,SULIT..????????????????????????

Silap tu...enam la..????????????????

Sebenar nya tak pernah pending pun,cuma Ahli aje tak sabar... banyak sop bank yang perlu dipatuhi,tak kan semua nak cerita...lain la membantu banyak macam Ayah terus OWNER, jadi tahu lah semua nya.. maaf ya.

Ayah balik rumah kejap, Isnin naik KL balik...untuk lejayaan kita bersama..tunggu dgn sabar.

Masa yg ada tlg pastikan hak hak Anda tidak terabai dimana duit Anda hantar,dan pasti kan hak Anp dijanji dan dipesetujui ya,..jangan dok sibuk hal orang sedangkan hak sendiri terabai..????????????????????

Nanti tak ada siapa nak layan dah...????????????????????

Ayah Rampos
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gshehejdjdhd on 7th October 2018, 7:28 am

Bsjdjdjdudjdjdjdjfkdjdje














































Djdudue














































Djdud










































Hshshsjsjs





















































Hshshshsus



































































































Hdhsjsjsjsjejsje




















































































Hshshshsus


































Jsjsjs



















Xjdjsjsjs



















Sjjsusjsjs
















Djsj











Bnnd

Gshehejdjdhd
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 6th October 2018, 11:42 pm

iroy org kanan tu xkn buat dana lain plk..mmpos cm ni..ntro skit pasal heritage ni??nk join juga...blh juga hilangkn tekanan bila dgr info2 positif..

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 6th October 2018, 11:39 pm

Vbmmmvvggg salah sorang wayar putus sbb rop ni..huhu

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 6th October 2018, 11:26 pm

Puaka positif buat flood post plak... tu je mampu? kata nak kaya dah.. gila plak.. kaya gila betul.

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Janji janji romi on 6th October 2018, 11:21 pm

Kalau ikut info roy dulu sebelum 1 januari 2015 dulu nak bagi po dah.... tanya haji sahpine la...

Janji janji romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Janji janji romi on 6th October 2018, 11:18 pm

Sembang pum pang pum pang... tunggu minggu depan... dah berapa ratus kali minggu depan... leader2 yang dok kata esok.nak.dapat... esok nak dapat... tak dapat dapat jugak... esok nak clear... esok nak.appear... x appear2 jugak bertahun tahun.... nak kata apa lagi... spam je la...

Janji janji romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Janji janji romi on 6th October 2018, 11:15 pm

Hahaha... tu geng leader la tu...

Janji janji romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by jgn spam on 6th October 2018, 11:01 pm

kpd  : F go jfcgh

DAH KO NI KENAPA , GILA ***** KE ??

JGN SPAM BODOHHHHH!!! BANGANG !!!!

jgn spam
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by F go jfcgh on 6th October 2018, 10:24 pm

Hhhhhh

























































































































































Hjkkl

























































He















































































Hilg















































Jk



























Hkg


























Kk

F go jfcgh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Janji janji romi on 6th October 2018, 9:03 pm

Berjanji lah lagi leader2 yang konon2 nya leader lah sangat. Janji nak dapat bulan september lah... ni dah masuk oktober... nak masuk minggu ke-2 oktober dah... nak habis tahun 2018 dah... mana janji2 tu yang ternyata palsu... pastu dok sembang pum pang pum pang lagi. Mana ada janji yang ditepati....yang ada hanya janji yang di capati.

Janji janji romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ntahlah labu on 6th October 2018, 8:47 pm

hahaha  Romi tiba2 je sakit, sekrg dah sihat pulak.

percayalah sampai habis tahun ni x kan ada satu po pun

ntahlah labu
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by Janji janji romi on 6th October 2018, 8:34 pm

Hahaha... puak2 yang tak sanggup nak hadapi kebenaran. Yang nak menidak kan cerita sebenar. Macam tu la... sombong bongkak.

Janji janji romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum