Da mcm org giler

Post new topic   Reply to topic

Go down

Da mcm org giler Empty Da mcm org giler

Post by Bla bla bla bla on 24th December 2018, 1:25 pm

Gibson..ko sbnarnya sape? Da mcm org giler je aku tgk.. ko nk slamatkn sape? Menganjing jr dr awal.. smua benda ko bidas mcm kan pro.. tp fakta ko ke laut smua.. merekaaa reka jr smua.. aku gelak baca komen2 kau.. da la memaki.. Adab lansung xde.. simple as kalau benda ni tipu g la report polis... Da check BNM? Mana bukti kata palsu ke scammer ke.. kluarkan la statement.. bkn smua benda kata tipu laa.. scammer la.. ko bwk negatively influence tp fakta ko ke laut smua aku baca. Ko xkeje ke? Pagi ptg siang mlm ade komen kau.. hahaha serious bro aku baca da mcm perempuan meroyan sbb laki tinggal.. buruk dohh pangai.. nk jd keyboards warrior buat pe.. take action la.. ke ko da xde modal nk bidas?

Bla bla bla bla
Guest


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum