status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 1 of 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Go down

status dana Empty Jin aprit

Post by Jin aprit on 6th September 2019, 12:14 am

Ya betui tu!!! Depa smuanya anak haram !!! Beganak dr pu ki ba bi gamak nya!!!?? Setan bapak depa!!! Hak tuii!!!

Jin aprit
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Rop

Post by Adik ipar romi on 3rd September 2019, 12:13 am

Pala botoh la rop ***** dgn azri romi kaki kencing pukimak dasar anak haram puiii

Adik ipar romi
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Dia buat gila minta duit lagi

Post by Gigi lala on 1st September 2019, 12:10 am



Semua Ahli yg terlibat dgn WSB dikehendaki ada imuniti ini,ia bukan khas untuk BC & Advance Device sahaja.

Kerana yg kita buat dulu imuniti menentukan bahagian masing masing dari hilang,jadi kata Dato' setiap yang akan menerima kewangan dari sumber wsb ini wajib ada surat imuniti Peguam ini siap stemping untuk tujuan kemasukan ka AC tampa halangan.

Oleh demikian setiap ketua yg punya Ahli sila istihar berapa jumlah Ahli terlibat wsb dan Jumlah Imuniti dipohon.

Setiap Ahli wajib RM100.00 serah dlm tempuh 48 jam.Kata Bos'..kewangan akan bermula seawal 3hb Sept 2019
Mana mana Ahli yg sudah ada surat imuniti ini,ia tepakai untuk mana mana kemasukan bersumber wsb,tidak kira dari sumber Jariah/BC/Advance Device atau pun PO-1 & 2.

Dengan penjelasan ini diharap semua Ahli faham dan mana mana Ahli yg tidak dapat memberi kerjasama dan tidak mahu terlibat,Pengurusan tidak dapat berbuat apa apa,selain bila sudah selesai nanti sumbangan dan sedikit jariah akan diberi.

NOTA PENTING !!!!!!
*DATELINE ATAU TARIKH TUTUP PEMBAYARAN IALAH PADA 2HB SEPTEMBER .. SEGERAKAN SUPAYA KAMI CEPAT PROSES DAN MOHON KERJASAMA UTK KELANCARAN PROSES DOKUMENTASI TERIMAKASIH* ..


Dia minta duit lagi.


Gigi lala
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Re: status dana

Post by Jangan jadi bodoh on 22nd August 2019, 8:42 pm

Selamat Petang.
Untuk plan yang last tu setelah dirujuk kpd pihak bank segala urusan telah selesai sepenuhnya.Segala dokumention yg diperlukan dr pihak bank kpd MOf telah release dan jangkaan tarikh diberikan telah diberi anggaran seleps 29hb August.Jgkaan tarikh yg tepat hanya tunggu selesai gunapakai sepenuhnya diperingkat saya untuk proses rentas kpd ahli2.Jika berlaku cepat dari tarikh yg dijangkakan saya akan cuba memberikan saguhati dahulu sebelum blast angka besar secara 3 peringkat dengan nasihat dr pihak bank pembayar kepada bank penerima.

Ini bukan SMMG
bukan juga Dana2 lain .Ini adalah Bon persendirian yg diselesaikan secara perkongsian utk smua.

Harap Maklum.
#baca boleh percaya jangan hahahaha

Jangan jadi bodoh
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Bangang nak mampos!

Post by Bangang nak mampos! on 21st August 2019, 10:01 am

Dana KEPALA buto da DPT cipap lentok la!!! Hahahaha

Bangang nak mampos!
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Tunggu dana

Post by Scodeng on 19th August 2019, 6:52 pm

Ape citer sgn dana ni...
Senyap je dah...
Semua dah dapat ke..

Scodeng
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Nak minta duit lagi. Hibah katanya

Post by Kutu kambing on 14th June 2019, 6:01 pm

Mereka buat hal lagi. Tawaran 10bilion, dgn bank in topup rm1k. Katanya hibah dari dato.
Dato abah kau mak hijo.
Nk muntah aku baca.
Bila nk sumbat dlm jail dato palsu beserta 12 ceo, pengutip derma topup a. K. A machai dan admin²kononnya hebat sgt.
Hareem jada.

Kutu kambing
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Kerabu mangga

Post by Kerabu mangga on 10th June 2019, 11:51 pm

Kahkahkahkah gelak besau teman bila baca ada yg suh doa utk romi kununnya..jgn bagi hati romi bolak balik!! Hahahahahahaha apa dia tu nak suh
Romi tekan button green light lg tu!! Hahahajajajhahhaha bongok x sudah!!hahajajhahahah bodo betul laa!!mng bodo level cipan..cipan pun masih bijak lg dr ini manusia!!😂😂😂😂😂😂ni nak habaq pakcik oii!! Benda da dsahkan oleh bnm scam, menipu nak caya apa lagi pakcik oii hahahahaha
Udah2 le tu nak bg statement temberang..pacik truskan je la brckp dgn teman2 pacik tu ye!! Hahahahhahaha bodo..hahahahha saya nak tido dulu!!

Kerabu mangga
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Re: status dana

Post by Tora romi dan juli on 10th June 2019, 9:51 pm

Pungkok pnya manusia.. penipu tak sudah.. AKU BERHARAP DOHH

Tora romi dan juli
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Re: status dana

Post by Truongeh on 10th June 2019, 9:13 pm

Kita pakat berdoa pd Allah, moga Romi tidak bolak balik lagi. Moga Romi tak spin ayat janji lagi. Amin.
Kita doa Romi ringan tgn tekan button green light dh. Release duit jer.

Truongeh
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Bengong

Post by Bengong on 10th June 2019, 6:56 pm

Jgn lupa isap konek lagi ya ayahnda konek!!!

Bengong
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Dana wsb

Post by ayahenda konek on 10th June 2019, 1:59 pm

asalamualaikum...disini ayahenda nk bagitau kedudukan kita sangat hampir untuk pembayaran yg dijanjikan..sblm hari raya...banker chek telah dimasuk kan sebanyak 3.8 bilion..untuk dibayar token kepada 1200 ahli pelan sensasi...alhamdulilah kepada yg sudah dpt diagihkan ..jgn lupa pada yg memerlukan...ayaahenda ucapkan...
.

ayahenda konek
Guest


Back to top Go down

status dana Empty aku curiga bin curigi

Post by tungging buyung on 30th May 2019, 12:17 pm

status dana Empty Kos proses dokumen konon

Post by Aku pun curiga Yesterday at 9:06 pm
Slm semua
Selamat berbuka ....1jam setengah lg

Ok, kpd semua ahli2 wsb, diharapkan dpt memberikan kerjasama ye...

Bayaran rm50, Ini adalah utk dapatkan surat imuniti ahli sendiri, hak masing2 yg sebelum ini dibawah tanggungan dato ijat. Bilamana dato gagal thumb print pad 7 hb tempohari kerana reman maka semua dokumen yg lengkap terbatal dan perlu disediakan semula oleh lawyer..

Jadi utk urusan dokumen imuniti kali kedua ini x kan lah dato nak tanggung lagi. Kita lah yg punya hak kena ambil tanggungjawab sediakan koz utk dokumen sendiri

Saya sedang kumpulkan dan akan buat serahan pd HQ dari masa kesemasa, dan dateline sebelum 4hb jun

Terima kasih


Aku pun curiga
Guest


WOI BANGGANG surat imuniti lawyer buat bayar Rm50,itu masalah kena tangkap pada 7h dia punya pasal,dah la bukan dato p bubuh dato nampk sangat menipu sebelm ni duit dah belambak bagi untuk buat imuniti mana p letak ,mentekedarah,lepas tu nak minta pula,pakai otak la awat la hang ni bodoh sangat,hang nak tanggungjawab dokumnet sendiri kot mana hang cerita mai sikit.tok sah baca surat ni nak tanya duit awal ni nak masuk ke akaun syer holder mcmana? cerita mai sikit cara dia. orang pun dah ada akai boleh pikiaq,awat la yang dok ada ni tak serik2ikut kata bahalol2 yang ada tu, siapa bayar cukup bodoh.cuba la tuan tuan dan puan puan sejkalian bertanya dan memikir duduk tenang2 fikir,kaji sistem perbankan yg sedang ada sekarang ni,dari managemant perbankan dan dokument2 dapat la jawapan,siapa nak bagi duit juta2,billion2 dlm akaun anda kalau tiada jln penyebab,atas buisnes apa.pakai akai,

tungging buyung
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Thanos

Post by Thanos on 30th May 2019, 9:39 am

Belanja puluh ribu bagi buat majlis boleh ni nak bayar lawyer mnx pulak dgn ahli ..kan bangang nama nya tu!!! Haktuiii laa ciibai pya olang

Thanos
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 30th May 2019, 9:31 am

Belanja raya le tu takde lain punya member tu bukan kerja pun harap top ap dari ahli phuihhhhh

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 144
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

status dana Empty Re: status dana

Post by nama pun penipuan on 30th May 2019, 8:19 am

dato (palsu) ijat thumb print kat pejabat polis xkan kena bayar kottt... ada je la penipuan putar alam dorang ni. bila nak penutup. pssttttt ijat, aritu berapa ratus ribu lebur untuk makan semeja ngan Tun feb 2018? ala yg makan malam amal kat perak tu, xkan lupa dah kottt.. nipu kuat tapi pelupa. tu yang asik putar mende basi nak kutip topap.

Bayaran rm50, Ini adalah utk dapatkan surat imuniti ahli sendiri
ni nak buat belanja raya ko kan.

nama pun penipuan
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Kos proses dokumen konon

Post by Aku pun curiga on 29th May 2019, 9:06 pm

Slm semua
Selamat berbuka ....1jam setengah lg

Ok, kpd semua ahli2 wsb, diharapkan dpt memberikan kerjasama ye...

Bayaran rm50, Ini adalah utk dapatkan surat imuniti ahli sendiri, hak masing2 yg sebelum ini dibawah tanggungan dato ijat. Bilamana dato gagal thumb print pad 7 hb tempohari kerana reman maka semua dokumen yg lengkap terbatal dan perlu disediakan semula oleh lawyer..

Jadi utk urusan dokumen imuniti kali kedua ini x kan lah dato nak tanggung lagi. Kita lah yg punya hak kena ambil tanggungjawab sediakan koz utk dokumen sendiri

Saya sedang kumpulkan dan akan buat serahan pd HQ dari masa kesemasa, dan dateline sebelum 4hb jun

Terima kasih

Aku pun curiga
Guest


Back to top Go down

status dana Empty COIT

Post by repoter on 29th May 2019, 11:19 am

banyak juga report telah di buat bukan saja atas nama dana sahaja,atas nama coint-coint yang tak wujud.report mengikut zon-zon.

repoter
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Re: status dana

Post by Ahmad_Bank on 29th May 2019, 10:47 am

[You must be registered and logged in to see this link.]

Ahmad_Bank
Warga Baru

Posts : 13
Join date : 04/06/2018

Back to top Go down

status dana Empty Re: status dana

Post by akukaya on 29th May 2019, 10:25 am

Assalamualaikum W.B.T...
Salam Ramadan Al-Mubarak...

28/5/2019 bersamaan
23 Ramadan 1440

Saya Dato sri Che Yusri Bin Che Abdullah bersyukur kehadrat Illahi, dibulan yang mulia yang penuh barakah ini Allah telah menunjuk kebesarannya dengan membukti bahawa pelaburan terancang berkaitan dengan dana2 tidak wujud yang bermaharajalela selama bertahun yang telah menipu puluhan ribu orang ramai sehingga menyebabkn kerugian berjuta ringgit setiap saban tahun telah tumpas .

Hari ini Bank Negara Malaysia telah menyenaraikan di bawah watch listed umum bahawa

Skim Dana BPIP
Skim Dana Heritage
Skim Dana pelaburan SMMG
Skim Dana Pelaburan ROP

ialah skim pelaburan tipu dan haram , BNM menasihatkan orang ramai supaya tidak terpedaya dengan ejen2 dari pelaburan tersebut atau apa2 skim yang mirip dengan skim2 pelaburan diatas kerana duit Jutaan Ringgit sehingga Trillion Ringgit tidak wujud sama sekali.

Terima Kasih kepada tidak terhingga kepada

Polis Diraja Malaysia
Bank Negara Malaysia
Suruhanjaya Commissioner
Yayasan Pencegah Jenayah Malaysia
Team Anti Scammer Malaysia

Dan seluruh tenagakerja dan agensi2 berkaitan kerana bertungkus lumus mengecam dan membanteras skim2 diatas sejak tahun 2018 sehingga hari ini. Kejayaan hari ini tidak akan tercapai tanpa kerjasama dari semua pihak , Saya menyeru kepada seluruh rakyat malaysia, marilh kita bersama-sama membantu pihak berkuasa membanteras semua pelaburan scam di Malaysia dengan menyalurkan maklumat disamping memberi kesedaran kepada masyarakat.

Akhir kata,
-bersama mencegah penipuan-

#Captain_dsy
#0199462211


[You must be registered and logged in to see this link.]


-28/5/2019-
akukaya
akukaya
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 26/03/2019

Back to top Go down

status dana Empty KEBODOHAN

Post by KULUP on 29th May 2019, 10:05 am

29/05, 08:14] +60 16-581 8911: Assalamualaikum wbt

Kepada ahli2 yg memohon wsb shj , yg dikenakn bayaran rm 50 ,

Sila ke acc Farmasi

Cimb
No acc 8603386314
Farmasi sri nibong

Setiap resit bayaran mesti tulis nama dan ic ahli dan wasap kpd sy segera
Tarikh akhir 4hb jun 2019

*Hanya dikenakan rm50 shj walaupun permohonan wsb anda lebih dari satu*
[29/05, 08:16] +60 16-581 8911: *jika anda dibawah pn Aini salina, sila buat bayaran kpd beliau*
Harap maklum


Gila-gila
Guest


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BUAT REPORT POLIS DIAORG BUAT LAGI KUTIPAN, CEK NAMA ATAS PENAMA YANG NAK BANK IN TU.

KULUP
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Admin rop minta duit

Post by Gila-gila on 29th May 2019, 9:58 am

[29/05, 08:14] +60 16-581 8911: Assalamualaikum wbt

Kepada ahli2 yg memohon wsb shj , yg dikenakn bayaran rm 50 ,

Sila ke acc Farmasi

Cimb
No acc 8603386314
Farmasi sri nibong

Setiap resit bayaran mesti tulis nama dan ic ahli dan wasap kpd sy segera
Tarikh akhir 4hb jun 2019

*Hanya dikenakan rm50 shj walaupun permohonan wsb anda lebih dari satu*
[29/05, 08:16] +60 16-581 8911: *jika anda dibawah pn Aini salina, sila buat bayaran kpd beliau*
Harap maklum

Gila-gila
Guest


Back to top Go down

status dana Empty kotey panjang

Post by rohaizat banggang on 29th May 2019, 9:48 am

woi cerita nak bayar guaman imuniti pula dah.ini apa hang ingat surat pelepasan imuniti boleh siap dlm masa terdekat ka,meting berjak-jak minum sampai kembung perut boleh la.siapa bayar memang buta perut bersarang.nak kedarah duit raya dengan nak bayar fail kes la tu,depa keluar atas jaminan ingat boleh lepas mcm tu saja ka,mau behenti sat la,budak2 boleh la kencing,
depa meting tu sebab rohaizat pernah cakap di nak bayar satu malaysia ni bukan cakap kosong mulut dia sendiri.
la ni dok korek pungkok dgn bini yg lain, kawin banyak nak sara kena buat jln menipu nak bela pantat2 yg ada.last2 tungging pungkok kena balaiq pungkok

rohaizat banggang
Guest


Back to top Go down

status dana Empty MINTA DUIT LAGI

Post by KIMAK on 28th May 2019, 1:29 pm

Sedikit pengetahuan dan info terkini ingin saya sampaikan berikutan pertemuan saya berserta 19AMT bersama-sama pengurusan dan Dato semalam. Apapn jangan risau semua urusan kembali berjalan semula seperti sedia kala cuma ade beberapa perkara yang harus kita laksanakan. Oleh itu semua ahli yang bakal terima apa-apa agihan samada agihan hakiki atau pun token, hendaklah mempunyai Surat Imuniti (DIKEHENDAKI SETIAP AHLI MEMBAYAR RM50 KOS GUAMAN INI UNTUK SIAPKAN SURAT IMUNITI). Sebenarnya urusan ini Boss yang berhasrat untuk selesaikan tetapi sebab berlakunya perkara diluar bidang kuasanya, pencairan jariah tertangguh jadi kos urusan terpaksalah ahli tanggung sendiri.

=============================================================================================
ROHAIZAT TELAH MENGERAH CEO-CEO DAN LEADER-LEADER LAHANAT MEMINTA DUIT KEPADA AHLI DENGAN ALASAN SETIAP AHLI DIKENAKAN BAYARAN KOS GUAMAN MASING-MASING. YANG MENJADI KEHAIRANAN AKU KOS GUAMAN INI AKAN DIBERI GANJARAN LUMAYAN KEPADA SEMUA. WAHAI AHLI-AHLI BODOH YANG KEMARUK NAK KAYA, BACALAH NASIHAT DARI AKU.

SEBELUM ENGKAU BUAT PEMBAYARAN ATAU ENGKAU TERDESAK NAK DUIT, ENGKAU MINTALAH KEPADA SEMUA PENGIKUT DAJJAL INI BUKTI LAWYER FIRM MANA YANG MEREKA GUNA. TANPA APA-APA BUKTI SEKADAR MEMINTA GUNA AIR LIUR, JANGAN ENGKAU MEMBAHLOLKAN DIRI SENDIRI BAYAR KOS GUAMAN YANG AKU SUSPECT PEGUAM TIDAK WUJUD DAN HANYALAH ARAHAN ROHAIZAT UNTUK MENAMPUNG KOS GUAMAN SENDIRI YANG BAKAL DIBICARA DIMAHKAMAH PADA BULAN JUNE INI. WAHAI BAHLOL-BAHLOL SEKELIAN, PAKSA LAH MEREKA SUPAYA TUNJUK BUKTI. JIKA TIADA BUKTI, SCREENSHOT DAN PERGI REPORT POLIS. BAGI KERJASAMA, TUMPASKAN SINDIKET INI

BAGI PENGIKUT DAJJAL-CE0'S & LEADER'S, ENGKAU DAH KENYANG MAKAN KOMISEN SELAMA INI, TAK ADA HATI PERUT ENGKAU PAKSA AHLI BAYAR KOS GUAMAN. SAMPAI BILA ENGKAU NAK BERSEKONGKOL MENGANIAYA ORANG RAMAI? BERKATKAH HIDUP KAU? SEPATUTNYA ENGKAU YANG HENTIKAN SEMUA INI. PIHAK ENGKAU SENDIRI TIDAK PERNAH TENGOK BUKTI HITAM PUTIH KEWUJUDAN DANA INI, KENAPA ENGKAU MASIH TERUS-TERUS MEMBERI HARAPAN PALSU KEPADA AHLI MALAH KEJADIAN HARI INI LEBIH EXTREME, ENGKAU PAKSA SEMUA ORANG BAYAR!!! DASAR PUKIMAK! BAGI BUKTI LAH S I A L!! AKU AKAN PASTIKAN ENGKAU SEMUA DISIASAT POLIS TERMASUK ADMIN-ADMIN GROUP YANG BERSEKONGKOL DENGAN ENGKAU!

KIMAK
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Re: status dana

Post by what?? on 28th May 2019, 12:50 pm

ISK2, macam2 alasan untuk perah duit SH, pi mai pi mai tang ke poket scammer akhirnya

what??
Guest


Back to top Go down

status dana Empty Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 12 1, 2, 3 ... 10, 11, 12  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum