status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Go down

status dana - Page 3 Empty Dana Datuk rohaizat

Post by Amir rohaizat fuck on 2nd May 2019, 11:56 pm

ini semua bodoh kencing .. aku yang attend metting ni kau pandai2 kaitkan metting di bnm pasal suntikan duit kau , lancau lu . aku kalau dapat scam ni memang aku humban dekat Pdrm Ccid .. aku akan pastikan sampai kes bodoh ni ke amla

Amir rohaizat fuck
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Re: status dana

Post by Aku dok perhati jeee.. on 24th April 2019, 10:05 am

cuba kaedah ini.....

ini atas pemikiran yg x seberapa pandai drpd aku la.....kalau lah dana ni betul2 ada kn????

nak claim rm masuk berzillion zillion ni mmg pahit banyak prosedur....

ni aku bagi satu cara yg paling banggang laaa....

drpd akaun dana tersebut cuba claim melalui cryptocurrency iaitu bitcoin...bila dh dapat bitcoin
kau agih lah kepada leader2 kau dan ahli2 yg dibawah naungan masing2.....bukan payah pun....

nak lebur bitcoin menjadi rm bukan payah pun..kat malaysia ni aku tengok ada group yg trusted lebur currency ni...ramai otai2 currency pn ada....yang boleh dipercayai.....

bagi aku tiada masalah dan halang mana2 pihak.

apa yg kau dah janji selama ini dh bepuloh2 tahun tertunai walaupun ianya hibahan atau habuan utuk ahli2 kau tu tertunai walau dalam bentuk currency
itu pn duit juga mok mungggggggggggggg.......................

kau agih lah... 100. btc ke kpd setiap ahli2 yg mana ada, mmg dah berbaloi sangat daripada xdapat apa2 lansung....

KECUALI DANA XWUJUD AKU XBOLEH NAK KATA APA LAH MMG SEMUA KENA KENCING TIKUS LAH TERMASUK AKU....... Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz
Razz Razz Razz Razz Razz

SEKIAN KEBANGGANGAN............... bounce bounce bounce bounce bounce
Aku dok perhati jeee..
Aku dok perhati jeee..
Warga Baru

Posts : 23
Join date : 09/04/2019

Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Kaldai ...mana kau ?

Post by kencing aku banyak spare on 12th April 2019, 5:19 pm

Rasulullah s.a.w bersabda yang maksudnya:

"Seorang mukmin tidak akan jatuh ke dalam satu lubang dua kali."


Sudah sudah la tu .... sedar la dari mimpi.

Bukti xde ... Leader kerja muhung ... dah sifat munafik . Menipu berulang kali. Apa yang kau tunggu ni ? Ko suka duduk dalam fantasi kencing rasa madu? Benda dijanji x masuk akal. Lagi nak tunggu .. Matilanak!!

Islam bersandar atas Iman dan Amal.
Ada nampak bukti Iman tokey tokay korang nih ? Ada nampak Amal yang boleh menjurus kepada yang baik ? Belum lagi nampak ..

Cukup cukup tu .. Kau dah jadi kelakar bangang nih. X sadau lagi? Kesian kat kau dan keturunan kau. Gunakanlah akal waras kalau masih ada. Kalau masih macam budak kecik boleh diumpan gula2. Itu la tahap yang ada sekarang ...baik tua baik muda. Ruyup


kencing aku banyak spare
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Re: status dana

Post by Yelah tu on 12th April 2019, 4:18 pm

dapat info.. syukur... ingat dpt duit... dasar kaldai topap.

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Re: status dana

Post by Nasib Labu Labi on 12th April 2019, 3:46 pm

Ija awak dapat info apa..info top4 lagi ka?hahahahaha... Ija awak tak rasa ke dana ni sudah tipu bangsa kita? Masih mengharap lagi ka?adoiiii...

Nasib Labu Labi
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Kechik

Post by Ija on 12th April 2019, 2:52 pm

Alhamdulillahh...dpt info tebaru yg mengembirakan...syukur padamu ya allah..



Allahuakbar..

Ija
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Musang bejanggut

Post by The mask of zorro on 12th April 2019, 12:37 pm

Dana apakah ini??dana atau bala??

The mask of zorro
Warga Baru

Posts : 28
Join date : 12/04/2019

Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Londeh

Post by Londeh on 12th April 2019, 12:25 pm

Londeh kain tungin pungkok..hahh

Londeh
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Kechik

Post by Ija on 12th April 2019, 9:45 am

Semoga berjaya kepada bertabahlah...aminn..

Ija
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Esok

Post by Bertabahlah on 11th April 2019, 8:06 pm

Syukur dengan segala sesuatu.. Nampaknya.. Penamat makin hampir.. Semua sudah selesai.. Tak sabar nak turun kl esok.. Moga dipermudah kan ya semua.. Semua kaya dan berjaya... Smile Smile

Bertabahlah
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Jubur koyak

Post by Jubur koyak on 11th April 2019, 8:01 pm

Juboq nak terberak..taik keras maklumlah kepala taik

Jubur koyak
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Re: status dana

Post by gibsonfender46 on 11th April 2019, 7:07 pm

Wey Ija,
Apa bukti nko bendi ujud. Aku 100000000% tak percaya langsung. Ija boleh bagi kami bukti?

Hahhahaha....jgn yakin sangat......dah hampir 6 tahun dok folow up...abok pun Tak ada...

Jadi jadi mental sudah.....TR Tampooi dah penuh. ????????????

Keyakinan kena ada sandarannya. Bukan dalam hayalan.

gibsonfender46
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 331
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Re: status dana

Post by Yerlertu on 11th April 2019, 5:06 pm

Ija..
Awak tidak berada di dalam mana2 grup ke?? Byk maklumat yang mereka dah bagitahu

Yerlertu
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 106
Join date : 28/12/2018

Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Kechik

Post by Ija on 11th April 2019, 12:44 pm

Keyakinan...awak kna yakin 2 saja ija bleh bgtw kna yakin dgan Allah..adala sumber2 yg diperolehi benda ni mmg ada...wujud..pecayalahhh

Ija
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Re: status dana

Post by Yerlertu on 11th April 2019, 12:29 pm

Ija..
Sekadar bertanya..bersandarkan apa yg menyebabkan awak begitu yakin dana ini wujud?? Adakah awak telah dibuktikan dengan bukti2 yg kukuh?? Kalau dapat awak yakinkan saya dengan sesuatu yang lebih berfakta

Yerlertu
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 106
Join date : 28/12/2018

Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty BITCOIN , EXP ASSET

Post by Piqi on 11th April 2019, 12:28 pm

lebih baik korang google EXP ASSET , masuk join , dapat duit gak dari bende tak  berkesudahan ni . NAK JOIN ?
pm jer

Piqi

Posts : 1
Join date : 11/04/2019

Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Re: status dana

Post by sakai iban on 11th April 2019, 12:17 pm

Baik lah ija.. kalau awk yakin ada, teruskn niat awk tu.. sy tak nak kita sesama islam bertekak pasal hal ni...hope apa yg awk impikan selama ini jd kenyataan...

sakai iban
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Kechik

Post by Ija on 11th April 2019, 11:29 am

Awak join 4 tahun..saye join 9 tahun sakai iban dan ada lg org lain yg lbih dr 2 lg..awak sabar ja benda ni ada.saya pon mcm awak gak teruja tp sya yakin benda ni ada.awak sabar ja x lama dah.topap duit ni dah lama stop dah xda yg kutip dah


Ada InsyaAllah

Ija
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Re: status dana

Post by sakai iban on 11th April 2019, 11:19 am

IJA.. terpulang lah kat awak ye nak percaya ke tak.. sy da join hampir 4 tahun dana ni.. info selalu ulang2 je.. dulu ye sy memg teruja sangat berangan sampai tak fikir apa dh.. tp bila sy kaji balik smua nya ternyata duit ni memg tak wujud..

sakai iban
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Kechik

Post by Ija on 11th April 2019, 10:39 am

Sakai iban ya saya mengharap suma to..saya yakin dgan dana ni mmg ada..hanya tguuu saja,knapa awak x pecayakn dana ni??tepulang pada awak.

Ija
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Pak chu cheng

Post by Pak chu cheng on 11th April 2019, 9:58 am

5 10 15 20 manyakk syokk o0o0o..

Pak chu cheng
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Re: status dana

Post by sakai iban on 11th April 2019, 9:46 am

to ija.. dalam group ni semua dah sedia maklum benda ni menipu..
tak payah lah awk nk mengharap apa2 lg..
usaha keras untuk berjaya bukan bagi cilaka bangsat2 tu duit lagi..
doa orang teraniaya ni insyaallah akan dimakbulkan.. mari sama2 kita berdoa moga mereka akan mendapat balasan yang setimpal

sakai iban
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Kechik

Post by Ija on 11th April 2019, 7:41 am

Asalammualaikum...salam pg yg dirahmati Allah semoga ada pencerahan bg dana ni..ada sapa2 yg bleh bg info terbaru??

Ija
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Esok

Post by Romi&Jolie on 10th April 2019, 8:35 pm

Syukur.. Hari ni belum boleh dapat hard cash lagi.. Tapi duit dah di bagkan.. Dengar kata esok pagi pula.. Sebab hari ini urusan belum selesai.. Moga urusan esok dipermudahkan ya.. Kita doakan ya... Smile Smile

Romi&Jolie
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Kechik

Post by Ija on 10th April 2019, 4:59 pm

Alhamdulillah

Ija
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 3 Empty Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 12 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum