ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 6 of 24 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Next

Go down

Kahkah

Post by Nami on 12th January 2019, 12:51 pm

Uihh aku ada macai ke?.perghh hebatnya aku ni ada pengikut kahkahkah. Ko ingat aku ni romi si setan tu ke perlu pengikut??? Lagi2 ada macai mcm ko mami, mmg ku cekik mampos kalau mengikut aku bodoh mcm ko. Adoii menguap dh aku ni. Tk syiokk la begegar dlm ni je. Mana gambar ko mami oi. Aku ni tebuan tunggu ko jolok je.

Nami
Guest


Back to top Go down

Relax

Post by RamposMAMPOS. on 12th January 2019, 12:49 pm

Relax kawan2.. Bukan macai romi kalau tk bodoh tu je kahkahkah

RamposMAMPOS.
Guest


Back to top Go down

Re: kahkahkah

Post by Kamil on 12th January 2019, 12:48 pm

Betoi2. Kalau nk jadi bodo pun, jgn la kt sini. Jadi macai berilmu la sikit mami pundek oi. Memalukan romi gak nnti. Ko ni salah tuntut ilmu ni, tkde sapa panas pun, lg gelak tgk cara ko bermati matian pertahan si syaitan tu. Dh la cara pun salah, aku rasa ko belajar ngn mat maslan, lain kali kalau nk jadi macai yg educated, pi belajaq ngn KJ hahaha. Nasib baik la dlm internet je ni. Kalau betul la forum negatif ni sebuah kampung, ko dtg meroyan cabar tkde ilmu, dh mampuih dh ko ni kene belasah.

Kamil
Guest


Back to top Go down

Kahkah

Post by Jikilo on 12th January 2019, 12:44 pm

Adoi, happy hidup aku hari ni baca status hang mami. Tp kalau tk bodoh tu, bukan pengikut romi la gamaknya. Kita ni manusia, ada akal fikiran walaupun tk skolah tinggi, hang masuk kandang rimau, bukan rimau yg start kaco hang, lepas tu hang meroyan rimau tk gigit hang dulu kt kandang dia. Tk ke pelik. Pi belajaq lagi cara nk jadi setan dgn romi, baru mai sini meroyan cara educated sikit. Adoii hai

Jikilo
Guest


Back to top Go down

Celaka

Post by Nami on 12th January 2019, 12:41 pm

Mami oh mami.. Sapa yg panas ni syg.. Dtg umah para negative, lepas tu meroyan mcm2 tu ko la setan. Ada aku kacau ko ke? Yg bangang cabar mencabar ni ko yg start dulu, aku relax smbil tunggu je email dari YB mami.. Ops bukan yg berbahagia.. Tp yg BANGANG kahkahkah. Nk jolok sarang tebuan, ko tkkn suruh tebuan tu sengat ko dulu bahlol, ko mesti jolok dulu baru tebuan tu serang ko. Tebuan tu tk ganggu ko kan, ko yg ganggu dia. Dh ko cabar aku, ko start la dulu, apatah bangang pengikut romi ni. Ko dulu tk skolah ye? Ish2 kesiannnn,

Nami
Guest


Back to top Go down

rop sahaja

Post by mami dan joli on 12th January 2019, 12:03 pm

hai marah nampak nami dan macai-macai sume...
tu belum kena lg...dah panasss !!!
cheq belum tembak lg dah kojolll nami dan macai -macai sume
he..he..he..
mmg keturunan si kitol lagu lah...dari dulu sampai sekrg
tak berubah...penakut tak habih habih.
orang mcm ni belonggoq kat bukit bintang dan lorong haji taib
belum jerkah dah terkicit !!!
buat malu aiihh...
memang sah tak dak teloq !!!!!!

mami dan joli
Guest


Back to top Go down

Adoi

Post by Jikilo on 12th January 2019, 11:57 am

Hang patut kahakkan je org mcmni. Dh la menipu bangsa sendiri. Aku dok stalk je kegiatan romi ngn rampos.. Bini masing2 beshopping sakan. Rasanya duit sapa la tuh?? Tk sedar lg ke puak macai oi

Jikilo
Guest


Back to top Go down

Celaka

Post by Nami on 12th January 2019, 11:55 am

Aku heran tol, aku cuma dendam ngn romi sekutu je. Yg ramai triggered begegar abis semua pasaipa? Ke aku salah hantar kt org lain? KahkahkahKAHAK. Smpai nk cabar mencabar plak. Sapa korg ni ngn romi?? Bini kah? Anak kah? Pempuan simpanan kah? Opss! Kahkahakh

Nami
Guest


Back to top Go down

Kahkah

Post by Kamil on 12th January 2019, 11:52 am

Celaka tol lah. Tesembur air yg aku minum. Mami joli ni mmg lawak la. Tk penah lg kalau cabar org lepas tu suruh org yg dicabar tu start dulu. Mana ko belajar cara pengecut ni mami kahkahkah. Memalukan jela romi. Dana ni penipu, macai penakut, romi dh kelamkabut, tkde sapa yg positif dh sebenarnya. Yg dok bekap ni romi, sekutu atau bini tk cukup kain tu.

Kamil
Guest


Back to top Go down

Adoi

Post by RamposMAMPOS. on 12th January 2019, 11:50 am

Sudah la nk layan macai romi ni. Mmg dorg ni penakut tp ckp begegar teloq dan tetek. Mmg email nami dh lama kt sini, patutnya kalau kau nak cabar dia, bole je dari dulu lg ko email dia. Ni ko plak nk suruh nami start dulu sedangkan ko yg begegar ckp tk pecaya. Hampeh tol la yg bekap romi ni. Romi oii cari la yg berani sikit. Ni cai cai cai ja. Adeh

RamposMAMPOS.
Guest


Back to top Go down

Betul tu

Post by Jikilo on 12th January 2019, 11:48 am

Betol, ikutnya hang bole jah hantaq gambaq hang lama dh mami oi. Tp yg hang suruh nami hantaq dulu tu pasai pa? Hang yg tk pecaya dia, hang la mulakan dulu. Mmg perangai macai tentera romi ni penakut. Kami semua tau taktik hang macai oii

Jikilo
Guest


Back to top Go down

Kahlahakh

Post by Nami on 12th January 2019, 11:46 am

Wei mami, email aku dh lama kt sini dari ko. Klu ko betul nk ajak aku lawan, ko tk gentar hantar gambar busuk tu dari dulu. Aku dh tau ko sebenarnya nk tau sape aku, so ko bole bgtau kt bos kau tu kan. Aku tau dh taktik romi and macai mcm ko. Dari semalam lagi rasanya aku dh ckp, sapa berani meh hantar gambar, sekor makhluk pun tk brani. Ko jgn pandai ckp je la. Dasar busuk punya org.

Nami
Guest


Back to top Go down

rop sahaja

Post by mami dan joli on 12th January 2019, 10:09 am

nampak sangat penakut...memang sah tak dak teloq !!!
cakap berdegaq degaq
ekoq penuh tahi.....
mmg aku dah agak dah

mami dan joli
Guest


Back to top Go down

Kahkah

Post by Nami on 12th January 2019, 10:03 am

Aku tgh tunggu gamba ko mami ku syg. Ko yg cabar aku dulu, ko bg la dulu. Berani ke tk. Once aku dpt gamba ko, aku bg gamba aku plak. Aku tk pecaya macai romi ni, tkdak teloq.

Nami
Guest


Back to top Go down

rop sahaja

Post by mami dan joli on 12th January 2019, 9:51 am

haa ni email aku
selendang 876@gmail .com
klu hang masih ada teloq... htr gambaq tgk
kecik punya teloq pun tak pa !!!

mami dan joli
Guest


Back to top Go down

Dana hj jasman

Post by Entahlah on 12th January 2019, 9:46 am

Weh aku tak paham dgn org yg suka bg statement tak suruh pun ko join dana ni..ek eleh..SAPA YG JANJI BOLEH DAPAT BULAN DAN BINTANG DALAM MASA SEKIAN2 TARIKH?? pastu bila org dah start bising nak salahkan org..kau yg berjanji..kami tagihlah.kami join guna DUIT bukan guna DAUN.le ni nak bg org bukak mata je supaya jgn menopup lagi..hampeh tul

Entahlah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ulatulat on 12th January 2019, 9:27 am

by Nami
Haa sapa2 nk test power, sila email kt generalrafizi(alias)gmail.com tkyah bising memekak cakap aku penipu. Meh aku test power skali tgk ko diam ke tak

nahh ak tlg share..mcm budak2 pulak ayat last kau..xbg smpai pukul 10 ak bgtau mak ak..uwaaaaaaaaaaaa....... ehh die edit komen die laaaaaaa...kekekekeke

ulatulat
Warga Baru

Posts : 7
Join date : 06/10/2018

Back to top Go down

rop sahaja

Post by mami dan joli on 12th January 2019, 9:23 am

nami ... ko bg email nko cepat
aku tunggu sampai kul 10 pagi ni
klu tidak nko ni cakap besaq teloq takdak !!!

mami dan joli
Guest


Back to top Go down

Asam keping basi

Post by Kamil on 12th January 2019, 7:49 am

Woi asam keping. Aku tk kisahla nama aku kena kick, sbb dh mmg tau dh kick ke tk kick mmg tkkn dpt la. Tkpayah dok teruja la date 20/1 tu. Aku jamin dgn nyawa aku, tkkn dpt. Dh nama group negatif, mmg tempat kami kt sini. Yg zorro la mami la joli kelewon bagai ni kenapa tk pi meriahkan kt group positif sinunnn tu, dh makin menyepi. Salah umah ke woiii, korg yg meroyan, mmg patut nami kahakkan korg pun, bila ajak belawan, masing2 sembunyi telor. Yg betina goyang pepek.

Kamil
Guest


Back to top Go down

Re: kahkah

Post by RamposMAMPOS. on 12th January 2019, 7:44 am

Goyang goyang goyang kpala goyang. Kekekekekeke. Dlm ni semua berhak nk ckp apapun, kalau nami nk santau tu hak dia, yg ramai resah meroyan ni pasaipa. Dh goyang ke bro.. Or santau dh kena kt batang hidung kekekeke

RamposMAMPOS.
Guest


Back to top Go down

Adoi

Post by Jikilo on 12th January 2019, 7:42 am

Sembang krncang mcm panglima la konon puak2 ni. Bila nami mintak gambar, terdiam semua. Nami nnti update kat kami, dorg bagi ke tak. Zorro ni romi, aku syak pada dulu lg.

Jikilo
Guest


Back to top Go down

Okey

Post by Nami on 12th January 2019, 7:40 am

Okey bole. Mami n joli. Bak email ko. Aku tunggu smpai malam ni. Kalau ko berani sgt.. Aku dpt hidu romi dlm ni. Atau bini dia yg tk pakai baju tu. Sebab depa dh goyang, hati dh bekecamuk. Tu yg mai meroyan dlm ni. Aku dh ckp, meh gambar sapa yg dok cabar aku, tp sekor pun tk bg kahkahkah.

Nami
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Zero on 11th January 2019, 11:57 pm

Yg zorro goyang apehal? ko romi yek.

Zero
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Zorro on 11th January 2019, 11:08 pm

NAMI siapa pun tak paksa hang joint benda nie la dok sibuk melalak nak santau pelbagai.

Zorro
Guest


Back to top Go down

rop sahaja

Post by mami dan joli on 11th January 2019, 8:17 pm

nami..ko bg gambaq nko
aku bg gambaq aku
kita tgk nnti
sapa yg akan beghenti melalak !!!

mami dan joli
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 24 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 24  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum