ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Go down

udoh sonyap

Post by wak lu on 24th October 2018, 11:48 am

Question just nak tanya akaun utama dah apear ke? Kata isnin lepas semua ahli dah boleh menari pak maon bergumbira. Siap suruh survey kereta n rumah baru. Just tanya

wak lu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by kiki on 24th October 2018, 10:30 am

dia orang tengah fikirkan jawapan kot ..apa alasan nak bagitahu kat ahli itu tak termasuk lagi kat akhirat apa pulak alasan nya.

kiki
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Rezeki kita lah on 24th October 2018, 10:22 am

Dibagitahu ada harapan bulan November.. Cubalah menunaikan impian orang yang bagi sumbangan tu jangan sendiri ja merasa.. Jangan lagu baik ja dibagitahu. Yang statement tu kenapa banyak berbunga2 tak boleh dairet to the point ke. Atau mabuk ketum sampai nak bagitahu pun berbelit2 ucapkan tu

Rezeki kita lah
Guest


Back to top Go down

udoh sonyap

Post by wak lu on 24th October 2018, 9:54 am

apo crito rop ni. udoh sonyap yo. Leader pun sonyap tak bersuaro

wak lu
Guest


Back to top Go down

DANA YANG TIDAK WUJUD

Post by basah on 23rd October 2018, 6:17 pm

Mereput la kome, DANA yg sembang2 tu tak kan pernah ada.. ROP wujud.. bank call as Roll over, but with entity, not individu. iaitu samada corporate client atau bank entity @ financial institution. Kalau nama Mat Romi atau raja M@Rampos, asyik request top up, tak yah lah.. Lama aku perhati, jangan kata nak minta dokumen ROP tu dah pasti takde, aku nak minta dia panggil semua ahli, dan tunjukan data ahli dia, dan seorang ahli tu betul atau tidak berapa kali top up..smell fishy, bila RM 1000 u get RM1,000,000.00???? How u can get this clear? Proxy account? come on, be real pls... SSM pun belum tentu berdaftar .. Hehehehe.. Sampai bila kau semua nak menipu dan tertipu? Pakat la semua sahabat, buat report polis, then go to PPIM, then biar PPIM terus jerkah minta document utk dorang sendiri tgk dan sahih kan.. sbb private sgt kan kata nya document tu.. Heeheehee... Biar pihak yg layak utk melihat tgk sendiri DOKUMEN PENTING itu serta sahkan proses itu sememangnya wujud!!!! simple kan.. Kenapa perlu takut, kalau duit ada, data ahli ada, kau report dia tak nak bayar? Simple, kalau duit tu ada, dan dia tak nak bayar kau, kau roger aku, aku sendiri file kan utk dia bayar kau.. tiada akta mengatakan kau tak boleh report kepada penguasa.. BOD and CEO pun kalau ada smell fishy, lembaga yg lain dah report dan minta siasat, tapi ni someon yg tah siapa dan tah apa2 kau goyang? Hahahahaha...fight your right, when he said RM1000 is RM1000000, they must pay....... "alah, aku donate RM100 je", dia tipu dia tanggung..well, Malay thinking.. can u imagine? RM 100 darab dgn 25k ahli? 2.5 Mio guys!!! Berapa kalai request???? Many years!!!!! itu cerita kalau Seratus, lets take 2k ahli sahaja yg donate RM1000? Ya Rabbi, benda ini dah berlarutan, please la open ur mind... Cukup takat December kalau kau nk sedapkan hati, tiada jugak, Krismas nanti satu Malaysia cuti, Pakat lah semua, buat report dr negeri masing2, tak susah, lebh aku bukan dengki atau nk gelak kau org, tapi aku nak kalau dia menipu, dia ke dalam..... duit donate burn? kau tak buat report pun dia tak leh bayar, kau buat report, sama je... yg penting, kau dah berjaya tolong hal fitnah ini berhenti dari terus ramai tergolong kena tipu, dan si penipu terus bergelumang dosa menipu... Please guys, open ur mind. lets bring to justice! For All. Hanya 3% dari jumlah ahli yg buat report ke polis dan PPIM, the investigation will began. simple!

basah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by はしたな on 23rd October 2018, 5:13 pm

dah tu, mana penah dpt info positif ahli akan dapat duit...ni x... bg ayat padu konon2 harapan lps tu minta topap aje.. bila minta bukti xpsl ada yg #sentap.

はしたな
Guest


Back to top Go down

rest

Post by reset on 23rd October 2018, 4:15 pm

assalamualaikum wbt,
mne hbs info2 negetive ni...

reset
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by lucyfer on 23rd October 2018, 11:33 am

tak lamaaa lgiii

lucyfer
Guest


Back to top Go down

rest

Post by reset on 23rd October 2018, 10:07 am

alhamdulillah..
kekayaan maupon kekayapan semuanye ketentuan dr allah blake...
kaya pon alhamdulillah...
kayap pon alhamdulillah...
jd xperlulah kita sentiasa mngutuk maupon mngeji sesiapa...
sedarlah wahai saudara2 muslim semua...

reset
Guest


Back to top Go down

rest

Post by reset on 23rd October 2018, 10:03 am

What a Face

reset
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Palabana on 22nd October 2018, 6:17 pm

Yela tuu kaya..kayap ada la

Palabana
Guest


Back to top Go down

rest

Post by reset on 22nd October 2018, 3:21 pm

alhamdulillah ,,rezki dari allah,,,jgn kalut kawan2,,biarlah nak kata ape pon,,yg mne negetive tp join jgk,,ikhlaskan diri anda minta balik duit,,,,dan yg mna xjoin tp tumpang nagetive,,,anda dpt ape mngata bagai,,,dosa kering je

reset
Guest


Back to top Go down

rest

Post by reset on 22nd October 2018, 3:18 pm

Smile I love you cheers

reset
Guest


Back to top Go down

Okkkk

Post by Okkkk on 22nd October 2018, 2:53 pm

Kaya tak lama lagi oiiii

Okkkk
Guest


Back to top Go down

はしたな

Post by 四苦八苦 on 22nd October 2018, 8:43 am

Cai hanya mampu spam jek... royan kaya xkunjung tiba.

四苦八苦
Guest


Back to top Go down

はしたな

Post by 四苦八苦 on 21st October 2018, 12:22 pm

は咤はさ




まひま





みた




らまらまた








ダビング







りはた







魔はさ







四苦八苦
Guest


Back to top Go down

STATUS SEMUA DANA

Post by kongkalikong on 21st October 2018, 10:40 am

Dana is gone to ocean..........swim...........swim...........sink.............dasar lautan. lol!

leader-leader jadi macam monyet tiga.  What a Face

hear nothing..........see nothing.........say nothing.........  clown

yang timbul dari dasar laut cuma pelambung-pelambung info saja..... pirat

kongkalikong
Warga Baru

Posts : 25
Join date : 20/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Hawaubetul on 20th October 2018, 12:17 pm

Alaaa yg next week pun main account baru. Bukan account sendiri..

Hawaubetul
Guest


Back to top Go down

はしたな

Post by 四苦八苦 on 20th October 2018, 11:05 am

暖かい






パター






咤はさ







バター







唾はな






たはた





なはなさた







は咤はさ






たはたさ





WM



WPM














波多さなはたな



らまりまや




WMP





山肌







wpnjg







はまひ




四苦八苦
Guest


Back to top Go down

SEMUA DANA

Post by kongkalikong on 19th October 2018, 4:50 pm

[You must be registered and logged in to see this link.]

ONDAWAY........ONDAWAY..........UNDERWAY........UNDERWEAR.........MINGGU DEPAN SEMUA KAYA..............KA............TARAK.....TARAK....TARAK.....?

kongkalikong
Warga Baru

Posts : 25
Join date : 20/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 19th October 2018, 11:05 am

Mari kita tgu mgu depan

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by x lama dah on 19th October 2018, 9:58 am

[19.10.18 08:58]
ayhanda raja rampos:
Semua ok ka???

Semoga semua nya didalam rahmat Allah di Malam jumaat yang berkat ya..!!!

Owner sampai kan salam buat semua...

Owner merakamkan jutaan terimakasih kepada Anda semua Pejuang Pejuang RRG...

Untuk makluman kerja kerja Owner telah sempurna,dan dia amat gembira...

Kta nya atas nasihat Peguam.. ketepi kan tomahan dan Provokasi..melanda dan beri tumpuan siapkan kerja...

Minggu hadapan ada yang menangis dibucu katil la...

Menurut Owner minggu hadapan kta berjoget joget besama Pak meon la.

Apa bila sudah kaya jgn la lupa pada Ayah ni...

Menurut Owner ..betul..!!!

Ayah dapat mak cik baru..sibuk la...

Kamu jaga diri dan buat yg terbaik untuk diri dan keluarga ya..

Pak cik Ayah yg kawin,Ayah dapat mak cik la..

Mulai Isnin hadapan semua Ahli RRG dan boleh pi survey Rumah & kereta dah...jgn duit keluar... semua benda org lain dah tapau...

Ayah mana nak lari...

Sini juga ada...

Apa tidak nya kamu berhak mendapat yang terbaik dan layanan dari Ayah yg istimewa..

Selepas ini setiap CEO negeri akan diarah adakan Majlis Jamuan Rakyat...arahan Ayahanda...

Ayah tidak kata dusta dimalam Jumaat yang berkat ini..Ayah baru lepas bicara bersama Owner....terbaik punya info..

Owner sampaikan ucapan salam Penghargaan buat kita semua Warga RRG...TERBAIK

Jangan ambil pot tentang mereka...biar mereka dgn cara mereka,Allah ada...

InsyaAllah..kta akan raikan Owner di Majlis Jamuan Rakyat anjuran RRG Nanti...

Mlm ni bukan sesi soal jawab la sayang...

Ayah pegang...kta sujud ya..

Ikut leader dan CEO saja..

Buakan aje stike..No.Pendaftaran kereta pun kta daftarkan..jgn bimbang..

Dlm minggu hadapan InsyaAllah..

Terpulang...jika yakin,nanti apa lagi...tapi biar ada duit..notis 24-jam aje,,

Minggu hadapan AC utama dulu ya...ha..ha..

Alhamdulillah...setelah berbincang dgn Sahabat(4) Dgn dgn kebenaran Pengurusan. maka dgn ini Ayahanda buat Pertama kali kongsi kan dari apa yg telah Ayah kata kan dan sampaikan bukan lah DUSTA'...HANTAM'..!  Selamat Bergemaira Perserta SMMG Seluruh nya...

Ayah dah tidak buat Majlis lagi.. Nak tanya,hubungi leader atau CEO ya.. Tugas Ayah sampai disini aje..Ayah dah nak rehat..????????

RRG telah melaksanakan tanggung jawab sebagai Peneraju Membawa Amanah Ahli kepada Kedua dua Owner ia itu...

ROMI BIN OTHMAN
(Owner-SMMG)
DATO' ROHAIZAT BIN MUSA
(Owner-SPA)Pengurusi.

Dgn mencecah hampir 25K Ahli dgn bantuan 9-CEO dan 60- leader,kita berjaya di dua dua Urusan dgn cemerlang dan MENANG'...BESAR'...

TAHNIAH'..Kepada Anda semua yang bernaung dibawah Panji Panji RRG...✅

Kini jaga lah diri dan jaga lah Ukwah sesama kita,Sudah Kaya,Berjaya & Bergaya...

Jadilah JUTAWAN MUSLIM yang SEJATI'...

Anda semua,Puas hati tak dgn laporan Ayahanda pada malam yang berkat ini...Adakah selama ini Ayahada Pendusta??? Munafik seperti di dakwa...???

Biar lah Allah yg menentukan nya...Ayahanda redo'... dan pasrah...Perjuangan Ayah sampai disini...tetapi jika masih di Perlukan Ayahanda bersedia selagi hayat dikandung badan...

Jangan menangis,sebalik nya kta sambut dgn rasa sukur.. ambil air sembahyang dan buat sunat sukur...dgn pekabaran dan perkongsian +ve dan mengembirakan ini...

x lama dah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Rezeki kita lah on 19th October 2018, 9:40 am

Bila agaknya dibankin ke acc ye..
Dah tanya tuan Zainal katanya tunggu duit masuk dalam acc utama. Dah 3 minggu dengar benda yang sama.. Saya dok perhati ja.. Langsung x ada petanda yang duit betul betul wujud

Rezeki kita lah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by 四苦八苦 on 19th October 2018, 9:28 am

Tapir Scam suda mari... klu duit belum mari... topap dan scam je la ko mampu

四苦八苦
Guest


Back to top Go down

はしたな

Post by 四苦八苦 on 19th October 2018, 9:16 am

らはま




まは




みはた






らまはた












まらは





やらはや


























四苦八苦
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 11 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum