status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Re: status dana

Post by gangsta on 14th November 2018, 7:12 pm

by Ejoyy Yesterday at 6:54 pm

Tau takpe info romi sentiasa berbelit & repeat setiap tahon. Dia dh guna alasan 4 acc utama ni hujung tahon lepas, hujong bulan 3 tahon ni, sebulan sebelom raya tahon ni dan sekali lg dia ulang bulan ni. Tk caya cuba semak balik info b4 ni




Sblm2 ni kata tade apa2 dah...tunggu appear je...lepas depavali kita raya sakan....ari ni ada info kata ada document terakhir...pusing2 camni je la kan romi...huhu

gangsta
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Lol on 13th November 2018, 7:03 pm

Sapa dpt info soal jawab group smmg rop tahu apa yg ahli soal dan apa jawapan rr..duit tunggu terzahir..dia kata tak boleh bg jaminan bila duit boleh guna pakai.

Lol
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Ejoyy on 13th November 2018, 6:54 pm

Tau takpe info romi sentiasa berbelit & repeat setiap tahon. Dia dh guna alasan 4 acc utama ni hujung tahon lepas, hujong bulan 3 tahon ni, sebulan sebelom raya tahon ni dan sekali lg dia ulang bulan ni. Tk caya cuba semak balik info b4 ni


Ejoyy
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sabar wak lu on 13th November 2018, 6:39 pm

Sabar dan sabar dan sabar. Sekejap crediting. Sekejap appearing. Sekejap boleh guna pakai. Mana satu dulu. Mana satu kemudian. Ikut turutan mana awal mana akhir tu. Adakah crediting.... appearing... boleh guna pakai.... atau macam mana. Sebab info sebelum2 ni berbelit2.

Sabar wak lu
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Toing toing on 13th November 2018, 4:52 pm

Kesian pakcik lum kayo kayo..bertabahlah.pakcik buat persiapan je dulu.survey rumah,kete dulu ye..berangan utk jd kaya free je takde bayaran.( jgn marah aaaa )

Toing toing
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Toing toing on 13th November 2018, 4:45 pm

Hmmmmmm...

Toing toing
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Lol on 13th November 2018, 3:28 pm

Info terbaru ..jgn susah hati.duit xtau lagi bila boleh dpt.sbb 4 ac utama masih belum boleh guna pakai.(hari tu ckp dah boleh guna pakai,tiba2 tukar statement ) minggu ni mungkin xdelah ..minggu depan entah.hanya yg perlu ahli lakukan adalah tenang,sabar,sabar dan sabar dan sabar dan sabar sehingga ac terzahir ye..tunggu owner buat keje.

Lol
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Toing toing on 12th November 2018, 12:58 pm

Maksud sy kalau leader yg tipu..leader sy je yg buka plan..leader lain tidak.tu dia tanggunglah sendiri..gitulah..kalau x alhamdulillah.kita tunggu jelah apa berita seterusnya selepas ini..

Toing toing
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by dogol on 12th November 2018, 10:13 am

Tungguuuuuuu, sabarrrrrr...Dengar katanya minggu ni....dengar katanya minggu ni,,,klu takde minggu depan...xde juga bulan Disember...klu xde juga tungguuuuuu info aje....tapi info dah xde....tunggu duit masuk acc masing-masing aje....tungguuuu....sabarrrrrr.

dogol
Guest


Back to top Go down

Rilek Bro

Post by Hamna Allah on 12th November 2018, 9:03 am

pasal dana 2 takyahlah kt nak marah ..biarkan diorg..kalau ada tu..alhamdulillah..kalau takde bukan rezeki kita..marah pun bknnya dpt apa2..✌️✌️✌️????

Hamna Allah
Warga Baru

Posts : 20
Join date : 31/10/2018

Back to top Go down

Re: status dana

Post by Mat Jenin on 12th November 2018, 9:01 am

Al-Kisah nak jadi kaya raya  nak mengejar wang berjuta-juta, modalnya alahai senang saja hanya nak mencari mangsa - Senario Laughing Laughing Cool

Mat Jenin
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Toing toing on 12th November 2018, 8:13 am

plan yg terakhir ni hanya dibuka atas leader saya shj.mengikut kata leader kutipan tu untuk membantu rr buat urusan di kl..dia nak menipu tanggunglah dosa ..

Toing toing
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by huhuhu on 12th November 2018, 2:21 am

mna 1 yg btl sy pun xthu...kata ada sorang dato dh buat laporan polis....tp tiada tangkapan d buat,malah romi yg g balai polis dgn rampos buat laporan,yg sy pelik dr sy masuk rop ni xde pulak buat kutipan mcm yg d gempar gempur kn ni....sy rasa leader awk tu penipu kot

huhuhu
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Toing toing on 11th November 2018, 7:45 pm

Yer..duit pengurusan katanya.

Toing toing
Guest


Back to top Go down

10k

Post by Anakayah on 11th November 2018, 1:46 pm

Ada yang dah dapat RM10k tu ke, dengar kata itu utk kos perjalanan utk pergi sign Loi/Coi

Anakayah

Posts : 2
Join date : 10/11/2018

Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Toing toing on 11th November 2018, 10:42 am

Mereka dpt collect duit 10k dana afwff dan rop 1k setelah buka plan yg terakhir..liza seremban : boleh share info ..tq

Toing toing
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Private Investigator on 11th November 2018, 6:44 am

Liza Seremban : Apa info terbaru Romi tu, boleh pm saya x ??

Private Investigator
Guest


Back to top Go down

Geng2 Penipu Yg Jadi Perancang Dana

Post by Liza Seremban on 11th November 2018, 4:07 am

Benar, satu lapuran polis telah dibuat oleh Dato di PJ. Saya ada terima gambar lapuran polis tersebut.

Liza Seremban
Guest


Back to top Go down

Geng2 Penipu Yg Jadi Perancang Dana

Post by Liza Seremban on 11th November 2018, 4:03 am

Saya ada menyimpan maklumat Romi bin Othman yg terbaru.......saya akan postkan dlm waktu terdekat

Liza Seremban
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Toing toing on 10th November 2018, 3:48 pm

Siapakah abdul halim ?sy juga ada menerima gambar screen shoot cimb cliks seseorg ..jumlah baki dlm ac 1 trillion...

Toing toing
Guest


Back to top Go down

Janji Baru

Post by Mangsa Dana on 10th November 2018, 1:50 pm

MP NORSITA NNA:
AS..SALAM,
DAH TERANG & LAGI BERSULUH:

[9-11 6:23 PTG] Bos SMMG ZAINAL: Salam dan selamat petang pada ahli2 smmg yg dihormati , syukur ke hadrat illahi kita diberi kesempatan utk bersama dalam keluarga SMMG ini dengan menghadapi pelbagai rintangan dan dugaan baik positif dan negatif yang akhirnya kita berjaya harungi bersama2.

Utk update status terkini , 4 acc utama telah selesai menjalani prosedur2 yang telah ditetapkan oleh pihak bank dan berdasarkan beberapa sessi taklimat yang telah dilalui bersama dengan pihak peguam dan bank, pihak kita hanya MENUNGGU PANGGILAN PENGESAHAN DARI PIHAK LAWYER BANK BAGI MENGESAHKAN PENGKREDITAN YANG AKAN BERLAKU dan setelah itu 4 acc utama boleh buat transaksi tanpa ada halangan .

Setelah berlaku kemasukan ke 4 acc utama tersebut, maka bermulalah proses pembayaran dengan menandatangani surat penyerahan kuasa pembayar dan LOI kepada leader2 yang telah dilantik.

Kami akan maklumkan pada anda semua dalam masa terdekat setelah pihak acc utama penerima panggilan pengesahan dari pihak bank .

Kami mohon anda semua terus bersabar dan berdoa agar perjalanan SMMG ini mencapai kejayaan yg cemerlang dan gemilang

Trimakasih TZ...

Mangsa Dana
Guest


Back to top Go down

Video CIMB klik

Post by Mangsa Dana on 10th November 2018, 1:46 pm

Satu video yg kononnya duit dah masuk dlm akaun CIMB klik Abdul Hamid akan dikeluarkan dlm waktu terdekat. Kita lihat sejauh mana tipu geng2 ni.. tunggu.......

Mangsa Dana
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Topapian on 9th November 2018, 11:24 am

Standard la tu nak teruskan topap untuk kelangsungan idop dia. Bukit yg dulu dah rata, skrg berkawah... asik minta topop... bayar pengurusan konon..ntah apa yg diuruskan.. bila minta kesahihahan...info khayalan je la.

Stop topap, stop la dia nak terus memperdaya dan memecahbelahkan sesama ummah yg positif dan negatif ni, padahal xperlu pun nak berbalah sesama sendiri. yg negatif mmg xyakin, yg positif ada ker cari kesahihan, bukannya buta2 sokong?

#tanyanijawablerjangankecamtau

Topapian
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by dogol on 9th November 2018, 10:51 am

Klu duit betul2 dah ada dan dana ini betul2 sohih ngape perlu buka plan lagi. Agihkan dulu duit ahli yang dah lama menunggu sepertimana dijanjikan. Berikan keyakinan kepada ahli dengan pengagihan habuan masing2. Klu ahli dah nampak hasil tuaiannya ahli takkan keberatan untuk membantu. Ini apa yang dapat info tungguuuuuuuu sabarrrrrrr dan berdoa. sekadar pendapat. Kesian mereka2 yang melabur.

dogol
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Toing toing on 9th November 2018, 10:34 am

Wow nak kaya ye?..leader sy baru bukak plan tambahan utk rop.(last konon katanya).kalau duit dah ada kat ac utama tak payahlah bukak plan..sedekah je kat ahli (sedekah pada ahli yg join tak banyak)..lebihkan pembayaran.buat apa nak bukak plan lagi..tak paham lah.

Toing toing
Guest


Back to top Go down

Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum