PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 1 of 34 1, 2, 3 ... 17 ... 34  Next

Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by To Ahli Fikiran on 30th September 2019, 1:08 pm


by Ahli Fikiran Today at 12:03 pm

   Kurik wrote:
   Dgr cita lider AFWF rohaizat musa dan bos lider PMRR ruslan razak buat kutipan smpai 14 oktober ni hihihihi pandan muke... dah nak akhir tahun mmg kena kutip lama sikit... nnti tabur info manis sikit dptlah bertahn smpai hujung taon kmbali awal taon lgi...

Hey anak bhabi, fukimak, lanjiau! Jgn sampai aku mencarut ye! Mana kau dapat fitnah ni??? Hah!

mak ko

To Ahli Fikiran
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Ahli Fikiran on 30th September 2019, 12:03 pm

Kurik wrote:Dgr cita lider AFWF rohaizat musa dan bos lider PMRR ruslan razak buat kutipan smpai 14 oktober ni hihihihi pandan muke... dah nak akhir tahun mmg kena kutip lama sikit... nnti tabur info manis sikit dptlah bertahn smpai hujung taon kmbali awal taon lgi...

Hey anak bhabi, fukimak, lanjiau! Jgn sampai aku mencarut ye! Mana kau dapat fitnah ni??? Hah!

Ahli Fikiran
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 280
Join date : 10/05/2019

Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 30th September 2019, 11:03 am

Collect top up sambil2 tunggang agama hahahaha

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 155
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Kurik on 30th September 2019, 9:51 am

Dgr cita lider AFWF rohaizat musa dan bos lider PMRR ruslan razak buat kutipan smpai 14 oktober ni hihihihi pandan muke... dah nak akhir tahun mmg kena kutip lama sikit... nnti tabur info manis sikit dptlah bertahn smpai hujung taon kmbali awal taon lgi...

Kurik
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Hohoho on 29th September 2019, 9:47 pm

SYAM SMGG srupa mcm ahli fikiran kat wsb tu tapi dia punya lokman atau romi sbb nama smgg tapi post kat bpip. Ko angkat rampos skali la SYAM. 6 bijik sekali jalan.

Hohoho
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Hahahahanatt on 29th September 2019, 4:36 pm

Ayat "rezki tak lama lagi" dah bertahun dok jaja. Mulut dah rupa cam pukiayam bila asyik minta topup.

Hahahahanatt
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty SYAM

Post by SYAM SMMG on 29th September 2019, 3:57 pm

Alhamdulillah rezki akan termakbul tak lama lgi mantap.SMMG IS RIAL 100% kita merancang Allah yg menentukan rezk untuki kita.isyallah di permudahkan urusan atasan Aamin....

SYAM SMMG
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Contractor class F on 29th September 2019, 8:43 am

Assalam ... sy pelik knp yg baru masuk ni terus top up setelah melihat komen2 dari sahabat2 lama yg dah tertipu dgn dana ni.. pada leader yg masih aktif positif hentikan kerja2 mengutip duit topup anda ditipu juga ... telah beredar rakaman perbualan antara leader2 yg kutip duit utk lokman..melalui rakaman tu memang sah segala kutipan yg masih lagi berjalan bukan utuk bpip tetapi utk lokman guna utk diri sendiri bayar bill duit makan duit rmh duit kete dll .. korang yg toup ni yg tolong bayar utk lokman dan org2 rapat dia yg taler duit korang.. yg heran leader dari Brunei pun ada.. walhal Brunei org2nya tak susah mcm org2 dibelah kita pun terpedaya.. menurut maklumat leader dari Brunei yg collect toup ni pun kencing sh2 dia.. leader2 dari sarawak pun jgn percaya diaorg masih aktif dan positif menyampaikan maklumat bpip kata masih tulen.. percayalah org2 baru dan leader2 baru tak ketinggalan sh2 lama dan leader2 lama yg masih positif berhenti mengharap dan yg penting berhenti topup.. kita pun bukan org senang duit tu bagi anak belanja sekolah dan belanja dapur utk isi rmh lagi berfaedah.. tolonglah ....

Contractor class F
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by report SKMM on 27th September 2019, 5:21 pm

terus report SKMM je

report SKMM
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Guest on 27th September 2019, 5:13 pm

Betul ke info ni? Info scam apa pula ni? Blh share?

Guest
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Info terkini

Post by Guest on 27th September 2019, 5:12 pm

[9/27, 4:54 PM] Hady N2: Rm 500-1juta
Rm 1000-2juta
Rm 5000-15 juta
Ni semua CB masa agehan akan di beri terus. Yg tinggal Sabah Serawak atau Brunei akan di beri 1CB yg balance masok banker's cheque.
[9/27, 4:54 PM] Hady N2: 💥🎀💥🎀💥🎀💥🎀💥

*UNTUK PENGETAHUAN SEMUA SH, SCOREBOARD GROUP AKAN DITUTUP PADA 29/09/19 (AHAD) PUKUL 11 MLM*

*HC & CB BPIP BILA2 MASA SAHAJA BOLEH KELUAR BERMULA DARIPADA TARIKH 29/09/19 (ISNIN) INI. DENGAN ITU SAYA MOHON MARILAH KITA TERUSKAN MEMBANTU UNTUK TEKET KEJAYAAN YG CEMERLANG INI BAKAL DIPEROLEHI DAN DI NIKMATI DALAM MASA TERDEKAT INI* TQ
🎀💥🎀💥🎀💥🎀💥🎀

Guest
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Pak tam

Post by Pak tam on 25th September 2019, 10:01 am

Alhamdulillah syukur ke hadrat Allah..akhirnya.. dtangkap sudah..

Pak tam
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Cikgu on 24th September 2019, 10:59 pm

Alhamdulillah, Tangkap Leader2 sekali. Yg dah rugi tu anggaplah satu bisnis yg tak menjadi. Tapi jangan halalkan walau satu sen.
Yg baru nak terjebak baca dulu, cari info sebelum jadi orang bodoh labur bagi duit.
Benda dah bertahun dok menipu.

Cikgu
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Contractor class F on 24th September 2019, 6:38 pm

Assalam semua berita terbaru yg sy dpt dari sebuah group untuk pengetahuan semua dana bpip telah disekat dgn BNM Lokman ditangkap di atas akta POCA.. wallahualam... sahih ke tidak kita tunggu perkembangan dari rakan2 lain..

Contractor class F
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Kabali

Post by Kabali on 8th September 2019, 5:32 pm

Pendek kata keling pariapa menipu ..tu ja abih cita!!!

Kabali
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by ANTI SCAMMER on 7th September 2019, 2:53 pm

[06.09.19 21:49]

*KRONOLOGI BPIP DAN SFBPE*

Tertarik hati dengan perjalanan dan progress BPIP yang satu ketika dahulu dan sekarang menjadi pengharapan bagi semua ummat islam muslimin dan muslimat di negara kita yg bertuah ini.

Aku....ya aku...aku sendiri termasuk di dalam golongan pengharap rezeki yg bertuah ini utk aku miliki bersama muslimin dan muslimat yg lain.

Siapa tidak kenal dengan nama Lukman Hakim bin Abdullah bernombor kad pengenalan (670927-10-5661) yang dulu seorang lelaki dari kaum india beragama hindu telah menganut agama islam bukan dengan keikhlasan dan penuh ketulusan dihati tapi disebabkan agenda di dalam rezeki BPIP ini dan kini diagung-agungkan oleh PO-PO yang sediaada ketika ini. PO-PO tersebut menggelarkan Lukman Hakim bin Abdullah ini sebagai ‘The Owner Of BPIP Fund’.

Sebenarnya BPIP ini bukanlah investment yg korang fikirkan tapi ianya adalah zakat dari negara turkey yg mana ianya pemberian dari zaman khalifah utk diagihkan kepada negara islam bagi membantu pembangunan negara islam yg dalam kategori pembangunan kedua dan negara yg dipilih adalah MALAYSIA.

DL atau Dato’ Lukman Hakiem tiba2 ader gelaran Dato’, tapi aku sendiri yang buat pemeriksaan di dalam sistem Lukman Hakiem bin Abdullah tiada pun pengiktirafan atau anugerah dari mana-mana Raja atau Sultan di bawah negeri di dalam negara Malaysia pun. Bukan aku sahaja yang boleh selidik tapi anda semua boleh selidik. Dunia dah maju zaman dah berubah, semua dihujung jari anda semua.

Beberapa bulan yang lepas Lukman Hakim bin Abdullah dapat pulak gelaran Tan Sri Pulak tapi sama jugak tiada di dalam sistem, Sultan mana yang beri anugerah? Raja mana yang beri anugerah?. Aku sendiri yang selidik hingga ke department yg terbabit tetapi jawapan tetap sama ‘TIADA DALAM PENDAFTARAN’.

Aku sendiri tahu melalui chanel2 tertentu bukan calang2 org, BPIP ini memang wujud dan telahpun disahkan oleh kerajaan dan memang ada dan telah dicairkan di dalam negara kita. Confirm 200%.

Tapi sampai sekarang tidak diagihkan kepada yg hak iaitu aku dan kamu semua yg terlibat. Kenapa?, inilah *episod pertama* yg akan aku ceritakan kepada kamu semua.

DL atau TSL ini sebenarnya bukanlah owner atau pemilik zakat ini. Biarlah aku bahasakan nama dia Lukman lah senang. Dia ini hanyalah pengurus sahaja. Atas dia masih ada orang lain iaitu pemegang amanah dan atas pemegang amanah ini adalah penerima zakat ini mewakili negara kita. Lukman ni sebenarnya diibaratkan kerani biasa sahaja yg menguruskan dokumen bagi pencairan zakat ini dalam istilah kasar dia ni adalah pencacai sahaja.

Setelah proses kecairan berlaku arahan perlepasan telah dikeluarkan tapi lukman engkar hinggalah arahan ke empat perlepasan dikeluarkan tetap juga lukman engkar. Ada agenda yang tersembunyi yg cuba dilakukan oleh lukman ini.

Bermacam2 Task dan kos lukman
Keluarkan serta wujudkan utk membuat kutipan melalui po2 sediaada ke atas sh2.

Task2 tersebut memang tidak wujud, sengaja diwujudkan oleh Lukman bagi mengutip utk keperluan kehidupan dia dan anak bini dia.

Cash Bag hanya gimik dari lukman sahaja dan ianya tidak wujud sama sekali hinggakan ada po2 bodoh yg begitu taksub dgn lukman ini mengaku pernah melihat CB tersebut. Aku sendiri telah selidiki perkara tersebut hingga ke akar umbi dan jawapannya adalah benar ‘TIADA ISTILAH CASH BAG ‘.  CB itu hanya tarikan sahaja utk melakukan kutipan melalui po2 yg bengap dan bodoh ini.

Pencairan zakat ini telahpun berlaku pada bulan Mac 2019 lagi dan telah diiamanahkan ke atas lukman sebagai mana yg telah dijanjikan lukman untuk mengagihkannya kepada yg berhak iaitu aku dan kamu semua.

Cerita wakil dari barclaysbank bersama anggota dari KDN dan BNM buat pemeriksaan ke atas bag2 digudang adalah satu penipuan semata2.

*‘I SUDAH HABIS RM50J UNTUK CAIRKAN INI BARANG SO I KENA COLLECT BALIK MY RM50J BARULAH I BERI INI BARANG PADA SEMUA ORANG’* 👈 inilah kata2 lokman pada org tertentu yg pasti bukan dari golongan po2 yg bengap dan bodoh ni.

I’m the legend, [06.09.19 21:49]
Cerita Lukman menyelam dapat BON ini>>BOHONG

PO2 yg begitu taksub dengan lukman ni bukalah minda korang, dan aku nampak sekrg korang pun dah seperti clone lukman.

Lukman pernah kata telah berjumpa dgn pemimpin negara No 1 tapi hakikatnya sekalipun lukman tidak pernah berjumpa dengan No 1.

PO2 semua aku tahu apa perjanjian korang dengan lukman dalam semua duit kutipan yg dibuat. Berapa % dari hasil kutipan tersebut adalah komisen korang.

Dan po2 yg bengap dan bodoh ini semuanya 24hrs bersama lukman ikut sahaja buntot lukman sbb nak tergolong dalam golongan penerima awal CB dan lori. Ada juga PO2 yang cuba berlagak jadi hero untuk menyelamatkan lukman dari pihak2 tertentu.

Aku tau dalam golongan PO2 ini ada yg datang dari golongan kerajaan tapi hanyut dek disebabkan kelabu mata dgn duit kutipan hingga gagal menjalankan tugasnya dan bergegar sembang dialah penyelamat BPIP tapi hakikatnya dia syok sendiri.

Apa tugas PO?...tugas mereka hanya membuat kutipan dari sh2 utk menyelesaikan task2 yg diwujudkan oleh lukman tapi sampaikah kutipan tersebut?

Po2 ni sentiasa ada bersama lukman ni pagi petang siang malam tapi yg peliknya boleh pakai kereta mewah 4 ring, baju mewah, jam mewah, kasut brand ferragamo, gelang emas sampai ke siku, cincin emas penuh jari, tukar kereta baru, renovate rumah dan boleh bertunang dengan secara mewah dgn bukan yg dara. Po2 yg bermewah2 ni pakai duit siapa? Tapi Hakikatnya sh2 semua merana:

1. Bercerai berai
2. Dikejar ah long
3. Adik beradik bergaduh
4. Ada yang meninggal dunia
5. Menanggung hutang
6. Hilang punca pendapatan
7. Jatuh muflis
8. Tergadai tanah harta benda
9. Rumah dilelong
10. Dihalau tuan rumah sewa
11. Duit tabung haji habis
12. Kereta kena tarik
13. Terlantar sakit putus ubat
14. Bergaduh anak beranak
15. Asnaf tetap jadi asnaf

PERTANYAAN DARIKU:

ADAKAH PIHAK BNM MEMBERI KEBENARAN UNTUK PO2 INI BUAT KUTIPAN KE ATAS ANDA SEMUA?....wahai lukman dan po2 usulkan bukti anda kepada semua sh2 dibawah BPIP ini jika salah pertanyaan tersebut.

ADAKAH BENAR NAMA2 SH ADA DIDAFTARKAN DI 4 DEPARTMENT KERAJAAN SEPERTI YG DIGEMBAR GEMBURKAN OLEH LUKMAN DAN PO2 BENGAP INI?....jawapannya TIADA
Lukman dan PO2 bengap sila buktikan sbb aku sendiri ada buktinya.

KENAPA LUKMAN MINTA BANTUAN DARI GANGSTER SEBAGAI BODYGUARD/ESCORT DIA SEDANGKAN SECURITY MALAYSIA TIDAK KURANG HEBATNYA DITAMBAH LAGI JAMINAN KERAJAAN?.....jawapan dia mudah saje, orang yg buat salah takut dengan bayang2nya sendiri.

BENARKAH DOKUMEN2 YG DIKELUARKAN OLEH LUKMAN SAH BETUL ATAU PALSU (FAKE)?....jawapannya adalah Semua dokumen yg dikeluarkan dan ditunjuk oleh lukman event dari barclay mahupun dari mana2 pihak adalah palsu. Sila tunjukkan bukti jika ianya benar wahai lukman dan po2 bengap sekalian.

Sedarlah wahai ummat islam, hentikanlah bantuan anda untuk menyelesaikan task2 yg diwujudkan oleh lukman ini. Jangan membayangi janji bulan dan bintang dari lukman dan po2 yg bangang dan bodoh ini.

BPIP INI WUJUD DAN URUSANNYA TETAP KENA BERLANDASKAN PADA SOP KERAJAAN, KERAJAAN TIDAK SEKEJAM SEPERTI YG DIPERKATAKAN OLEH LUKMAN.

ANDAI TIADA JUGA PENGAGIHAN BERLAKU DALAM MASA TERDEKAT INI, LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH AKAN MENGHADAPI MASALAH YANG SERIUS DI DALAM UNDANG2 NEGARA.

PECAHLAH SUDAH RAHSIA ANDA SEMUA (LUKMAN DAN PO2).

WAHAI UMMAT SEAGAMA ISLAMKU, PERJUANGKAN HAK KAMU ATAS APA YANG TELAH DILAKUKAN OLEH LUKMAN DAN PO2 BENGAP INI. HENTIKANLAH BAYARAN YANG DIWUJUDKAN OLEH LUKMAN DAN PO2 BENGAP LAGI BODOH INI. KETAHUILAH BAHAWA ADA PIHAK YANG BERTANGGUNGJAWAB MEMBELA NASIB KAMU SEMUA DAN MEMPERJUANGKAN HAK KITA SEMUA DI DALAM BPIP INI.

Tamat sudah episod yang pertama dan tunggulah episod yang terakhir untuk aku bentangkan yang akan menggugat ketenteraman Lukman dan PO2 bengap al bodoh ini.

AMARAN:

*LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH DAN PO2 SEKALIAN, ANDA SEMUA SEDANG DIPERHATIKAN OLEH PENGAMAL UNDANG2 NEGARA. TIBA MASANYA SESAL TIDAK BERGUNA.

YANG BENAR TETAP BENAR YANG BATHIL TETAP BATHIL

I’m the legend, [06.09.19 21:49]
#nextepisodterleraisudahygtersiratdaritersurat
#hotelfreeberbajusedondonmenantianda
#tungguuuuuuuu

--COPY DARI GROUP TELEGRAM

ANTI SCAMMER
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Dana bodoh

Post by Cenonet on 24th August 2019, 7:33 am

Xde org g wat report kew pasal nie??dorg tipu duit kot

Cenonet
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by HantuKeling on 23rd August 2019, 3:17 pm

Maseh ramai ahli2 bodo yg mengharap. Tiap2 minggu kena suap info sampah. Terkinja2 kata tak lama dah..Mana datang duit pun tak tahulah.
Klu ada dana ni matawang malaysia tinggilah. bongok azali sejak dari dalam telur lagi.

HantuKeling
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by ali 80 on 23rd August 2019, 12:27 pm

kpd sh2 semua sila bg tekanan kat babi2 perliharaan lokman paria..hahaha nak tanya satu je,dah kaya ke belum

ali 80
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by ???? on 22nd August 2019, 10:29 am

Sini Keling tipu ramai melayu.

????
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Killer2 on 21st August 2019, 11:52 am

Kuncu2 lokman pun lama dah hilang. Dah kaya kut. Kah3

Killer2
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Mat jenin

Post by Mat jenin on 21st August 2019, 10:03 am

Lokman s I a L Ni idup lagi kaaa??

Mat jenin
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Kabali

Post by Kabali on 16th August 2019, 12:57 am

Lokman PARIA ohhh lokman PARIA!!! Amacam da kaya la???
DEY pundekkk!!!! Yennamaaaa

Kabali
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Hohoho on 11th August 2019, 12:22 pm

Salam aidiladha. Semoga kesedaran untuk semua. Dah banyak sangat korang asik topap. Anggap la terkorban (burnt). Stop topap, ganti dengan ibadah korban. Lagi afdholll.

Hohoho
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Gelihati on 11th August 2019, 12:00 pm

SALAM AIDILADHA MAAF ZAHIR DAN BATIN

Gelihati
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH Empty Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 34 1, 2, 3 ... 17 ... 34  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum