ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by yess. on 16th December 2018, 10:58 am

betul tu gepson..skrg ni pun ceo rusmadi senyap je..takde apa2 update langsung..kalau pasal top up..hari2 update nak srh b in..

yess.
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 16th December 2018, 10:38 am

Memang benar apa tipah tipu kata... VM HAMID, ROMY, ADA GAK GAL LEADER... SEMUA NYA PALSU BELAKA.... CUMA KITA RISAU KONSPIRASI YANG TERSUSUN UNTK MENIDAKKAN HAK AHLI... MCM MCM SPEKULASI BOLEH DIRAMAL. KITA BUKAN MENGUMPAT.. APA YANG KITA NYATAKAN BERLAKU DIDEPAN MATA.... KITA DAH BERSUARA DALAM GROP, ADA LEADER JAWAB ADA LEADER YG SENYAP, ADA LEADER MARAH MARAH. PELBAGAI KERENAH DAN SIKAP YANG TIDAK TAK BERADAB PADA AHLI.... SEBAB TU INI SAJA CARA UNTUK AHLI SUARAKAN HAL KEADAAN SEMOGA AHLI YG MASOK FORUM INI BOLEH TIMBANG TARA ATAS KEBIJAKSAAN SENDIRI DAN TIDAK ADA PAKSAAN....


gibsonfender46
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 331
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Celaka

Post by RamposMAMPOS on 16th December 2018, 10:35 am

Berapa ramai akan jadi jutawan? 50k? 100k? Lepas ni telor ayam pun mencanak naik harga jadi $1000 setelor. Yalah semua dah jadi millionaire. Kahkahkah

RamposMAMPOS
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by tipah tertipu on 16th December 2018, 9:23 am

Romi , Rampos , Tz , Hamid sama je duk bagi info palsu.

Hamid lagi lah siap buat voice palsu kata duit dah appear , hahaha

tipah tertipu
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Dana hj jasman

Post by Hmmmm on 16th December 2018, 9:11 am

Sekiranya tuan/puan kehilangan kepercayaan tuan /puan boleh mohon refund daripada buat dosa mengumpat2 dibelakang.
Ayat diatas sama seperti yg di ucapkan oleh segelintir komen2 di dlm GROUP forum ni..
By penunggugua..tuan boleh minta refund sedikit atleast 40/50k dr en hamid ni.
Anda berjanji SILA TUNAIKAN..KESIAN AHLI2 YG DIBELENGGU MASALAH FINANCIAL..

Hmmmm
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 16th December 2018, 9:05 am

SMUA INFO DARI INFO SMMG ADALAH REKAAN SEMATA MATA DAN DIA SEBAHAGIA DARI KOMPLOT KONSPIRASI.... HAAAA HAHAHA UDAH UDAH LAH......

gibsonfender46
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 331
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 16th December 2018, 9:03 am

INI KENYATAAN RAMPOS PULAK. KAN DAH CAKAP BAHASA RAMPOS TAK BOLEH DIPERCAYAI LANGSUNG..... HAHAH

Raja Rampos RRG:
As..salam,
Buat semua Ahli,info yg belegar adalah SCAM dan bukan daripada Ayahanda. Ia ditulis dan di edit oleh individu tidak bertanggung jawab bertujuan mengambil sumbangan Ahli. Nampak gaya penulisan dan cara ada lah sama.Tetapi Ayahanda menafikan ia bukan daripada Ayahanda.

Disebabkan ramai yang menghujani dgn pertanyaan,maka Ayahanda terpaksa menjawab disini....

Sejak akhir akhir ini banyak kejadian berlaku dimana menyamar Ahli/leader malah CEO dari RRG dan mengambil sumbangan daripada Ahli..maka diharap semua nya berhati hati.

Kepada Anda yg nak menjual Portion sendiri perlu bertanggung jawab dan letak atas nama dan logo sendiri.. Dan di nasihat jangan menggunakan nama RRG / atau nama Ayahanda Rajarampos.

Dengan ini Ayahanda sendiri buat masa ini sudah tiada offer Plan lagi, sama ada ROP(SMMG)/WSB atau DANA AFWFF.

Kepada yg nak buka Plan tiada kaitan dgn Ayahanda atau RRG dan jika Anda membuka Plan,maka Anda perlu ada tanggong jawab.

Sekian Terimakasih,

Daripada,

Ayahanda
Rajarampos.

DIA SUDAH TWIST ATAU U TURN BALIK KENYATAAN DIA.... HAHAHAHA

BOLEH PULAK AHLI BUKA PLAN SENDIRI SEOLAH MWCAM DI BENARKAN..... NAMPAK SANGAT KENYATAAN PALING BANGGANG DI ABAD INI......KALAU PERRAH BUKA PLAN BOLEH PLAK... NAMPAK SANGAT DUIY POKET DAH KERING.... NAK BERGAYA DUIT DAH HABIS..... HAHAHAH..... PANDAI DAN LICIK.....

gibsonfender46
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 331
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Topapian on 16th December 2018, 8:43 am

Buat grup tertutup plak, declare lhdn lagi, nak clearance, minta topap lg... tgu....

Topapian
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by INFO SMMG on 16th December 2018, 7:42 am

[15.12.18 14:47]

*MAKLUMAN*

*JEMPUTAN KALI KE-3  DAN TERAKHIR KHAS KEPADA AHLI UGIEMIZAL YG MENERIMA BAYARAN SAGUHATI/SUMBANGAN/PO DI BAWAH KARISMA GROUP*

Tuan/Puan adalah dijemput dan dialu2kan untuk menyertai group KARISMA AU sebelum 16/12/2018 jam 11 mlm, bagi memudahkan penerangan serta menyampaikan maklumat terkini serta kaedah pembayaran melalui karisma group.

Group tersebut telah diujudkan bagi memudahkan penyampaian maklumat kepada penerima berkaitan pembayaran, declaration ke LHDN, penerimaan COI sebelum PO dsbnya.

Penyertaan tuan/puan dialu2kan dan tuan/puan boleh whatsapp admin group Faisol sufari untuk di add masuk kedalam group tersebut. Diharap dapat kiranya tuan/puan mempermudahkan pihak sy mengurus pembayaran spt mana yg dipamirkan didalam list saguhati/sumbangan dan PO utk tatapan tuan/puan.

Sekian, terima kasih.

*KARISMA GROUP*
Hamid

[16.12.18 05:37]

Assalamu’alaikum wbt,

Tujuan bg mid minta masuk ke group whatsapp KARISMA AU ni hanya KHAS kepada ahli2 ugiemizal yg menerima bayaran saguhati/sumbangan dan PO melalui bg mid sahaja memandangkan leader tuan/puan telah terputus hubungan dgn bg mid dan mengabaikan ahli2 yg memberi sumbangan melalui leader tuan/puan yg dihantar kepada bg mid. Ada banyak perkara yg semua penerima perlu tahu dan buat bila transaksi pembayaran bermula dari bg mid.

Untuk pengetahuan semua, terdapat 2 pembayaran saguhati dan PO untuk ahli ugiemizal ;

1.  MELALUI UGIEYMIZAL/ROY

2.  MELALUI BG MID

*PEMBAYARAN SAGUHATI/SUMBANGAN MELALUI BG MID*
Sila rujuk whatsapp list saguhati/sumbangan ahli ugiemizal melalui bg mid, hanya penama tersebut saja yg menerima pembayaran saguhati/sumbangan melalui bg mid.

Nilai transaksi bg setiap penama termasuk turutan bilangan transaksi juga telah dinyatakan didalam list tersebut bagi semua penerima dibawah bg mid. Pastikan no acc bank tuan/puan betul kerana maklumat tersebut bersamaan dgn maklumat yg akan dihantar ke bank dan LHDN.

Sebelum transaksi saguhati/sumbangan bermula, bg mid akan membuat declaration kepada LHDN termasuk menyenaraikan maklumat penerima kepada LHDN yang akan menerima transaksi dari bg mid.

Transaksi pembayaran saguhati/sumbangan akan bermula selepas 2 hari appear di acc bg mid dan setelah selesai membuat declaration di LHDN serta urusan bank.

Pembayaran mengikut list yg bg mid pamirkan dan akan dibayar mengikut mengikut bilangan transfer sehingga selesai bersama2 dgn penerima ahli bg mid yg lain.

Setelah selesai semua transaksi, semua penerima perlu membuat declaration ke LHDN dengan mengemukakan ;

1.  Surat ke LHDN

2.  Sesalinan penyata kemasukkan duit ke acc tuan/puan yg akan match dengan setiap surat yg diberikan

3.  Sesalinan surat sumbangan dari bg mid sebagai akuan menerimaan sumbangan dr bg mid. Nilai dalam surat sumbangan tersebut bersamaan dgn nilai transaksi didalam penyata akaun bank tuan/puan (tuan/puan boleh rujuk pd faisol kerana semua ahli yg lama dalam group ni telah dibantu oleh faisol untuk membuat surat declaration ke LHDN)

4. Sesalinan akuan penerimaan dari LHDN hendaklah diserahkan kepada bank cawangan pembukaan akaun tuan/puan bg memudahkan urusan tuan/puan seterusnya.

*PEMBAYARAN PO MELALUI BG MID*
Bagi ahli ugiemizal yg menerima PO melalui bg mid, terdapat 2 PO yg bg mid tawarkan sebelum ini kepada ahli ugieymizal iaitu ;

1.  PO 1 ( 5-29 Jan. 2018 ) packej 1K – 500J (1K - 300J kepada ahli)

2.  PO 2 ( 10-11 Mac. 2018 ) Packej 1K – 500J kepada ahli

Kedua2 PO ini digabungkan menjadi 1 bayaran dan akan mula dibayar selepas 10 hari selesai semua pembayaran saguhati/sumbangan.

Sila rujuk list PO melalui bg mid yg bg mid pamirkan melalui whatsapp.

Semua PO ahli bg mid termasuk ahli ugieymizal yg menerima pembayaran PO dari Bg Mid akan dibayar oleh bg mid. (Tidak ada lagi pembayaran melalui owner)

Bagi pembayaran PO, semua ahli perlu menandatangani akuan penerimaan COI dan tidak ada lagi surat LOI @ surat sumbangan dari bg mid kerana COI asal adalah hak owner dan bg mid hanya menerima 'mandate' untuk membuat agihan pembayaran dari acc bg mid ke acc penerima sahaja.

Semua penerima PO dari bg mid perlu mengemukakan acc CIMB bank, selain dari acc CIMB bg mid tidak akan membuat pembayaran dan akan refund semula duit penerima.

Terdapat 2x pembayaran PO :

1.  PEMBAYARAN PERTAMA - Selepas 10 hari selesai semua pembayaran saguhati/sumbangan

2.  PEMBAYARAN KE 2 - Selepas 30 hari selesai pembayaran PO pertama bagi mereka2 yg mempunyai masalah acc bank dan masalah lain.

Tuan/Puan perlu membuat declaration ke LHDN dengan mengemukakan,

1.   Surat kepada LHDN

2.   Sesalinan penyata bank kemasukkan duit ke acc tuan/puan

3.   Sesalinan surat COI

4.   Semua sesalinan yg disahkan akuan penerimaan dr LHDN hendaklah diserahkan ke cawangan bank tuan/puan bg memudahkan tuan/puan membuat urusan dengan pihak bank selepas itu.

HARAP PENERANGAN BG MID JELAS, SELAIN DARI SAGUHATI/SUMBANGAN DAN PO YG BG MID SEBUT DIATAS SEMUA AHLI UGIEMIZAL MENERIMA SAGUHATI DAN PO

[16.12.18 05:37]

DIBAWAH UGIEMIZAL/ROY DAN BUKAN MELALUI BG MID.

Suka bg mid nasihatkan semua ahli ugiemizal yg terikut2 dgn kata2 leader tuan/puan, tuan/puan sebagai pemberi sumbangan dan sebahgiannya tidak mengeluarkan sumbangan melalui bg mid tp bg mid tetap bagi juga bahagian saguhati/sumbangan pd tuan/puan tanpa modal. Dengan sumbangan tuan/puan bukan bermaksud tuan/puan mempunyai hak utk mengumpat, menuduh, fitnah dan mehnah kepada owner atau bg mid yg mengurus bagi pihak tuan/puan. Sekiranya kepercayaan hilang tuan/puan boleh mengemukakan utk refund semula dr membiarkan diri tuan/puan menanggung dosa mengumpat mcm2 dibelakang.

Harap sedikit sebanyak dapat memberi panduan kepada tuan/puan

Sekian, terima kasih

INFO SMMG
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by INFO SMMG on 16th December 2018, 5:19 am

Makluman

Khas untuk  Karisma Group Sahaja

Semua urusan diperingkat bank telah selesai dan sepatutnya berakhir serta appear sebelum 14/12/2018 tetapi disebabkan pemindahan kuasa pembayaran kepada principal berlaku sedikit kelewatan dalam urusan bank.

Insya Allah sama² kita tunggu pengumuman pergerakan selanjutnya dari principal pada minggu hadapan dan semoga kali ini tidak berlaku penangguhan dan kelewatan lagi.

Sekian terima kasih

*Karisma Group*

Tuan hamid

INFO SMMG
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Kiraaaaaa on 15th December 2018, 11:27 pm

Weii.. Bil air ngan api ak dh lama t, tunggak.. Konon n dpt duit dana ni bru nk byr.. Tpiiiii...mcm *****, tggu2 x dpt... Mne ak nk cri duit, nk byr ni...??bodoh bgi hrp palsu kat org.. ***** punya rampos.

Kiraaaaaa
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Kelawar Hitam on 15th December 2018, 10:28 pm

Btw aku tak mengharap apa apa pun... dari si penipu
nie...cuma kesian tgk ahli ahli yg bergolok bergadai join
plan nie utk kehidupan yg lebih baik...

Kelawar Hitam
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Kelawar Hitam on 15th December 2018, 10:17 pm

gibsonfender46 ...sgt sgt setuju....selagi dana tak da dlm akaun bank aku...selgi rampos dah tua nak mampos hidup selgi tu dia kencingkan ahli dan selgi tu lah aku tak percaya...lps dia mampos suku sakat dia pulak take over...setiap bulan si rampos akan kuarkan ukapan yg sama di gunakan

Kelawar Hitam
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 15th December 2018, 9:46 pm

KALAU KATA NAMA RAMPOS @ ROSLAN TAK BOLEH PERCAYA SATU APA PUN... JENIS KAKI KELENTONG DARI DULU KINI SAMPAI KIAMAT....

gibsonfender46
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 331
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty rop sahaja

Post by kasturi on 15th December 2018, 7:50 pm

syukur alhamdulillah...

kasturi
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by INFO SMMG on 15th December 2018, 7:04 pm

[15.12.18 17:32]

Ayhnda Ruslan:
As..salam,
Kepada semua Ahli dan /leader/CEO & GCEO dibawah Rajarampos & Group salam sejahtera & selamat berhujung minggu.

TERKINI-RRG: 15hb Dis 2018

Up date tekini tentang ROP(SMMG) , telah dimaklum Owner bahawa semua urusan berjalan lancar tampa ganguan dari mana mana bahagian.

Kepada Ahli & terutama leader kuasa bayar dibawah pengurusan dan pengawasan CEO & GCEO hendak lah bersedia,tiada lagi PENAMBAHAN'.. semuanya dibawah RRG sudah boleh tutup dan jumlah reward dlm LOI sudah boleh ditetapkan dan LOI didalam keadaan bersedia (MUKTAMAT).

Didalam minggu ini semua urusan selesai di AC Utama Ayahanda,dan langkah seterus nya dari AC Utama Ayahanda kepada leader leader kuasa membayar akan disegerakan oleh Ayahanda secara RENTAS'...

Pohon kepada leader kuasa membayar bersiap sedia sepenuh nya senarai Ahli masing masing,agar urusan membayar kepada Ahli dibuat serentak secara RENTAS'..tampa alasan.

Leader kuasa membayar dibawah Pengawasan CEO perlu optimum didalam melaksana kan tanggung jawab,LOI & COI serta surat aku janji hendak lah diserah Apa bila duit sudah ada di dalam AC Ahli dan sila patuhi ARAHAN ini.

Ayahanda juga dengan ini mengistiharkan seluruh tugasan dibawah RRG ditutup sepenuh nya dan tiada lagi kutipan sumbangan dibuat daripada Ahli & Muktamat..TETAPI atas perbincangan ayahanda dengan ceo roslan sebentar tadi, untuk kutipan dibawah FGH ayahanda BENARKAN ia dilanjutkan sehingga 20hb SAHAJA.

Mengucap Syukur dan TAHNIAH'.. diatas kejayaan SMMG'..khusus kepada Ahli yang membantu dan menyumbang,juga TAHNIAH' kepada OWNER yg telah berjaya merialisasikan kejayaan dan impian kita semua orang.

Sila berlapang dada,Ayahanda jangan diganggu kerana banyak kerja yg nak dibuat,kepada Ahli sila berhubung dgn leader dimana anda membuat sumbangan,Leader sila berurusan dgn CEO dimana Anda salurkan Penghantaran sumbangan,dan CEO sila hubungi GCEO jika ada apa apa yang tak faham.Ayahanda hanya memberi Arahan melalui GCEO sahaja, diharap semua Barisan Ahli/leader & CEO Patuhi ARAHAN'..Kecuali jika ada yg mustahak hanya CEO diboleh kan berhubung terus dgn Ayahanda (Muktamat).

Sekian Terimakasih,bersedia untuk bertemu dipuncak jaya setelah duit Ada di AC Masing masing..

Sekian Terimakasih,

Daripada,

Ayahanda
Rajarampos

INFO SMMG
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 15th December 2018, 4:04 pm

Setuju sangat sangat pendapat Entahlah..... Rampos dgn group banyak sangat menipu ahli, samalah juga Si Perah, Aida, zack laki aida... Tak jujur.... HENTIKAN SEGALA TOP UP... TUNGGU LAH KALAU NAK TUNGGU..... AHLI SEMAKIN TERHIMPIT LEADER LEADER KE ATAS SENANG LENANG SAHAJA..... KALAU ADA MASA MASING MASING BUAT SOLAT HAJAT... MINTA ALLAH BERI SATU PENGAJARAN KEPADA RAMPOS DAN KUNCU KUNCU DI BAWAH DIA.....

gibsonfender46
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 331
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Dana hj jasman

Post by Entahlah on 15th December 2018, 2:11 pm

Tu lah tu..pengurusan beri janji manis.jenis gaji cukup2 makan,kadang2 tak cukup pun.dpt tahu pasal dana ni,join 100 dpt juta.sapa tak bintang2 mata mendengornya.plan asal kalau lah dpt duit juta2,dapat lah hidup kaya raya,keluar dr belengu kesusahan hidup.dapat bayar semua hutang.tp saban bulan pengurusan buka plan.menjadi tamak dgn plan2 yg ada,tak perasan sudah topup berkali2.ada yg sanggup pinjam duit KAWAN,SEDARA MARA atau AHLONG..kerana apa ?ketaksuban pada dana ni.yakin pengurusan mampu menjadikan dirinya kaya raya.tapi setiap tahun berlalu sepi.tiada apa2 pun yg berlaku.hutang makin menghimpit.macam2 kes kita dgr pasal ahli .tapi Leader yg mengutip ada ambil kisah?pengurusan tahu kah apa yg terjadi pada si ahli..TIDAK KAN..SO AHLI LAH YG KENA BIJAK DALAM SITUASI INI..CUKUP2LAH MENOPUP .kita kesian kat diri kita pasangan dan anak2 dulu..

Tapi pada yg poket tebal berkerak..tepuk WALET tgk isi dalam lah..SELAMAT MEMIKIR.

Entahlah
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Sudah2 la...

Post by Rasanya? on 15th December 2018, 12:31 pm

Sudah2 la top up tu...
Ada yg sampai tak bayar rumah & kereta utk top up, apa cerita...? Gaduh laki bini sebab benda ni... adoi... Klu betul dpt nnt dpt juta2 kan, cukup lah tu.. Klu poket selalu tebal takpe la..
Bukan dengki.. pendapat saya je..

Rasanya?
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Dana hj jasman

Post by Hmmmm on 15th December 2018, 11:47 am

Sapa yg taksub sgt.positif 100 % pada rop ni silakanlah..yg suka topup kena beringat semua.yg ada anak ramai bulan ni nak beli kelengkapan persekolahan anak2..awal tahun nak bayar yuran sekolah anak2..jangan kerana rop sanggup berhutang pula nak teruskan kelangsungan hidup.INGAT TUH..

Hmmmm
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 15th December 2018, 11:09 am

#Tunggu Yang Sahih.... Sama juga Tunggu Bulan jatuh keriba = Tunggu Musang Berjanggut = Zainal.
Bagi yang nak tunggu ikut lah... Nak buat camana... Dah banyak makan zulmat....

gibsonfender46
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 331
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Kelawar Hitam on 15th December 2018, 8:35 am

Yg sahih nya kita tertipu oleh manusia haramjadah ie...Romi, raja rampos (bila nak mampos asyik kerja menipu org) and d geng

Kelawar Hitam
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by tipah tertipu on 15th December 2018, 5:42 am

Ayat:

' kita dah dilandasan terakhir'..
' kita tunggu verifikasi 4 acc utama'...
' nantikan hari bersejarah itu'..
' tunggu yg sahih'..

Ayat2 nilah yg mnybbkn ahli2 baru/lama topup bagai tk ingat masa depan dah!!...

Sampai kehujung thun 2018 tk da apa-apa...
Tahun 2019 mesti ayat ni kuar lg.........tunggguuuuu!!

tipah tertipu
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Smmg

Post by Hamba sehari on 15th December 2018, 12:48 am

#Tunggu yang sahih

Hamba sehari
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Kelawar Hitam on 14th December 2018, 6:02 pm

maaf ya semua info sya dah ketinggalan...ada yg dah update berita terkini tak perasaan...maaf jgn cela sya

Kelawar Hitam
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 3 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 40 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum