InstaForex - Company News

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 5th November 2018, 9:58 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:dapatkan aplikasi trading instaforex di laman web rasmi instaforex

ada pelbagai pilihan aplikasi menanti para pelanggan Instaforex, boleh pilih ikut kesesuaian trader2 semuanya

jika tidak masuk install aplikasi, trader boleh guna instaforex webtrader. sangat mudah

sy suka ada servis begini dari Instaforex sebab ianya memudahkan para traders yg tidak dapat install metatrader

penggunaan instaforex webtrader boleh digunakan di mana mana peranti. sangat mudah

kalau komputer lama atau spec tak tinggi masih boleh trade akaun instaforex guna webtrader ni
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 2nd November 2018, 10:48 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

banyak pilihan bonus di Instaforex, boleh pening nak memilih kalau tak tahu kelebihannya

tak perlu pening kepala .. jika takde modal trade, boleh claim bonus tanpa deposit 1500usd .. jika nak deposit .. jangan lupa claim bonus instaforex 30% atau 55%

claim bonus 30% lepas tu jangan lupa daftar sebagai ahli kelab Instaforex untuk mendapatkan bonus tambahan sehingga 10%

jadi ahli kelab instaforex sekarang dengan pergi ke pejabat ib instaforex

kalau daftar di pejabat ib instaforex tu nanti kita boleh terus dapatkan kad keahlian kelab ni ke
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 2nd November 2018, 10:47 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:dapatkan aplikasi trading instaforex di laman web rasmi instaforex

ada pelbagai pilihan aplikasi menanti para pelanggan Instaforex, boleh pilih ikut kesesuaian trader2 semuanya

jika tidak masuk install aplikasi, trader boleh guna instaforex webtrader. sangat mudah

sy suka ada servis begini dari Instaforex sebab ianya memudahkan para traders yg tidak dapat install metatrader

penggunaan instaforex webtrader boleh digunakan di mana mana peranti. sangat mudah

dari handphone pun boleh guna ke tuan webtrader Instaforex ni ya sebab sy tak pernah lagi mencubanya
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 1st November 2018, 8:40 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:dapatkan aplikasi trading instaforex di laman web rasmi instaforex

ada pelbagai pilihan aplikasi menanti para pelanggan Instaforex, boleh pilih ikut kesesuaian trader2 semuanya

jika tidak masuk install aplikasi, trader boleh guna instaforex webtrader. sangat mudah

sy suka ada servis begini dari Instaforex sebab ianya memudahkan para traders yg tidak dapat install metatrader

penggunaan instaforex webtrader boleh digunakan di mana mana peranti. sangat mudah

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 243
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 1st November 2018, 5:23 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:dapatkan aplikasi trading instaforex di laman web rasmi instaforex

ada pelbagai pilihan aplikasi menanti para pelanggan Instaforex, boleh pilih ikut kesesuaian trader2 semuanya

jika tidak masuk install aplikasi, trader boleh guna instaforex webtrader. sangat mudah

sy suka ada servis begini dari Instaforex sebab ianya memudahkan para traders yg tidak dapat install metatrader
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 1st November 2018, 5:21 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

banyak pilihan bonus di Instaforex, boleh pening nak memilih kalau tak tahu kelebihannya

tak perlu pening kepala .. jika takde modal trade, boleh claim bonus tanpa deposit 1500usd .. jika nak deposit .. jangan lupa claim bonus instaforex 30% atau 55%

claim bonus 30% lepas tu jangan lupa daftar sebagai ahli kelab Instaforex untuk mendapatkan bonus tambahan sehingga 10%

jadi ahli kelab instaforex sekarang dengan pergi ke pejabat ib instaforex

pegi pejabat ib Instaforex bila kita daftar sebagai ahli kelab, kad tu boleh dapat terus disana kan?

ya tuan boleh dapat segera, tak perlu tunggu di pos kepada kita. tapi perlu diingat ada yuran tahuan setiap tahun jika tak silap saya

bagus tu boleh dapat kad terus, tak payah tunggu lama2 nak di pos oleh Instaforex dari HQ. Lambat pula nak register pertandingan kalau camtu kan
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 31st October 2018, 11:44 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

banyak pilihan bonus di Instaforex, boleh pening nak memilih kalau tak tahu kelebihannya

tak perlu pening kepala .. jika takde modal trade, boleh claim bonus tanpa deposit 1500usd .. jika nak deposit .. jangan lupa claim bonus instaforex 30% atau 55%

claim bonus 30% lepas tu jangan lupa daftar sebagai ahli kelab Instaforex untuk mendapatkan bonus tambahan sehingga 10%

jadi ahli kelab instaforex sekarang dengan pergi ke pejabat ib instaforex

pegi pejabat ib Instaforex bila kita daftar sebagai ahli kelab, kad tu boleh dapat terus disana kan?

ya tuan boleh dapat segera, tak perlu tunggu di pos kepada kita. tapi perlu diingat ada yuran tahuan setiap tahun jika tak silap saya

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 243
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 31st October 2018, 10:17 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

banyak pilihan bonus di Instaforex, boleh pening nak memilih kalau tak tahu kelebihannya

tak perlu pening kepala .. jika takde modal trade, boleh claim bonus tanpa deposit 1500usd .. jika nak deposit .. jangan lupa claim bonus instaforex 30% atau 55%

claim bonus 30% lepas tu jangan lupa daftar sebagai ahli kelab Instaforex untuk mendapatkan bonus tambahan sehingga 10%

jadi ahli kelab instaforex sekarang dengan pergi ke pejabat ib instaforex

pegi pejabat ib Instaforex bila kita daftar sebagai ahli kelab, kad tu boleh dapat terus disana kan?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 31st October 2018, 10:15 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:dapatkan aplikasi trading instaforex di laman web rasmi instaforex

ada pelbagai pilihan aplikasi menanti para pelanggan Instaforex, boleh pilih ikut kesesuaian trader2 semuanya

jika tidak masuk install aplikasi, trader boleh guna instaforex webtrader. sangat mudah

tapi webtrader Instaforex ni untuk akaun metatrader 4 sahaja kan? Metatrader 5 tak boleh guna kan?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 30th October 2018, 10:10 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:dapatkan aplikasi trading instaforex di laman web rasmi instaforex

ada pelbagai pilihan aplikasi menanti para pelanggan Instaforex, boleh pilih ikut kesesuaian trader2 semuanya

jika tidak masuk install aplikasi, trader boleh guna instaforex webtrader. sangat mudah

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 243
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 30th October 2018, 10:45 am

azam575 wrote:dapatkan aplikasi trading instaforex di laman web rasmi instaforex

ada pelbagai pilihan aplikasi menanti para pelanggan Instaforex, boleh pilih ikut kesesuaian trader2 semuanya
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 30th October 2018, 10:43 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:

maksudnya mt5 instaforex ni tak boleh guna di handphone juga ke buat masa sekarang ni?

ya tuan, mt5 di instaforex buat masa ini hanya penggunaan di desktop sahaja. cuma tak pasti jika ada 3rd party apps yang boleh login mt5 instaforex

sy baru cadang nak cuba2 akaun mt5 di Instaforex, nampaknya hold dulu la camni
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 29th October 2018, 9:15 pm

|||||| wrote:

maksudnya mt5 instaforex ni tak boleh guna di handphone juga ke buat masa sekarang ni?

ya tuan, mt5 di instaforex buat masa ini hanya penggunaan di desktop sahaja. cuma tak pasti jika ada 3rd party apps yang boleh login mt5 instaforex

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 243
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 29th October 2018, 10:54 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

kalau akaun trading Instaforex kita tu adalah akaun mt4, boleh ke upgrade jadi mt5 atau perlu tukar akaun baru?

perlu buka akaun baru tuan . khas untuk mt5 instaforex

tuan dah buka akaun mt5 di Instaforex tak? Mudah tak caranya atau sama sahaja akaun akaun mt4 yg ada sekarang ni

saya masih setia menggunakan mt4. belum pernah cuba lagi mt5

kalau guna mt5 instaforex, boleh ke akses melalui web browser macam akaun mt4 ya?

buat masa ini mt5 instaforex untuk windows ...

maksudnya mt5 instaforex ni tak boleh guna di handphone juga ke buat masa sekarang ni?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 29th October 2018, 10:52 am

azam575 wrote:dapatkan aplikasi trading instaforex di laman web rasmi instaforex

metatrader 4 trading terminal merupakan aplikasi trading yg paling popular di Instaforex ni
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 26th October 2018, 8:35 pm

dapatkan aplikasi trading instaforex di laman web rasmi instaforex

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 243
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 25th October 2018, 10:49 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

kalau akaun trading Instaforex kita tu adalah akaun mt4, boleh ke upgrade jadi mt5 atau perlu tukar akaun baru?

perlu buka akaun baru tuan . khas untuk mt5 instaforex

tuan dah buka akaun mt5 di Instaforex tak? Mudah tak caranya atau sama sahaja akaun akaun mt4 yg ada sekarang ni

saya masih setia menggunakan mt4. belum pernah cuba lagi mt5

kalau guna mt5 instaforex, boleh ke akses melalui web browser macam akaun mt4 ya?

buat masa ini mt5 instaforex untuk windows ...

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 243
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 25th October 2018, 12:07 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

kalau akaun trading Instaforex kita tu adalah akaun mt4, boleh ke upgrade jadi mt5 atau perlu tukar akaun baru?

perlu buka akaun baru tuan . khas untuk mt5 instaforex

tuan dah buka akaun mt5 di Instaforex tak? Mudah tak caranya atau sama sahaja akaun akaun mt4 yg ada sekarang ni

saya masih setia menggunakan mt4. belum pernah cuba lagi mt5

kalau guna mt5 instaforex, boleh ke akses melalui web browser macam akaun mt4 ya?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 25th October 2018, 12:06 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

banyak pilihan bonus di Instaforex, boleh pening nak memilih kalau tak tahu kelebihannya

tak perlu pening kepala .. jika takde modal trade, boleh claim bonus tanpa deposit 1500usd .. jika nak deposit .. jangan lupa claim bonus instaforex 30% atau 55%

claim bonus 30% lepas tu jangan lupa daftar sebagai ahli kelab Instaforex untuk mendapatkan bonus tambahan sehingga 10%

jadi ahli kelab instaforex sekarang dengan pergi ke pejabat ib instaforex

boleh juga memohon keahlian melalui kabinet pelanggan Instaforex jika mahu. Yg pasti, jangan lupa mendaftar dan dapatkan pelbagai keistimewaan nanti
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 24th October 2018, 10:21 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

banyak pilihan bonus di Instaforex, boleh pening nak memilih kalau tak tahu kelebihannya

tak perlu pening kepala .. jika takde modal trade, boleh claim bonus tanpa deposit 1500usd .. jika nak deposit .. jangan lupa claim bonus instaforex 30% atau 55%

claim bonus 30% lepas tu jangan lupa daftar sebagai ahli kelab Instaforex untuk mendapatkan bonus tambahan sehingga 10%

jadi ahli kelab instaforex sekarang dengan pergi ke pejabat ib instaforex

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 243
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 24th October 2018, 10:29 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:

banyak pilihan bonus di Instaforex, boleh pening nak memilih kalau tak tahu kelebihannya

tak perlu pening kepala .. jika takde modal trade, boleh claim bonus tanpa deposit 1500usd .. jika nak deposit .. jangan lupa claim bonus instaforex 30% atau 55%

claim bonus 30% lepas tu jangan lupa daftar sebagai ahli kelab Instaforex untuk mendapatkan bonus tambahan sehingga 10%
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 24th October 2018, 10:28 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

kalau akaun trading Instaforex kita tu adalah akaun mt4, boleh ke upgrade jadi mt5 atau perlu tukar akaun baru?

perlu buka akaun baru tuan . khas untuk mt5 instaforex

tuan dah buka akaun mt5 di Instaforex tak? Mudah tak caranya atau sama sahaja akaun akaun mt4 yg ada sekarang ni

saya masih setia menggunakan mt4. belum pernah cuba lagi mt5

kena standby belajar siap2 guna mt5 ni, nanti bila dah tak ada mt4 senang nak menguruskan akaun di Instaforex
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 23rd October 2018, 10:42 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

kalau akaun trading Instaforex kita tu adalah akaun mt4, boleh ke upgrade jadi mt5 atau perlu tukar akaun baru?

perlu buka akaun baru tuan . khas untuk mt5 instaforex

tuan dah buka akaun mt5 di Instaforex tak? Mudah tak caranya atau sama sahaja akaun akaun mt4 yg ada sekarang ni

saya masih setia menggunakan mt4. belum pernah cuba lagi mt5

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 243
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 23rd October 2018, 1:58 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

kalau akaun trading Instaforex kita tu adalah akaun mt4, boleh ke upgrade jadi mt5 atau perlu tukar akaun baru?

perlu buka akaun baru tuan . khas untuk mt5 instaforex

tuan dah buka akaun mt5 di Instaforex tak? Mudah tak caranya atau sama sahaja akaun akaun mt4 yg ada sekarang ni
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 23rd October 2018, 1:53 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:

banyak pilihan bonus di Instaforex, boleh pening nak memilih kalau tak tahu kelebihannya

tak perlu pening kepala .. jika takde modal trade, boleh claim bonus tanpa deposit 1500usd .. jika nak deposit .. jangan lupa claim bonus instaforex 30% atau 55%

peluang mudah nak mencuba berdagang di Instaforex tanpa memerlukan modal sendiri
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 505
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum