ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 9th October 2018, 12:56 pm

Salam utk semua org kaya jutawan biliawan...triliawan semua ada sini...tapi hanya kaya dgn angan2...org tipu hampa pun..hampa diam...yang kaya leader dgn romi...patut kejar dia org ni...dia org dah ada 4 akaun tu agih kekayaan sesama sendiri.... kau org hanya angguk dan terus angguk...derma lagi dan lagi....bagi romi dan leader kaya....

Skimauta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 9th October 2018, 12:52 pm


Ku Sanjung (SMMG) wrote:
INFO JELAS :-


INSHAALLAH, MINGGU DEPAN 8/10/2018 ISNIN. PARA LEADER RRG AKAN KE LHDN UTK DECLARE!

UDAH2 LA TU CKP BENDE NI TIPU.
SMMG IS REAL. YANG DUK TOMAH2 TU KENAPA!

KAMI.LEADER. KAMI TAHU TANGGUNGJAWAB KAMI AS LEADER.!

WAIT N SEE TEAM LEADER SERAHKAN PO ANDA (AHLI) YE. ????

KAMI DH DPT BAHAGIAN KAMI. ALHAMDULLILAH. SEMUANYA REZEKI. 5TAHUN BERSAMA. STILL POSITIVE. INSHAALLAH 2018 PARA HARTAWAN BAKAL TERLAHIR, AAMINN.
T.KASIH.

Mana leader "Ku Sanjung (SMMG)", paceta LHDN??????!! spam ada lah... mana tanggungjawab ko skrg? 8/10/2018 Isnin, confident para leader akan ke lhdn declare! ada ker?

Ker spam panjang2 supaya org lain xnpk post hebat ko tu..

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kong on 9th October 2018, 12:34 pm

Suasana di lhdn semalam....
KAH...KAH...KAH...KAH...KAH...KAH...KAH...3 trillion kali....
Encik...ini bukan loi atau coi...ini kad terup main monopoli cik...
Main monopoli pon x sampai trillion cik.....
KAH...KAH...KAH...KAH...KAH...1 trillion kali lagi...
Habis kaunter lhdn jadi pentas mahrajalawak....

Kong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Spamanjing on 9th October 2018, 11:34 am

Dasar anjing.! Bagitau mak bapa kau anjing satu keluarga! Dan raja anjing kau meroya mcm *****

Spamanjing
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Ermm on 9th October 2018, 11:23 am

Meroyan dh kerr

Ermm
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hejehe on 9th October 2018, 11:13 am

hdjdjdjdjdjd




























































f
ff
f
f
f
f
ff
f
f
f
f
f
d
f
f

f
f
f
r
rr
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r


rr
f
f

f
r
r

r
r
r
r
r
r
rr

rr

r
r
r
r
rr
r
r

r
d

f
f
f
rr
r
r
r
r
r
r
r
f
f
f
f
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r
r

rr
r
r
r
r

rr
r
r
r

r
r
r
r
r
re
r
r

er

r
r
rr
d
d
d
d
d
d
d
d
d

er
r

rr

re
r

r
d
f
r
f
d

d
r
r
r
f
f
f
r
r
r
r

r
r
r

rr
r

r
rr

rr

r
f
f
f
f
f

ff
f
f

ff

f
f
f
f
f
f
f

ff
f
f
f

f
f
f
f
f
f
f
f
f
f
f
f
f

fg
g
f
f
g
g
g

g
gg
g
g
g
g
g
g
gg
g
f
f
t

r
d
d

d
s
s
s

f
g
f

f
rrr

hejehe
Guest


Back to top Go down

Yessssss

Post by Kayap on 9th October 2018, 10:47 am

Pakcik kayooooooo.........yahoooooooooooooo

Kayap
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Spamanjing on 9th October 2018, 10:41 am

Hello encik spam. Nak tnye ne. Dulu masa mak u Hamil dia mengidam mkn anjing ke? Sebab heran gaya u mcm anjing. Atau mak bapa kau keturunan anjing sebab tu u pun mcm anjing. Atau pun mak bapa kau anjing lepas tu kau lahir jdi manusia tpi tetap ciri2 anjing. Teruskan la spam. Kalau u syg mak bapa u stop spam. Kalau u terus spam sa akan terus hina mak bapa u memang anjing sebab u gaya sebijik anjing liar! Tidak cukup didikkan dan x pndai hormat orang. Kena ckp baik2 tak nak dengar. Ingat mak bapa u anjing! Sebab x cukup didik anak anjing mcm kau!

Spamanjing
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hxhdhbd on 9th October 2018, 10:25 am

hshdjdbdjdbf































































































































































gggg
























































































g
gg



















































































trr

























f
ft






















































g
g
gg








































l




fdd















































dd

hxhdhbd
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mmg x betul on 9th October 2018, 10:07 am

assalamualaikum, untuk kali terakhir saya post. mmg dana ni tak ada penghujung nya. untuk para hamba2 allah sekalian yg dah invest dana ni saya harap anda semua muhasabah diri dan berhenti lah dari mengharap dana ni. mungkin benar atau tidak tu semua allah yg tahu. yg pentg untuk para2 yg urus benda dana ni di kurnia kan taufiq dan hidayah dari allah. ingat lah doa para teranaya dana ni sentiasa di dengar allah. dunia mungkin lepas tapi di sana nanti anda semua mungkin ya atau tidak sahaja hanya allah sahaja ygvmaha mengetahui.dan untuk kaki spam ni saya doakan anda tak tergolong dari manusia yg di ***** allah. spam selagi anda rasa perbuatan anda tu betul memihak anda. sekian

mmg x betul
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pokemonzzzzzzzzzzz on 9th October 2018, 9:55 am

Ni tentang dana yg mana eh

Pokemonzzzzzzzzzzz
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 9th October 2018, 9:44 am

spam je mampu sebelum kene minta topap? tindakan sia2

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Autarrrrrrrrrr

Post by Pendekar masdur on 9th October 2018, 9:22 am

Assalam.....smua kena autarrrrrrrrrr

Pendekar masdur
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ghhgg on 9th October 2018, 7:51 am

yyyyuhgggg





































.













uhhh













d
d
d
d

dd
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
f
f
f
f

d
d
d

d
d
d
d
d
d
f

ff
f
d
d
d
d

d
d
d
d
d
d
d

d
d
d
d
d
d
d

dd
f
f

ff
ff
f
f
f
f
f
f
f
f

ff

f
f
f
f
f
f

ff
f

ff
f
f
f
f

f
ff

ff
f
f
f
d
d
d
d

d
d
d
d
d
d

df
ff
f

ggg
f
f
f

fr
d

ff
f

f
ff
f
f
f
f
f

ff
f
f
f
f
f
f
f
f
f
f
f

ff

f
ff
f
f
f
f

ff

ff
f
f

f

f
f
f
f
f
f

f
f
f
f
f

f
ff

f
f
f
f

f
f
f
fff
f

fg
g
g

g
g
g
g
f

f
g
g
g
f
f
f
f
f
f
f
f
f
f

ff

f
fg
f
f
f
f
f
f

f
f
f
f
f
f

f
f
ff

ff

f
f
g
g

g
g

gg
g
g
f
f

fr
f

ff
f
f
f
f
f
f

ff

f
ff

f
f
f
f
f
f
f

f
f
f
f
f
f
f
f

ff
f
f
f
f

f
fff
f
f
f
f
f

f
ff
f
f
f

ff
f
ff
f

f
f
ff
f
f
f

f
f
ff
f
f
f
f
f

f

ghhgg
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 9th October 2018, 6:19 am

kalau betul dana ni wujud dan ko yakin... kenapa nak spam? xleh terima kenyataan ke? butthurt.. sbb masih xpercaya ko xkan dpt hasil. ROP is dead.... RIP. ke ada mende yg ko nak share cuma ko ada masalah pembelajaran? ko pgi lah dpn LHDN tgu si leader sanjung smgg tu..

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hshshshs on 9th October 2018, 5:56 am

hshdjdndjdndudnd




















































































hhh





















































































































































jjkk





































































































































































nn




























































































vv

hshshshs
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kpdspamflood on 8th October 2018, 11:44 pm

cukup cukup la buat spam tu..kalau dah menang kena perdaya dengan dana ni mengaku saja tak payah menyusahkan orang lain diam dan baca saja komen disini kalau rasa ada info berguna post jangan menyakitkan hati orang lain dengan spam anda kat sini

kpdspamflood
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hzjxjzxjz on 8th October 2018, 9:40 pm

ndjdjdid







































x
x
d
dd
d
d
d
d
d
d
dd
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
f
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
c
d
s
s
a

ff
f
d

df
d
d
f

df
s
d
d
ddd

dd
f
f
d
d
d
d

dd

dd
f
d
d
d
d
d

dd
f

dd


dd
f
f

dc
c
c

ff

f
f
f
f

f
f
f
f
f
f

f
f
f
f
f
f
f
f
f
c
f

f
c
c
c
c
f
f

c
f
c
c
f
f

ff
f

f
f
c
c
f
f

f
x
d
f

f
f
f

ff
f
f
f

f
ff
f

d
d

f
f
f
f

f
f
f
f

f
f

d

d
d
fjdkd





























d
d

d
dd
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d

dd
d
d

se

se
d
d
d
d
d
d
d
d
d
d
f
f
f
f
f

dd

dd
d
dd
dd
d
d
dd

d


d
d

d
d
dd
d
d
d

de

d
d
d
d

s
se
s

d
d
d
d
d
d
d

dd
d

d
dd

d

d


d

d
d
d
d
d

dd

d
d
d
d
d

d



dd
d

d
d
d
d
d
d
d
d
d

d
dd

d
d
d
d
d
d
d

d
d
d
d
d
d

d
d
d
d
d
d

d
d
d
d

d
d
d

hzjxjzxjz
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mmg x betul on 8th October 2018, 9:25 pm

assalammualaikum, baru rasa nak bercakap ttg hal ni. dah follow forum ni dah nak dekat setahun sejak mak saya kantoi dgn kami anak beranak sbb masuk dana bangang ni. boleh terkantoi sbb tiba time nak buat bayaran p umrah kat travel angensi tetiba mak saya ckp x jd nak p. soal nye soal rupanye duit nak p umrah yg kami adik beradik kumpulkan dah habis keluarkan salur ke dana bangang ni. ok tak pe lah sbb dia mak kami, kami bayar semua kos p umrah. start dari situ saya mula follow forum ni. sampai ke hari ni saya tgk dana ni tak ada penghujung nye. kesian mak saya di janji kan macm ni tp x ada penghujung. sampai dia sangup guna duit p umrah untuk dana ni. alasan sbb dah nak keluar dan dia berniat nak bawak kami anak beranak. saya x kesal sbb duit tu habis. tp yg saya kesal org berjanji mcm ni. tak apa lah janji allah tu pasti.

mmg x betul
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ginfhg on 8th October 2018, 8:47 pm

ghhh


































































g
ffgg














































































































fjdjd























nkkjkkj klkkffo







f





















fgff

























g

g




g
gg
g
g
g
g
tt

tt
t

tt
t
t
t
tt
t
t
t
t
t
tt
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t
t

tt
t
t
t

tt
t
t

t
f
f
f
f
g
t
tt
t

t
t
t
t
t
tt
t

t

ginfhg
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dunia sementara on 8th October 2018, 8:19 pm

Top up lagi! Nak habuan apa kali ni.. Adoiii hai nasib saudaraku!

Dunia sementara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bvcbcvnchh on 8th October 2018, 6:19 pm

Vvbbbbbvcccgj































































....























































































.



















Vhb




....



































..






















































Bvcbcvnchh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ulatulat on 8th October 2018, 5:58 pm

xpayah lar berharap daa..dah lama sgt tue..usaha lar utk kaya..bkn harp bnde mcm niy..kesian aku tgk smpai ade yg meninggal,,bergaduh adik beradik, bercerai laki bini utk skim mcm niy..kesian anak2..bile aku ckp, ramai yg bgtau, kau tak tau ape yang dorang tau..yer lar aku xtaw tipu org..kesian yg join semua niy..mengharap..bukak mudah..book rumah..aku xfaham mcm manaorg blh hati kering tipu org laen..kalau korang perasan..leader ker, ceo ker..semua perut bunci2..petanda dah tu.. affraid hehehehe//goodluck menunggu..mudah ade rezeki kalian dr tempat laen..jgn mengharap sesuatu yg xpasti..fikir lar mane taw ajal smpai dulu Smile

ulatulat

Posts : 1
Join date : 06/10/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Chjncjnh on 8th October 2018, 5:33 pm

Gghnhj























































































































































Jkj

























































































































Nkkj


















Bjk























Chjncjnh
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 8th October 2018, 5:03 pm

post by terkini...wayang je lebih..

ni C&P dari FB Ponzi Scheme Alert in Malaysia

=>geng leader(SMMG/ROP) membuat UGUTAN saman keatas sesiapa yang REPORT polis dan bertanya dalm group ini! mereka akan saman dan salahkan pereport duit TIDAK DAPAT!
=>agak lawak jugak paksa pereport bagi NO.REPORT sebab nak saman pereport buat aduan kpda polis pasal kegiatan mereka.
=>lagi lawak,duit tak dapat lagi dari 2015 tapi dh buat majlis kejayaan di hotel n minta duit ahli rm100 ,adui,macamana ni kata romi terkaya didunia memiliki duit 400trillion setakat makan rm100 pun minta ahli sedangkan apala sangat dgn imbuhan dijanji kan juta2
contoh plan bantu romi rm50 dapat 500juta.

betul ke majlis ari jumaat tu hasil duit sumbangan ahli? dah la ahli pun xkene jemput..

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum