ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 6 of 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Bila lagi

Post by Sampai bila on 2nd February 2019, 10:37 pm

Tarikh ??????

Sampai bila
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by bodoh on 2nd February 2019, 9:32 pm

semua dah berangan angan..huhuhu..padahal bukti pun blm ada..boleh pulak percaya dgn setakat info saja...hahahha

bodoh
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Akhirnya

Post by Forklift on 2nd February 2019, 11:42 am

Akhirnya dapat jugak aku beli forklift... Duit nak masuk tak lama dah ni...

Forklift
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Bengong

Post by Rasanya? on 2nd February 2019, 10:01 am

Tahniah diucapkn kpd yg akan kaya. Klu dah kaya nnt klu boleh belila Ferrari @ forklift dr org/company bumiputra.

Sekian terima kasih.

Rasanya?
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Foklift

Post by Ferrari on 2nd February 2019, 8:05 am

Bey2 forklift.....ferrari nak lalu huhai

Ferrari
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by INFO SMMG on 2nd February 2019, 5:27 am

Aslmkm wbt...
Hasil dri pertemuan dgn tsr jam 5-7 smlm.
Tsr memaklumkan yg proses transaksi sudah selesai di peringkat level 3 acc utama, level vvip (10). Sekrang hnya tinggal transaksi diperingkat level leader2 51 org utk tdtgni LOI. listing n tt loi semua leader akn siap 31hb JAN.

Smua nya sudah selesai,
Secara umumnya bermakna,  pelepasan kpd 3 acc utama, 10 vvip ialah apabila transaksi ke acc 51 leader selesai...  Semuanya SERENTAK..

Tsr maklumkan bhw kmngkinan Awal atau 2nd week February.  leader blh mnguruskan pembayaran kpd ahli masing2... Which means... Sehingga hujung bln Feb. or Mac... Dijangka ahli akan dpt.

COI akan diberi kpd leader dmn Coi adalah salinan dri original yg ada certify true copy.

Once acc leader da appear, leader blh buat declaration ke LHDN sblum mmbuat SI kpd bank. Pastikn lhdn kluarkan surat pengesahan declaration.

lbh kurang 10 hari leader *buat urusan proses transfer* kpd ahli masing2. Tsr yg akn buat pngumuman nti.

*Ahli2 akn dberi advance terlbh dahulu* smntara mnunggu *PO*

INFO SMMG
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Bila

Post by Forklift on 2nd February 2019, 12:56 am

Bila aku nak beli forklift ni... Adoiii...

Forklift
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Rop

Post by Zorro on 1st February 2019, 9:58 pm

Memang le mengaji tak tinggi mana sekadar basic aje tapi ada akal dan boleh berfikiran waras. Org cakap base on fakta le. Klu tidak kenapa ada perpatah buat baik dibalas baik klu buat jahat fikir sendiri klu ada otak.

Zorro
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by genh on 1st February 2019, 8:52 pm

kenapa semua group sunyi ye???semua dah kaya ke???hahaha..kaya kena tipu...huhuhu..

genh
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Adoi

Post by hambaAllahweii on 1st February 2019, 3:47 pm

Romi sakit tol la ye. Ish2 sakit oii kena santau. Mcm kaca dok bekecai dlm perut. Tk insaf lg tktau la nooo. Kalau romi tu dipihak betoi, jenuh hang nami nk mintak ampun.. Allah ***** org syirik

hambaAllahweii
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty rop sahaja

Post by porrah on 1st February 2019, 2:36 pm

hang tau mana zorro Allah byr cash...jgn buat2 pandai sendiri.
mengaji tak sampai ke mana...byk ckp pulak !!!

porrah
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by kongkalikong on 1st February 2019, 2:09 pm

Skimauta wrote:Salam jumaat nak tanya pada yang melabur dah kaya belum

yang melabur tu belom.

yang derma,

yang sumbang,

yang ikhlas bagi,

mereka semua kaya jasa sebab berhati besar........ lol!

kongkalikong
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 85
Join date : 20/12/2017

Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Skimauta on 1st February 2019, 12:52 pm

Salam jumaat nak tanya pada yang melabur dah kaya belum

Skimauta
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Rop

Post by Zorro on 1st February 2019, 11:57 am

Klu kita buat sesuatu fikir family kita dulu apa yang kita buat kena kat family kita baru kita nak menyesal. Allah bayar cash skg nie.

Zorro
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty rop sahaja

Post by porrah on 1st February 2019, 11:21 am

nami tu budak2...minat cita ultraman

porrah
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Betul tu

Post by Kamil on 1st February 2019, 11:15 am

so mmg betul la romi tgh sakit ye skang ni. aku ingat rumors je. jadi gak la si nami punya penangan

Kamil
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Rampos

Post by Kepalatoya on 1st February 2019, 11:06 am

Rampos ni dulu penyanyi 60an... Pop yeah yeah

Kepalatoya
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty hanya bertanya.

Post by rop investor on 1st February 2019, 10:57 am

rampos tu spe?
rop investor
rop investor
Warga Baru

Posts : 57
Join date : 19/06/2014
Age : 26
Location : kampung seri chedding pulau carey

Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Bengong

Post by Rasanya? on 1st February 2019, 10:51 am

Adoi.. belum dpt duit dah takmai kerja.. nak beli kilang bagai.. mmg patut pun klu boss mrh psl tak dtg kerja

Rasanya?
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Yelah tu on 1st February 2019, 8:49 am


Rampos Smmg:

[31/01, 3:11 pm] AHLI SMMG : Assalam..bos romi dah sihat??

[31/01, 3:22 pm] AHLI SMMG: Bos TSR apesal tak habis2 urusan procedure bank ni? Wak klu tak silap dh byk kali ulang ini cirita
[31/01, 3:23 pm] Boss Romi: Blm kak msh struggle tp still klua fllwup . Cma arini di minta update kt lhdn shj.

[31/01, 3:24 pm] Boss Romi: Spa plk ckp tk hbs2 wak dah lma hbs tu sbb sya sakit ddk diam sbb bnk pn dh suh sya ddk diam je aturan pn prgrkn smpi msk ke act pn dh bg . Jd bila bykk ddk mnm teh tu yg sakit
[31/01, 3:25 pm] Boss Romi: Kita bg pd yg sambut la Mat angpau bia depa bg kita bkn sya bg awak .

[31/01, 3:26 pm] AHLI SMMG: Bile boleh guna di 4 akaun utama klu mmg dah takde nak tunggu bossku?

[31/01, 3:27 pm] Boss Romi: Kita sma2 la gna br adil . Klu sya dlu tk adil la . Klu nk ke hawaii bia sma2
Krg sya g dlu yg tggl sini terkapai2 plk .

[31/01, 3:27 pm] AHLI SMMG: Take care boss romi..sihat tu penting..lepas ni tentunya sibuk ..

[31/01, 3:27 pm] Boss Romi: Baik tq
[31/01, 3:32 pm] Boss Romi: Yes btl yg penting hala tuju dh btl msk dan terus msk . Mna yg tk puashti bila msk nt smua dh dpt blh buka plan jual pd tora2

[31/01, 3:34 pm] Boss Romi: Mna yg memerlukan bantuan nanti utk perubatan smtara leader2 membuat pembyran kpd ahli sya akn sediakan mengikut kad rekod pesakit. Dan urusan2 yg perlu dijlnkan.
Abg payung .

[31/01, 3:33 pm] AHLI SMMG : rse bile jgka kite dpt merasa po besar ni... sblm puasa dpt x tuan?
[31/01, 3:35 pm] Boss Romi: Uik lma sgt tu ....

[31/01, 3:36 pm] AHLI SMMG: Ramai yg sakit dlm nih bosss pnjg list tuu
[31/01, 3:38 pm] Boss Romi: Tkpe pjg mna skali pn kita bantu bg yg amat2 perlu.

Sekedar berkongsi...dalam hati ada TAMAN'..!!

Episod drama kali ni : KAD PESAKIT, ada disebut tora2... Rampos ketew?

Yelah tu
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by INFO SMMG on 1st February 2019, 6:54 am

Rampos Smmg:

[31/01, 3:11 pm]  AHLI SMMG : Assalam..bos romi dah sihat??

[31/01, 3:22 pm]  AHLI SMMG: Bos TSR apesal tak habis2 urusan procedure bank ni? Wak klu tak silap dh byk kali ulang ini cirita
[31/01, 3:23 pm] Boss Romi: Blm kak msh struggle tp still klua fllwup . Cma arini di minta update  kt lhdn shj.

[31/01, 3:24 pm] Boss Romi: Spa plk ckp tk hbs2 wak dah lma hbs tu sbb sya sakit ddk diam sbb bnk pn dh suh sya ddk diam je aturan pn prgrkn smpi msk ke act pn dh bg . Jd bila bykk ddk mnm teh tu yg sakit
[31/01, 3:25 pm] Boss Romi: Kita bg pd yg sambut la Mat angpau bia depa bg kita bkn sya bg awak .

[31/01, 3:26 pm]  AHLI SMMG: Bile boleh guna di 4 akaun utama klu mmg dah takde nak tunggu bossku?

[31/01, 3:27 pm] Boss Romi: Kita sma2 la gna br adil . Klu sya dlu tk adil la . Klu nk ke hawaii bia sma2
Krg sya g dlu yg tggl sini terkapai2 plk .

[31/01, 3:27 pm]  AHLI SMMG: Take care boss romi..sihat tu penting..lepas ni tentunya sibuk ..

[31/01, 3:27 pm] Boss Romi: Baik  tq
[31/01, 3:32 pm] Boss Romi: Yes btl yg penting hala tuju dh btl msk dan terus msk . Mna yg tk puashti bila msk nt smua dh dpt blh buka plan jual pd tora2

[31/01, 3:34 pm] Boss Romi: Mna yg memerlukan bantuan nanti utk perubatan smtara leader2 membuat pembyran kpd ahli sya akn sediakan mengikut kad rekod pesakit. Dan urusan2 yg perlu dijlnkan.
Abg payung .

[31/01, 3:33 pm]  AHLI SMMG : rse bile jgka kite dpt merasa po besar ni... sblm puasa dpt x tuan?
[31/01, 3:35 pm] Boss Romi: Uik lma sgt tu ....

[31/01, 3:36 pm]  AHLI SMMG: Ramai yg sakit dlm nih  bosss pnjg list tuu
[31/01, 3:38 pm] Boss Romi: Tkpe pjg mna skali pn kita bantu bg yg amat2 perlu.

Sekedar berkongsi...dalam hati ada TAMAN'..!!

INFO SMMG
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Cing cing

Post by Rambu Ramba on 1st February 2019, 5:53 am

Pasal benda ke dana nii... Laki bini pun boleh cerai berai... Adik beradik bergaduh... Kawan2 pun putus takmau kawan... Selalu dok lepak... Dah tak mcm dulu dah...apa la...

Rambu Ramba
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Kawin

Post by Forklift on 1st February 2019, 5:49 am

Hang takpa la tak rasa kecewa... Aku ni plan nak kawin atas kapai... Konsep doraemon... Nak beli forklift lagi... Nak sedekah kat kilang... Pastu nak bel kilang lagi... Bos aku dok marah2 takmai kerja... Aku nak beli kilang dia... Tu yg rasa kecewa nih...

Forklift
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Salam

Post by Jikilo on 1st February 2019, 4:55 am

Aku tk rasa kecewa dgn romi and da gang ni. Sbb tau dorg akan jadi paling miskin kt akhirat kelak. Mengonggol la kau seperti anjing menyalak kt setiap manusia yg kau dh aniaya nnti. Hukum makan duit org.. Ngeri aku nk bgtau kt sini. Google la sendiri ye

Jikilo
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Kawin

Post by Forklift on 31st January 2019, 6:30 pm

Adusss bila nak dapat duit niiii.... Nak kawin atas kapai ni.... Konsep doraemon... Adoiii mcmana ni... Bila niii.... Malu la kat org perlis nihhh.... Semua dah tau dah nak kawin atas kapai... Adoiiii malunya

Forklift
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 6 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 40 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum