ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 1 of 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Go down

ROP SAHAJA Empty Duit masuk

Post by Poodahh on 8th February 2019, 9:55 am

Wow poodah dapat rm500k... Wow kaya2... Kaya kepala hotak mu... Nak membongak ja... Kencing lencun....

-------

http://danahajijasman.forumms.net/viewtopic.forum?t=386

Poodahh
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Topup

Post by Janda miskin on 8th February 2019, 9:52 am

Ada sapa2 nak topup kredit hp kat saya tak?

Janda miskin
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Cing cing

Post by Rambu Ramba on 8th February 2019, 9:49 am

Kelewon bangang... Kepala butuh

Rambu Ramba
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Mahmud on 8th February 2019, 8:26 am

Plann superrrrrrrrrr

Mahmud
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Several

Post by CheqMonq on 8th February 2019, 3:09 am

Betul ke? Plan apa tu yang masih bukak?..... Dah tutup daaa... Mana ada bukak.. Yg bukak plan renovate rumah adolah.. Kalau plan lain smua masuk kocek.. Plan yg kita tggu dah tutup rapat..rapat... ... Ahakkk

CheqMonq
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 31/01/2019

Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Hannacun86 on 8th February 2019, 1:55 am

SAfiq wrote:Hahahaa plan masih belum tutup woi lahanat dan tak akan tutup pun..hahaha..SUPER WOW kelent lah ha

Betul ke? Plan apa tu yang masih bukak?

Hannacun86
Warga Baru

Posts : 16
Join date : 17/01/2019

Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by SAfiq on 8th February 2019, 12:01 am

Hahahaa plan masih belum tutup woi lahanat dan tak akan tutup pun..hahaha..SUPER WOW kelent lah ha

SAfiq
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Muhammad on 7th February 2019, 10:10 pm

Mggu dpn lawyer hantar pengesahan dari BNM ke SPRM. Sesiapa yang belum report tu p lah report.. BNM beri pengesahan kepada lawyer untuk senang jalankan kerja orang yang kutip duit ni. Nak percaya ke tak boleh datang jumpa lawyer tu dapat kan penjelasan. Kata leader nak tunggu sign tun Mahathir untuk pelepasan duit. Apa guna gabenor kat Malaysia kalau pelepasan kat perdana menteri ye dok.. lawyer tu kata pihak romi tak nak selesaikan dn tak nak beri kerjasama untuk berbincang selesaikan cara baik. Kali ni mungkin tak ada rayuan dn belas kasihan lagi ikut lah hak masing-masing ye dok... Nanti korang tengok jelah ape yang jadi. Yang duk amik keputusan sendiri biarlah mereka toksah duk kecam mereka. Sebab anak bini diorang tu bukan orang lain yang tanggung pon... Siapa kat sini kenal leader jamaludin bin Aripin. Cer tanya dia katanya lawyer tu dia kenal orang kuat romi katanya... Aku dengar cerita mse ngeteh same dgn ade beberapa leader duk sebut psl dia.

Muhammad
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Kelewon

Post by CheqMonq on 7th February 2019, 9:47 pm

untuk korang2 lerr...sbb suka maki2 orang...sumpah seranah...kata orang bodoh...
tunjuk sgt kemarahan bila tak dpt imbuhan lagi...

cuba yang di maki2 tu ahli keluarga korang...atau diri korang sendiri...

kelewon...byeeee...

Layan je dlu.. Bila dah lotih meke pakat diam.. Selagi tak dapek.. Selagi tu la.. Den harap hang lebih sabar dan beristifar.. Insahallah ...

CheqMonq
Warga Baru

Posts : 27
Join date : 31/01/2019

Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty waklu..

Post by waklu on 7th February 2019, 9:43 pm

waklu..

waklu
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Tahik kau on 7th February 2019, 8:56 pm

Cuba pulak kau bygkan yg ternanti nanti ni,yg sentiasa disajikan dgn info bodoh ni keluarga kau,yg dijanjikan dgn jji yg x pnh jd ni mak ayah kau,yg ditipu buta2 dgn info2 mcm yg rampos bg tu adik beradik kau?kau blh beradap lg ke??

Tahik kau
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty rop sahaja

Post by kelewon on 7th February 2019, 7:53 pm

untuk korang2 lerr...sbb suka maki2 orang...sumpah seranah...kata orang bodoh...
tunjuk sgt kemarahan bila tak dpt imbuhan lagi...

cuba yang di maki2 tu ahli keluarga korang...atau diri korang sendiri...

kelewon...byeeee

kelewon
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty ???

Post by Guest on 7th February 2019, 7:38 pm

Korang tau apa di sebalik semua nie?

Logik akal manusia biasa, memang tak logik bagi RM50 dapat pulangan juta-juta...

TAPI... jeng jeng jeng...

Aku nak explain tak boleh, sebab kes ROP/SMMG nie bukan kes biasa...

Aku dah setahun join ROP/SMMG nie, start dari CNY tahun lepas...

Sepanjang aku join, aku kaji... satu demi satu aku kaji...

Siapa Romi, siapa sekian sekian sekian dan sekian sekian...

Dan dari mana datangnya duit ROP/SMMG nie...

Aku buat case study, apa yg berlaku kat Africa - Nigerian Scams..

Aku buat comparison dgn case study yg berlaku di UAE - Dubai, Abu Dhabi etc.

Tak boleh nak cerita lebih...

Aku bukan leader, aku ahli biasa...

Sape nak terus tunggu, boleh terus tunggu...

Sape nak terus negative, boleh terus negative...

Masing-masing dah dewasa... masing-masing boleh buat keputusan sendiri...

Guest
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by yelo on 7th February 2019, 7:21 pm

memandang Porrah begitu cerdik apa kata Porrah tolong Kelewon jawap pertanyaan saya. Penipu atau yang kena ditipu yang tak takutkan Allah dan sombong pulak tu.

yelo
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty rop sahaja

Post by porrah on 7th February 2019, 6:55 pm

serkap jarang kalu.....

porrah
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by yelo on 7th February 2019, 6:51 pm

hei Porrah...Aku tanya kat Kelewon adakah si penipu ke atau yang kena tiipu yang tak takutkan Allah dan sombong tu.itu pun dia sampai leni senyap tak jawab.Ke Kelewon dan Porrah adalah orang yang sama ?
Lagi satu jangan gelar orang lain dengan perkataan tak sesuai kelak balik kat diri sendiri. Tolong baca dan faham post yang terdahulu sebelum post yang aku tanya kat Kelewon siapa yang tak takutkan Allah dan sombong.

yelo
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty rop sahaja

Post by porrah on 7th February 2019, 6:18 pm

tahikk abah kau

porrah
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Tahik kau on 7th February 2019, 5:55 pm

Dana khas abah kau?

Tahik kau
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty rop sahaja

Post by porrah on 7th February 2019, 3:48 pm

RM5.5j tuu dari dana khas.....
aku dpt gak dlm RM500K jerrr.
tlg wb bg pihak kapten rio.
Maaf kapten !!!

porrah
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 7th February 2019, 3:40 pm

Aritu kapten rio ngaku dia dah dpt 5.5juta... ni post plak kemungkinan besar akan appear ke semua acc esok... kapten rio khayal ka?

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by INFO SMMG on 7th February 2019, 3:29 pm

Alhamdulilah  ada 3 acc syarikat baru sahaja clear  tetera Di atas nama acc syarikat tersebut.
Meraka blm blh usik lagi  acc itu. Selepas semua sempurna. 21 syarikat baru blh gunakan..

Saya tak tahu acc siapa..
Saya blm naik atas tgk

Kemungkinan besar akan appear  ke semua acc esok

Hanya bank penerima sahaja. Kena sambut approve receive

INFO  DARI BOSS ROMI

INFO SMMG
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Topapian on 7th February 2019, 3:20 pm

Porrah, ko xleh nak terima mende ni nipu kan sbb ko harap sgt.. bukan kat yg negatif ngam ko nak luahkan... pegi la kat leader2 ko atau tuan romi yg berwibawa tu.

Bagus lah kalau ko faham ko tu kaldai baghal.

kami yg negatif, ko yg panas...apehal???? sbb ko tu kaldai baghal.

Topapian
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by janganjadigila on 7th February 2019, 3:04 pm

ada x sesiapa leh bagi link ke grup telegram smmg?
emel kan ke cafremrsm74 at gmail dot com boleh tak?

janganjadigila
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty rop sahaja

Post by porrah on 7th February 2019, 2:54 pm

tuan romi dah bg tau semua plan dah TUTUP !!!!!
yg kau bangang nk topup tuu buat per ???
yg buka topup tuu x da kaitan dgn tuan romi...FAHAM  kaldaiii....baghalll

porrah
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty rop sahaja

Post by porrah on 7th February 2019, 2:52 pm

tuan romi dah bg tau semua plan dah TUTUP !!!!!
yg kau bangang nk topup tuu buat per ???
yg buka topup tuu x da kaitan dgn tuan rimi...FAHAM kaldaiii....bahgalll

porrah
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum