ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 20 of 40 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next

Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Keping maklu on 15th January 2019, 12:46 pm

by asam keping Today at 9:51 am
korang semua cam an...menyalak bukit jerr....bukit tetap maintain jerr...korang yg sakit tekak....

tunjuk pandai tp kurang cerdik...

Dah laa tak buat apa2 tggu duit jerrr lg nk bising cam an....

knp laa tak nk remove dorang tuuuuuuu.....


klu tgu duit masuk takpe la, ni duit asik keluar bayar untuk permudahkan pengurusan dan bila sampai tarikh yang digambarkan, tangguh, ulang dari mula.

Keping maklu
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Dana hj jasman

Post by Entahlah on 15th January 2019, 11:36 am

Bagus2 ..teruskan ke lawyer.anggap je yg dok argue kata ke negetif ni mulut longkang tu seperti langau..langau2 yg berterbangan.diaorg sebenarnya takut tak dpt duit..almaklum nak kaya jd bilionaire.dah 8tahun pun tetap tak kaya2..disuruhnya tunggu lagi 10tahun agaknya..

Entahlah
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Perjuangan islam tahpape on 15th January 2019, 10:08 am

Yaaa aku setuju lagi ape yg asam keping cakap.Yg mulut longkang ni tahu nak duit cepat je.Dahlah labur duit brape je sngt lepastu menyalak nak duit cepat.Pastu kata yg positive pulak palat.Yg negative sebenarnya palat.Kau dahlah tak buat kerja cuma labur duit yg tak seberapa lepastu nak duit cepat.Ehh kepala bapak kau ah.

Perjuangan islam tahpape
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty rop sahaja

Post by asam keping on 15th January 2019, 9:51 am

korang semua cam an...menyalak bukit jerr....bukit tetap maintain jerr...korang yg sakit tekak....

tunjuk pandai tp kurang cerdik...

Dah laa tak buat apa2 tggu duit jerrr lg nk bising cam an....

knp laa tak nk remove dorang tuuuuuuu.....

asam keping
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Dulu2 on 15th January 2019, 9:36 am


Zainal SMMG:

-Setakat pukul 9:00 am tadi masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
- Setakat pukul 12:00 tgh tadi pun rasanya masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 2:00 pm tadi juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 8:00 pm tadi juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.

Dulu2
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Tuntut

Post by Mangsa on 14th January 2019, 8:21 pm

Btol kate prjuang islam tuh... Aku bru lps jmpe peguam yg amik kes ni. Td dok ngeteh dgn Acp bukit aman lpstu ade bbpe org lg aku xknl dri sprm dok cite psl smmg ni dgn bbpe group len. Peguam ni adik pd menteri gak taw.. Tp yg pasti peguam ni ok. Lg stu aku nk ckp peguam ni pmpuan taw.. Mude cantik sgt blum kwin????????????. Ade 4table td bncg peguam ni.. Tp klu nk amik ppim bgus gak. Sbb bole viral kn psl penipu ni.

Mangsa
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Membela nasib yang dizalimi

Post by Perjuangan islam on 14th January 2019, 7:54 pm

Boleh juga ambil lawyers PPIM murah tu 10% kalau setuju pergi ke PPIM esok untuk tindakan segera

Perjuangan islam
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by topoi on 14th January 2019, 7:51 pm

ambik lawyer ppim pun boleh , diorang hanya caj 10% utk kos guaman itu pun hanya di potong dari jumlah  duit yg berjaya dituntut di mahkamah.

email : ppimlegal (at) gmail.com

topoi
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Membela nasib yang dizalimi

Post by Perjuangan islam on 14th January 2019, 7:39 pm

Belum jumpa lagi. Kalau cakap semua orang dia jumpa menteri dia kata baik dengan dia. Padahal kenal pun tak. Romi rampos tu bukan perdana menteri orang nak takut dengan dia. Untuk ahli buat report dulu nanti leaders akan dipanggil dulu bila leaders salah tangkapan akan dibuat kepada leaders. Sekarang ni tangkap leaders dulu. Yg kepala ketua akan ditangkap selepas leaders kena tangkap... Tak perlu risau setakat ni ada 5ribu orang dah buat report. Semua dah diserahkan pada lawyers... Katanya esok lawyers nak pergi bawa report tu semua ke BNM, SPRM. Tak payahlah nak pertahankan benda yg tak pernah selesai. Kesian orang2 diorang ada hak menuntut hak diorang. Kalau nak lawan sediakan lawyers yg boleh fight berapa ribu report ni. Korang cakap lah apa2 sebab report dah jalan and lawyers tengah buat kerja. Tiada sesiapa dapat menghalang undang-undang yang orang dianiaya tuntut. Salah tetap salah hukum tetap hukum..

Perjuangan islam
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by topoi on 14th January 2019, 7:33 pm

kpd Bingung :

boleh tanya sendiri dgn PPIM, mereka akan jawab secepat mungkin

EMAIL : ppimlegal (at) gmail.com

TEL : 011-11181000

topoi
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Bingung on 14th January 2019, 6:45 pm

Bukannya last year ppim ada buat perjumpaan ker sama romi?

Bingung
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Dana hj jasman

Post by Entahlah on 14th January 2019, 6:18 pm

"semoga direfund duit orang yg bermulut longkang" ni harapan awak supaya minta direfund..tapi pihak smmg takde pun rasa nak refund duit setakat ni.Ahli positif je yg sibuk nak mintak pengurusan refund.setakat ni saya tak tahu nak bersyukur atas sbb apa? Sbb romi ke,rompas ke,leader ke takde sikit pun membuat apa2 kebaikan pada ahli.jangan kan ckp refund.leader setiap hari buka plan..plan dr rompas,plan dr ceo ferrah,plan hardcash leader..ada 3 org ni yg membuka plan..so jgnlah nak ckp utk refund..nampaknya mereka sgt2 memerlukan duit sekarang ni

Entahlah
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Dana hj jasman

Post by Hmmmm on 14th January 2019, 6:08 pm

Ok pakat semua mintak refund..bagus juga refund..rasa yg negetif lebih ramai ...jangan sampi tak mampu nak bayar refund ye

Hmmmm
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 14th January 2019, 5:18 pm

Puak puak ni cerdik belaka, sembang mmg deraih, mcm pelaq.... Cakap mengalahkan iblis....

Depa la ni, tak cari orang lama dah... Sbb orng lama tau depa punya musibat.... Orng lama yang positip tunggu sbb depa ada bagian depa... Yang positip la ni banyak geng mangkaq. Depa tak tahuan kepala ekoq, ikut buta tuli.... Sebab tu rampos, romi dan yg seangkatan depa x heran... Depa bukak lagi banyak grop baru...

Yang sebaiknya, mau dok viral bagi orang ramai tau satu mesia ni... Apa tu smmg, rop, bpip, baru orang ramai tau tipu muslihat musibat musibat nie... Bila org ramai dah tau, baru ssh puak musibat ni nak tipu masyarakat....

Hampa tok sah dok. Sembang deraih la.... Bangang tak boleh di ajaq.....

gibsonfender46
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 331
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Topapian on 14th January 2019, 4:11 pm

Kenapa dia x refund dari dulu? Duit sudah abis ma... ada lagi satu sebab dia xmo refund, kang aku post sini, dia guna balik jadik alasan. so untuk tahun 2019, yg join boleh la

1. Boikot semua topap.
2. Minta refund.

Topapian
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Membela nasib yang dizalimi

Post by Perjuangan islam on 14th January 2019, 4:06 pm

Kenapa dulu tak refund kenapa baru sekarang nak refund. Refund lah bagus juga bayar sekali masa dan hari orang yg menunggu. Mari semua kita berkumpul dan ambil tindakan... Banyak langgar prosedur salah tetap salah. Yg nak buat tuntutan pergi buat report dulu... Masing-masing dah setuju untuk jumpa and nak panggil media sekali. Jangan risau lawyers dari PPIM pun akan ada membantu.

Perjuangan islam
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Nami si anjing on 14th January 2019, 3:56 pm

Yessszzzaaa aku setuju ape yg asam keping cakap.Refund je duit yg mulut longkang ni.Tah ape ape.

Nami si anjing
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Membela nasib yang dizalimi

Post by Perjuangan islam on 14th January 2019, 3:46 pm

Jom semua berkumpul ramai-ramai. Kita ajak semua orang yg dianiaya dalam urusan raja rampos,Lokman, Romi,Roy, dan yang lain..

Perjuangan islam
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 14th January 2019, 3:36 pm

Yang mana positip sangat gi mampos la.... Smmg real..... Hahahahhah real atok no la... Bodoh nak mampis sampai kiamat.....

gibsonfender46
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 331
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 14th January 2019, 3:34 pm

Yang lepas info dari SMMG INFO...mana ahli bawah Karisma akan dapat SAGU ATI / SUMBANGAN sebelum 15hb jan..... Hahahah. Amacam Info Smmg... Dah jadi jutawan.... Hahhahah

Pas tu rampos keluar kenyataan lps 20Jan, akan mula ke ahli... Ye lah tu....

Ni lahanat putra trader kata romi nak anounce ujung bulan January pulak.. .. Lagi kojol... Babak babak nak drag ke bulan February pulak.... Hahahaha...SMMG REAL... pirah&hhhhhhhhhhhhmampos lah nko putra trader....


gibsonfender46
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 331
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Nami si anjing on 14th January 2019, 3:33 pm

Yessszzzaaa aku setuju ape yg asam keping cakap.Refund je duit yg mulut longkang ni.Tah ape ape.

Nami si anjing
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty rop sahaja

Post by asam keping on 14th January 2019, 3:28 pm

semoga refund laa balik wang mulut2 longkang tuuuuuuuuu....

perli kuat.....

mencerminkan diri korang.....sikap tak puas hati melampau....

sifat bersyukur xde langsung!!!

asam keping
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Pening on 14th January 2019, 1:09 pm

51 akaun pulakkkk....kahkahkah

Pening
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Gelihati on 14th January 2019, 12:09 pm

Perangkap lagi. Masuklah mana2 yg positif tu dan tunggu sampai kiamat utk dapat habuan......

Gelihati
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Topapian on 14th January 2019, 11:36 am



4. mengenai pembelian portion, risiko pembelian portion adalah tanggungan sendiri...


Ini la topap yang dia nak, klu xde sapa layan, menggelupur la dia



5. simpulkata, kesian saya pada geng2 dsy termasuklah nenek & keluarga nya, pada mereka yg buat report dan juga pada mereka yg telah kene refund..


konon rugi la klu x topap

Topapian
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA - Page 20 Empty Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 20 of 40 Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum