status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: status dana

Post by Gua on 5th November 2018, 4:26 pm

Si mampos tu pun blm thu duit bila boleh guna pakai.. X pyh m, harap la..duit tu xkn d, agihkn

Gua
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Kebodohan on 5th November 2018, 4:24 pm

Jgn mimpi nk dpt duit.. Hahha

Kebodohan
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Bullshit on 5th November 2018, 4:19 pm

Ada topup lagi ka.?

Bullshit
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Permata Yg Hilang on 5th November 2018, 2:08 pm

Bodoh punya Rampos..Bgi harapan palsu,klu duit tu x wujud jgn la tabur janji.. Fikir la sama perasaan org

Permata Yg Hilang
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Bulan on 5th November 2018, 9:54 am

X pyh tggu duit.. DUIT x kn dpt.. PENIPU JE RAJA RAMPOS TU, SBB TU GEMUK.. DUK KUTIP DUIT HARAM..BILA DIA NK MAMPUS??? ????

Bulan
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Permata Yg Hilang on 5th November 2018, 9:50 am

Minta duit lgii wehh.. RAJA RAMPOS,x kaya lagii..nk bgi duit mcm mne?? ????????

Permata Yg Hilang
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Topapian on 5th November 2018, 8:47 am


[04.11.18 13:14]

[Rajarampos]

As..salam,semua buat pejuang RRG yg Ayahanda kasihi lagi dihormati... Selamat berhujung minggu,dan selamat menyambut Dipawali buat Jemaah Kaum India, yg juga menjadi rakan dan sahabat yg akan beraya tak berapa hari lagi.Menurut OWNER, selepas Raya Dipawali,kita semua ada satu lagi raya..bukan raya sebarang raya..tetapi raya sakan nama nya? Hanya yg terlibat dgn SMMG sahaja ya


Ayahanda Rajarampos


dah mcm2 raya ko war2 ampos oiii...semua bangsa dan agama ko tunggang konon2 nak bg harapan. tgu la nnt ko minta topap lg sbb dah lapar.. selagi topap berjalan aku akan teruskan ingatkan supaya jangan topap..sukati la kan masing2 nak buat apa...ramai yg teraniaya smp ada yg dah meninggal.. blum yg jadik parasit sbb malas nak berusaha dok mengharap hasil dari dana ni, manjang kene topap ada lah.

Topapian
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by cctv on 5th November 2018, 5:33 am

[04.11.18 13:14]

[Rajarampos]

As..salam,semua buat pejuang RRG yg Ayahanda kasihi lagi dihormati... Selamat berhujung minggu,dan selamat menyambut Dipawali buat Jemaah Kaum India, yg juga menjadi rakan dan sahabat yg akan beraya tak berapa hari lagi.Menurut OWNER, selepas Raya Dipawali,kita semua ada satu lagi raya..bukan raya sebarang raya..tetapi raya sakan nama nya? Hanya yg terlibat dgn SMMG sahaja ya


Ayahanda Rajarampos

cctv
Guest


Back to top Go down

Sobar yo..

Post by Ra wa on 4th November 2018, 10:29 pm

Tiada keyakinan, sila tinggalkan. Mereka yang yakin, teruskanlah sampai berjaya.

Ra wa
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by KELANTE GOMO on 4th November 2018, 9:02 pm

Betol bak hangggg Topupiann.
Org baru biasela tu. Kmi dulu laguni juga.backup&positif sepanjang mase.nanti rasalah sendiri.hihihi..nak tau kena game ke idok,esok isnin. hri jumaat nnti mai sini tanya khabo ek. kalau tak kutip lg,akan ada info manis diabetis depa up dlm group.kihkihkih.gelak kali ke3 berturut
Kmi meroyan sbb duit depa belum refund kat kami..depa kick dri group doh tp refund dak lg

KELANTE GOMO
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Noob on 4th November 2018, 7:03 pm

رزق الله واسع
Kalau faham faham . X faham xpe .. huihuihui

Noob
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Topapian on 4th November 2018, 6:33 pm

Guna lah mcm2 nama nak post.. still trasa juga ko. kena tipu org standard la.. tapi ko ni kena tipu diri sendiri.. buang masa layan. asik neraka je... baliklah.

Topapian
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Noob on 4th November 2018, 6:25 pm

Meroyan ke bang ? Aku rasa mnde yang ko cakap nie xde kaitan . Cakap mcm orang bodoh. Dah nasihat sudah lah nak kecoh kecoh kenape . Nie jenis manusia xde pendirian lah nie . Mcm orang lain cakap nie kalau dapat apa yang di hajat kan tngk lah . Aku yakin semua dalam nie akan seronok mcm baru keluar dari neraka... hahahahhahahahahahha .

Noob
Guest


Back to top Go down

raya

Post by pakcik on 4th November 2018, 6:19 pm

yuhuuuuuuuuuu...pakcik kayoooooooooo....yuhoooooiiiiiiiiii

pakcik
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Topapian on 4th November 2018, 5:32 pm

Org baru... tahap sengal positif masih tinggi.. lama2 nnt tgk la.. fedup asik kena topap atau xleh terima kenyataan, royan kat yg negatif..padahal sendiri dah goyang tapi masih nak pertahan.. mcmlah dia dpt share hasil topap tu..err xde ker? sini tpt negatif.. pegi reg akaun pastu menginap kat info positif.. klu positif jgn nyemak kat sini. Sini mostly nak nasihat supaya stop topap je. dulu aku pelik la yg kater positif tapi dia juga meroyan. biarla hak masing2 nak positif ke negatif.. yg ko terasa kat yg negatif ni ko ker yg kutip topap? klu bukan.. jgn pepandai nak terasa pedas.

Topapian
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Senang cite on 4th November 2018, 3:58 pm

Owh orang lama dah masak ea ? Kalau dah masak left je ler teruskan hidup mcm biasa . Majukan diri jngn cara dah . Melainkan kalau korang masih berharap . Tapi takkan lah kan . Kalau tak abaikan dana nie buatlah. Kerja yang ada tu . Yg nak berharap biarkan lah bukan habis duit , masa korang punnn .. kalau konon prihatin sangat . P sedekah kat orang yang memerlukan . Nie zakat pun susah nak keluar poodahh

Senang cite
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by KRIKKK on 4th November 2018, 12:35 pm

Yg kate info terbaru tu org baru ek?Sebab kalau org lama dah masak sangat dah dgn 'dalam masa terdekat'.Tahun lepas siap bg tarikh dan minggu lg,tp hasilnya haprakkk.Utk pngetahuan,pengurusan punya 'dlm msa terdekat' bermakna 100-200 tahun lg.hehe


KRIKKK
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Topapian on 4th November 2018, 10:41 am

Info terbaru? basi la... ujung2 nnt minta topap.. Jan 2019 ulang balik.. utk sambung topap.. tgl lg guna alasan baru utk minta topap, mengarut pun ada juga kaldai yg percaya. duit dah dln lori la.. dlm gudang la.. kn byr itu ini utk release.. terbaru JPM minta duit pelepasan? konon2 rasuah la tu.. ayat je lain.. JPM pun xngaku weh.. mintala bukti... time la macai positif royan xpsl psl dana ni sanggup terjun lautan hindi.. #bauhamis

Topapian
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by kongkalikong on 4th November 2018, 9:50 am

macai positif detected wrote:OK KORANG YANG NEGATIF PUN MASIH BERHARAP KAN  , HARAP DAPAT BERSABAR SEHINGGA HABIS TAHUN SEBAB INFO TERBARU KATANYA DAH TAK LAMA DAH.

KALAU TAK ADA SAMPAI HABIS TAHUN NI ANGGAPLAH SMMG/ROP INI TELAH MENAMATKAN PENCARIANNYA DI LAUTAN HINDI BERSAMA2 MH370 . Very Happy Laughing Basketball

GOOD LUCK Basketball  bounce

BYE-BYE, bounce bounce Basketball affraid

ini boleh kira info  tersahih agaknya confused  Idea What a Face pirat pirat pirat pirat pirat

kongkalikong
Warga Baru

Posts : 25
Join date : 20/12/2017

Back to top Go down

Re: status dana

Post by macai positif detected on 4th November 2018, 8:31 am

OK KORANG YANG NEGATIF PUN MASIH BERHARAP KAN  , HARAP DAPAT BERSABAR SEHINGGA HABIS TAHUN SEBAB INFO TERBARU KATANYA DAH TAK LAMA DAH.

KALAU TAK ADA SAMPAI HABIS TAHUN NI ANGGAPLAH SMMG/ROP INI TELAH MENAMATKAN PENCARIANNYA DI LAUTAN HINDI BERSAMA2 MH370 . Very Happy Laughing Basketball

GOOD LUCK Basketball  bounce

BYE-BYE, bounce bounce Basketball affraid

macai positif detected
Guest


Back to top Go down

janji janji dan janji...

Post by Si Tenang on 3rd November 2018, 3:59 pm

Mula2 bg tarikh sekian...lepas tu posstpone..bagi lagi jnji manis..akhirnye................................

Si Tenang
Warga Baru

Posts : 10
Join date : 10/10/2018

Back to top Go down

rezeki

Post by pakcik on 3rd November 2018, 3:17 pm

yehhhhhhhhhhhh...pakcik kayoooo...yuhuuuuuuuuuu......

pakcik
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Toing toing on 3rd November 2018, 8:07 am

Rilex2 jgn gaduh2..tak lama lg semua nk jd kayoooo bak kata pakcik..pakcik kayooo yuuhuuuuu pakcik kayooo..hehe.lepas deeepavali mkn maruku kita sain coi..(agaknyala ngeh ngeh ngeh)

Toing toing
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Selok on 2nd November 2018, 8:54 pm

Owhh kire nye yang dalam nie pernah mohon lah dana nie ? Kalau dah tahu tipu kenape p mohon ? ???? ke yang xde kene menegene ? Ibarat orang yang mohon kite yang panas . Der gua tak heran lah . Kalau dapat dapat x dapat mungkin rezeki di tempat lain. Okay lah der bye bye selamat berprovoke yaa semua. Kalah menang adat permainan ????

Selok
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by 123456 on 2nd November 2018, 8:30 pm

Die mmg bukan tuhan tp pe yng lahabau cakapkn tue brdsrkn fakta.Dr ayat dia tak ada yg salah pon amenda yg salah?dia bercakap pasal hakikat sebenar dana yg engkorang sume agungkan nie.nak saman dia apa hak kita sbb dia bukan ada wat salah pun dia cuma berfakta saje..rilex sudar lerr tak pyh goyang dgn fakta yg org lain ktengahkan..kcut perut ke takut mulut die masin?hehehe
Tk pyh kecut,mulut dia tak masin pon..itu fakta dan ramalan yg biase terjadi...hehe..yg positif buat ape jenguk blog ni pasal yg dlm nie sume yg dah tak percaya& tak support lame dah

123456
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum