Dana Putar Alam
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

DANA BPIP

Post new topic   Reply to topic

Page 1 of 25 1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next

Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by sepupu lokman Yesterday at 9:45 am

sapa2 percaya dgn dana bpip nie,memang terbaik la..sejam dua lg dpt la info2 sampah hahaha...tp top up jgn d lupakan hahaha...selamat bertop up😉

sepupu lokman
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by Bangang on 1st August 2020, 6:39 pm

by Suhaila
Siapa kenal Izmanira Ismail dan Asni Jamli? 😁

KENAPA DENGAN DIA ORANG NI👆

Bangang
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by Jahat on 1st August 2020, 1:30 pm

Dh habis raya Haji.... Masih miskin. Hahahahah

Jahat
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Scam

Post by Suhaila on 1st August 2020, 1:02 am

Siapa kenal Izmanira Ismail dan Asni Jamli? 😁

Suhaila
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by Bangang on 31st July 2020, 10:02 pm

Kenapa tak tumbprint burit. Lagi cepat progress nya.

Bangang
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Pak abu

Post by Pak abu on 31st July 2020, 6:08 pm

Aretu thumbprint tangan..skg thumbprint kaki lepas tu thumbprint mencirit pulakkk sampai lee mamposss!

Pak abu
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Pak abu

Post by Pak abu on 31st July 2020, 6:07 pm

Aretu thumbprint tangan..skg thumbprint kaki lepas tu thumbprint mencirit pulakkk sampai lee mamposss!

Pak abu
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by trillionaire_zuhud on 31st July 2020, 9:11 am

thumbprint jadah ?!!??!!!
trillionaire_zuhud
trillionaire_zuhud
Dato'
Dato'

Posts : 800
Join date : 24/12/2019

naris970 dislikes this post

Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by rahim 8 on 31st July 2020, 9:08 am

nak mengemis lg ke..hahaha..

rahim 8
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by PO YA on 31st July 2020, 6:49 am

Assalamualaikum warramatullahi wabarakatuh.
Selamat menyambut Hari Raya Aidiladha Tahun 2020.

Saya, bagi pihak diri ini dan seisi warga team Leader, Subleader, Admin dengan nawaitu murni lagi penuh tawaduk di hati, menyusun rapi sepuluh jari, memohon ampun serta kemaafan, atas sebarang kesalahan dan kekhilafan, zahir mahupun batin.


*Kesana kesini si Tipah gelang*
*Sambil berjalan mkn Super Ring*
*Progress urusan telah cemerlang*
*Hanya tika dan waktu utk 'Thumbprint'.*

🥳😊🥳😊🥳😊🥳😊🥳

✨Salam Aidiladha.✨
YA (Yusni Atan )
31-07-2020
🔅🌻

PO YA
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by SepupuLeader on 29th July 2020, 9:44 pm

Ni lagi satu dana h@ramjadah. Habis semua agensi Kerajaan mereka petik nama.
2 tahun lepas mereka kata urusan KDN, BNm semua dah settle. Nak kutip topup dari lembu lah tu. Tak abis2

SepupuLeader
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty ok

Post by Syukur on 29th July 2020, 8:59 pm

To leader BPIP.
Elok pergi mampus je.... Semua senarai
Urusan tu dah di bayaran oleh pakcik2 dan makcik ahli yg terdahulu. Sampai sekarang dah hampir 10 tahun dah... Urusan sampai kat bank yg terakhir... Sampai sekarang tak settel2 lagi..
Ni leader BPIP yg keberapa nak mengemis komisyen dari ahli2 yg baru???
Sudah2 lah menjadi manusia MUNAFIK.. Tak takutkah dgn JANJI ALLAH yang pasti.
Bukan janji leader2 yg kuat menipu...

Syukur
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by sepupu lokman on 29th July 2020, 6:48 pm

dana bpip nie dgr,tengok boleh percaya jgn..nak cakap tu je,assalammualaikum😎

sepupu lokman
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by leader bpip on 29th July 2020, 11:05 am

subject to SHareholder Matters.

1. Binding doc for shareholder before✅
   Lhdn✅
   Mof license✅
   Cross Border license.✅
   Idemnity sh✅
   Leader Consent ✅


Belum👇👇👇
2  Binding Consent Doc for shareholder for proof of fund
- imf
- CIA
- DB
- Barclay
-JPM
- KDN
- DBS

leader bpip
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by Topup Bagai on 28th July 2020, 6:19 pm

Nampak gaya semua SH kena korban RM 250.00🤣🤣🤣🤣🤣🤣....Lembu belum lagi di qurbankan..
Leader nak beraya sakann nampak nyaaaa.

Topup Bagai
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by rahim 8 on 23rd July 2020, 8:40 am

syukur alhamdulillah...dpt dah duit kutu..dpt la dlm rm10k x byk mana,kalau nak d bandingkan dgn dana bpip nie..mereput la korang puak2 positif..dok tunggu duit trilion2 hahaha...

rahim 8
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty kihkihkih

Post by labukundur on 21st July 2020, 8:07 pm

tunggu dan lihat.... siapa lagi yang kena...

labukundur
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by sepupu lokman on 21st July 2020, 7:56 am

siap sedia semua top up datang lagi😎

sepupu lokman
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by trillionaire_zuhud on 20th July 2020, 9:58 am

kalau menipu je bpip
kalau bpip je menipu
dah nak jadi apa kamu ni
trillionaire_zuhud
trillionaire_zuhud
Dato'
Dato'

Posts : 800
Join date : 24/12/2019

Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by musclemen on 20th July 2020, 6:02 am

Tahniah semua, duit dah masuk akaun tepat jam 12malam tadi.

musclemen
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by trillionaire_zuhud on 19th July 2020, 8:24 pm

usaha untuk dapatkan duit kamu balik dengan cara apa sekalipun yang berlandaskan undang undang
report polis dan sertai mereka yang cuba membanteras skim cepat kaya supaya orang lain tidak menjadi mangsa
mudah mudahan kamu juga akan berasa lega kerana berusaha untuk berbakti demi kebaikan anak cucu kita pula
ada hikmahnya pada setiap kejadian
semuanya atas pilihan kamu walaubagaimanapun
belajar dari kesilapan, bangkit dan jalan terus
trillionaire_zuhud
trillionaire_zuhud
Dato'
Dato'

Posts : 800
Join date : 24/12/2019

Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by sepupu lokman on 19th July 2020, 10:15 am

jgn la berangan nak dpt refund balik duit..p report pon polis pon x guna..polis boleh buat apa..yg bodoh diri sendiri.. tu pon x sedar diri lg😎

sepupu lokman
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by golddust on 19th July 2020, 9:34 am

dana ni dah bakal berkubur.. ahli2 tak payah la tunggu lagi tuntut je refund.. buat report berserta bukti keatas leader yg memujuk kamu masuk dulu bersama bukti bayaran.. bawa salinan report kepada leader dan bagi kata dua.. report akan ditarik balik selepas dapat refund penuh..
golddust
golddust
Dato'
Dato'

Posts : 654
Join date : 24/02/2020

Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by Bangang on 17th July 2020, 9:30 pm

Katanya esok semua akan kaya raya....Kaya Kaya Kaya. Kaya roti rasanya.......hampeh semua. Owner pun dah menyepi....Topap pun dah sepi.....atau masih bayak lagi duit topap tu. Wow...Raya dah tak lama lagi, tak nak minta topap ke Owner....cepatlah buka topap baru, kita nak juga duit raya bila dapat imbuhan billion2 tu. Lembu dah sok tunggu utk di korbankan....apa lagi buka la plan Qurban. Kata banyak duit dana ni....duit topap mana boleh buat korban. Lagipun dah banyak sangat duit topap kena korban sebelum ini....hahhahahahahahaaaa

Bangang
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by Topup Bagai on 12th July 2020, 8:30 pm

Wowwwqw.......Scam DANA BPIP semakin mengila bhai...... Grop SH di jadikan lembu lagi sempena Raya Qurban....perlu topuop lagi 15k....melalui PO masing2....dgn alasan manis dan pujuk rayu....Dana semakin mencairr...
Alamatnya mmg cair la segala harta dan wang ringgit setiap SH...
Lukman Kapun*** dan PO jugak yg hidup bermewah hasil wang **RAM yg di kutip....
Shopping mewah bagaiiii....

#sampaibilaSHnaksedardiri.

Topup Bagai
Guest


Back to top Go down

DANA BPIP  Empty Re: DANA BPIP

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 25 1, 2, 3 ... 13 ... 25  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum