Dah benggong

Post new topic   Reply to topic

Go down

Dah benggong Empty Salam

Post by Jikilo on 26th December 2018, 2:16 pm

Tuan dh try AKPK? jgn lg tnggu dana ni. Akan musnahkan tuan. Mintak tolong akpk

Jikilo
Guest


Back to top Go down

Dah benggong Empty Dah benggong

Post by Bapa bodoh on 26th December 2018, 2:06 pm

By cctv, betul sgt kata2 awak tu. Kita perlukan duit. Sekolah dah nak buka. Aku lg lah, hutang kete dan rumah dah nak masuk 3 bulan, mau tak kecut, bank asyik call, sikit lg dpt surat lawyer ! Takut kete kena tarik, rumah kena lelong! At least mcm kau ckp bg lah 5k atau 10k dulu. Kita dah tolong diaorg, tak kan diaorg tak boleh tlg kita? Aku ni diaorg removed dri group. So tak tau apa dah jadi, nak harapkan kwn digroup kasi info..entah lah jika fikir hal ni boleh depression oiii!

Bapa bodoh
Guest


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum