InstaForex - Company News

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 11th October 2018, 2:07 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

bagus Instaforex sentiasa kehadapan dan bersedia untuk sebarang kemungkinan. Semuanya untuk kemudahan pelanggan
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 11th October 2018, 2:06 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

kalau akaun trading Instaforex kita tu adalah akaun mt4, boleh ke upgrade jadi mt5 atau perlu tukar akaun baru?

perlu buka akaun baru tuan . khas untuk mt5 instaforex

oh begitu. Tapi rasanya boleh gunakan perkhidmatan instawallet untuk transfer dana dari akaun2 Instaforex kita tu kan?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 10th October 2018, 11:34 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

kalau akaun trading Instaforex kita tu adalah akaun mt4, boleh ke upgrade jadi mt5 atau perlu tukar akaun baru?

perlu buka akaun baru tuan . khas untuk mt5 instaforex

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 264
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 10th October 2018, 9:32 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

kalau akaun trading Instaforex kita tu adalah akaun mt4, boleh ke upgrade jadi mt5 atau perlu tukar akaun baru?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 10th October 2018, 9:28 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:daftar akaunn demo dengan mudah di instaforex. dan belajar trading di instaforex..com

di Instaforex akaun demo pun ada kabinet pelanggan, hebat kan?

ya tuan, memang ada kabinet akaun demo untuk dicuba oleh semua trader

kabinet demo Instaforex ni sama tak rupanya dengan kabinet biasa tu?

sama sahaja tuan. tapi lebih kepada explore apa yang ada jika membuka akaun di instaforex.

buka akaun di instaforex ada percuma . tiada bayaran pun.

bagus juga ni, kiranya bakal pelanggan dah boleh memahirkan diri mereka dengan kabinet bila dah ada akaun live nanti

paling mudah ,terus buka saja akaun live instaforex. tanpa bayaran dikenakan

traders yg beragama Islam tidak perlu risau, boleh pilih akaun swap free di Instaforex ini

boleh tukar di kabinet klien instaforex ... sangat mudah .. nak tukar leverage pun mudah

kalau nak tukar leverage akaun Instaforex tu pastikan dulu tiada sebarang posisi yg dibuka

sebaiknya di buat ketika market closed dan tiada open order di akaun tersebut

kalau di Instaforex ni biasanya market ditutup jam berapa ya tuan?

market biasa buka pada isnin 5 pagi waktu malaysia dan tutup pada sabtu 5 pagi rasanya

waktu market tutup tu kita boleh tukar leverage tersebut dari kabinet pelanggan Instaforex kan?

trader boleh meukar leverage pada bila bila masa tapi baik semasa tiada open order
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 9th October 2018, 11:24 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:daftar akaunn demo dengan mudah di instaforex. dan belajar trading di instaforex..com

di Instaforex akaun demo pun ada kabinet pelanggan, hebat kan?

ya tuan, memang ada kabinet akaun demo untuk dicuba oleh semua trader

kabinet demo Instaforex ni sama tak rupanya dengan kabinet biasa tu?

sama sahaja tuan. tapi lebih kepada explore apa yang ada jika membuka akaun di instaforex.

buka akaun di instaforex ada percuma . tiada bayaran pun.

bagus juga ni, kiranya bakal pelanggan dah boleh memahirkan diri mereka dengan kabinet bila dah ada akaun live nanti

paling mudah ,terus buka saja akaun live instaforex. tanpa bayaran dikenakan

traders yg beragama Islam tidak perlu risau, boleh pilih akaun swap free di Instaforex ini

boleh tukar di kabinet klien instaforex ... sangat mudah .. nak tukar leverage pun mudah

kalau nak tukar leverage akaun Instaforex tu pastikan dulu tiada sebarang posisi yg dibuka

sebaiknya di buat ketika market closed dan tiada open order di akaun tersebut

kalau di Instaforex ni biasanya market ditutup jam berapa ya tuan?

market biasa buka pada isnin 5 pagi waktu malaysia dan tutup pada sabtu 5 pagi rasanya

waktu market tutup tu kita boleh tukar leverage tersebut dari kabinet pelanggan Instaforex kan?

trader boleh meukar leverage pada bila bila masa tapi baik semasa tiada open order

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 264
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 9th October 2018, 8:46 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

pejabat perwakilan pun ada banyak di serata dunia, jadi mudah rasanya pelanggan Instaforex untuk mendapatkan bantuan

pejabat ib instaforex malaysia pun ada banyak ... jom pergi ke pejabat mereka sekarang

untung ada pejabat ib berhampiran, ada macam2 perkhidmatan ditawarkan seperti kelas atau seminar

yang penting kena rajin hubungi ib instaforex untuk mengetahui program yang di jalankan

ramai ib2 Instaforex yg selalu mengadakan aktiviti di kawasan mereka. Rugi kalau tak join

trader perlu rajin telefon atau pergi ke pejabat ib instaforex untuk menegtahui aktiviti terkini mereka

di mana pelanggan boleh melihat senarai terkini lokasi pejabat ib2 Instaforex?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 9th October 2018, 8:45 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

Instaforex amat perihatin dengan pelanggan2 mereka. Pelbagai kemudahan sedia menanti
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 8th October 2018, 11:32 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia

semua untuk memudahkan trader instaforex

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 264
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 8th October 2018, 7:05 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

itu la tuan, rasanya metatrader akan memansuhkan metatrader 4 ni nanti. Mujur Instaforex dah bersedia
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 8th October 2018, 7:03 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

pejabat perwakilan pun ada banyak di serata dunia, jadi mudah rasanya pelanggan Instaforex untuk mendapatkan bantuan

pejabat ib instaforex malaysia pun ada banyak ... jom pergi ke pejabat mereka sekarang

untung ada pejabat ib berhampiran, ada macam2 perkhidmatan ditawarkan seperti kelas atau seminar

yang penting kena rajin hubungi ib instaforex untuk mengetahui program yang di jalankan

ramai ib2 Instaforex yg selalu mengadakan aktiviti di kawasan mereka. Rugi kalau tak join

trader perlu rajin telefon atau pergi ke pejabat ib instaforex untuk menegtahui aktiviti terkini mereka

ya kena selalu rujuk dengan ib2 mereka. Rasanya ada website sendiri para ib Instaforex ni
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 5th October 2018, 9:15 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

pejabat perwakilan pun ada banyak di serata dunia, jadi mudah rasanya pelanggan Instaforex untuk mendapatkan bantuan

pejabat ib instaforex malaysia pun ada banyak ... jom pergi ke pejabat mereka sekarang

untung ada pejabat ib berhampiran, ada macam2 perkhidmatan ditawarkan seperti kelas atau seminar

yang penting kena rajin hubungi ib instaforex untuk mengetahui program yang di jalankan

ramai ib2 Instaforex yg selalu mengadakan aktiviti di kawasan mereka. Rugi kalau tak join

trader perlu rajin telefon atau pergi ke pejabat ib instaforex untuk menegtahui aktiviti terkini mereka

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 264
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 5th October 2018, 10:39 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

pejabat perwakilan pun ada banyak di serata dunia, jadi mudah rasanya pelanggan Instaforex untuk mendapatkan bantuan

pejabat ib instaforex malaysia pun ada banyak ... jom pergi ke pejabat mereka sekarang

untung ada pejabat ib berhampiran, ada macam2 perkhidmatan ditawarkan seperti kelas atau seminar

yang penting kena rajin hubungi ib instaforex untuk mengetahui program yang di jalankan

ramai ib2 Instaforex yg selalu mengadakan aktiviti di kawasan mereka. Rugi kalau tak join
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 5th October 2018, 10:38 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

nak tak nak semua pelanggan perlu bersedia untuk peralihan tu sebab metatrader akan hentikan juga mt4 tu nanti. Mujur di Instaforex dah ada mt5 utk kita semua cuba
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 4th October 2018, 10:26 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana

selepas ni ramai akan beralih ke mt5. platform mt4 ni dah lama sangat

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 264
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 4th October 2018, 11:37 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

platform metatrader 5 di Instaforex dah upgrade tu, sekarang dah boleh hedging disana
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 4th October 2018, 11:35 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

pejabat perwakilan pun ada banyak di serata dunia, jadi mudah rasanya pelanggan Instaforex untuk mendapatkan bantuan

pejabat ib instaforex malaysia pun ada banyak ... jom pergi ke pejabat mereka sekarang

untung ada pejabat ib berhampiran, ada macam2 perkhidmatan ditawarkan seperti kelas atau seminar

yang penting kena rajin hubungi ib instaforex untuk mengetahui program yang di jalankan

sy rasa Instaforex perlu menyenaraikan aktiviti2 bulanan ib di laman web mereka supaya mudah bagi pelanggan untuk mendapatkan maklumat.
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 3rd October 2018, 10:12 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

pejabat perwakilan pun ada banyak di serata dunia, jadi mudah rasanya pelanggan Instaforex untuk mendapatkan bantuan

pejabat ib instaforex malaysia pun ada banyak ... jom pergi ke pejabat mereka sekarang

untung ada pejabat ib berhampiran, ada macam2 perkhidmatan ditawarkan seperti kelas atau seminar

yang penting kena rajin hubungi ib instaforex untuk mengetahui program yang di jalankan

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 264
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 3rd October 2018, 1:18 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:

pejabat perwakilan pun ada banyak di serata dunia, jadi mudah rasanya pelanggan Instaforex untuk mendapatkan bantuan

pejabat ib instaforex malaysia pun ada banyak ... jom pergi ke pejabat mereka sekarang

untung ada pejabat ib berhampiran, ada macam2 perkhidmatan ditawarkan seperti kelas atau seminar
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 3rd October 2018, 1:16 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

dan menariknya Instaforex sentiasa menyediakan pelbagai pilihan dalam apa juga servis yang ditawarkannya
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 2nd October 2018, 11:03 pm

|||||| wrote:

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni

instaforex menyediakan platform dagangan yang mudah digunakan dan perkhidmatan yang bertaraf dunia dan memenangi banyak anugerah

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 264
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 2nd October 2018, 12:12 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:daftar akaunn demo dengan mudah di instaforex. dan belajar trading di instaforex..com

di Instaforex akaun demo pun ada kabinet pelanggan, hebat kan?

ya tuan, memang ada kabinet akaun demo untuk dicuba oleh semua trader

kabinet demo Instaforex ni sama tak rupanya dengan kabinet biasa tu?

sama sahaja tuan. tapi lebih kepada explore apa yang ada jika membuka akaun di instaforex.

buka akaun di instaforex ada percuma . tiada bayaran pun.

bagus juga ni, kiranya bakal pelanggan dah boleh memahirkan diri mereka dengan kabinet bila dah ada akaun live nanti

paling mudah ,terus buka saja akaun live instaforex. tanpa bayaran dikenakan

traders yg beragama Islam tidak perlu risau, boleh pilih akaun swap free di Instaforex ini

boleh tukar di kabinet klien instaforex ... sangat mudah .. nak tukar leverage pun mudah

kalau nak tukar leverage akaun Instaforex tu pastikan dulu tiada sebarang posisi yg dibuka

sebaiknya di buat ketika market closed dan tiada open order di akaun tersebut

kalau di Instaforex ni biasanya market ditutup jam berapa ya tuan?

market biasa buka pada isnin 5 pagi waktu malaysia dan tutup pada sabtu 5 pagi rasanya

sekarang ni sy perasan yg finance Instaforex hari sabtu pun bekerja kan

saya tak pasti pula tuan. tapi mungkin urusan deposit dan withdrawal yang tinggi rasanya

semakin ramai pelanggan yg memilih untuk bersama Instaforex sekarang ni
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 1st October 2018, 10:42 pm

|||||| wrote:

pejabat perwakilan pun ada banyak di serata dunia, jadi mudah rasanya pelanggan Instaforex untuk mendapatkan bantuan

pejabat ib instaforex malaysia pun ada banyak ... jom pergi ke pejabat mereka sekarang

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 264
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 1st October 2018, 12:04 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:daftar akaunn demo dengan mudah di instaforex. dan belajar trading di instaforex..com

di Instaforex akaun demo pun ada kabinet pelanggan, hebat kan?

ya tuan, memang ada kabinet akaun demo untuk dicuba oleh semua trader

kabinet demo Instaforex ni sama tak rupanya dengan kabinet biasa tu?

sama sahaja tuan. tapi lebih kepada explore apa yang ada jika membuka akaun di instaforex.

buka akaun di instaforex ada percuma . tiada bayaran pun.

bagus juga ni, kiranya bakal pelanggan dah boleh memahirkan diri mereka dengan kabinet bila dah ada akaun live nanti

paling mudah ,terus buka saja akaun live instaforex. tanpa bayaran dikenakan

traders yg beragama Islam tidak perlu risau, boleh pilih akaun swap free di Instaforex ini

boleh tukar di kabinet klien instaforex ... sangat mudah .. nak tukar leverage pun mudah

kabinet pelanggan di Instaforex boleh tukar bahasa, jadi mudah bagi pelanggan pelbagai bahasa untuk menggunakannya
pemilihan bahasa juga amat mudah. nak aktifkan perkhidmatan instaforex pun jadi lebih mudah

pejabat perwakilan pun ada banyak di serata dunia, jadi mudah rasanya pelanggan Instaforex untuk mendapatkan bantuan
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 1st October 2018, 12:01 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:daftar akaunn demo dengan mudah di instaforex. dan belajar trading di instaforex..com

di Instaforex akaun demo pun ada kabinet pelanggan, hebat kan?

ya tuan, memang ada kabinet akaun demo untuk dicuba oleh semua trader

kabinet demo Instaforex ni sama tak rupanya dengan kabinet biasa tu?

sama sahaja tuan. tapi lebih kepada explore apa yang ada jika membuka akaun di instaforex.

buka akaun di instaforex ada percuma . tiada bayaran pun.

bagus juga ni, kiranya bakal pelanggan dah boleh memahirkan diri mereka dengan kabinet bila dah ada akaun live nanti

paling mudah ,terus buka saja akaun live instaforex. tanpa bayaran dikenakan

traders yg beragama Islam tidak perlu risau, boleh pilih akaun swap free di Instaforex ini

boleh tukar di kabinet klien instaforex ... sangat mudah .. nak tukar leverage pun mudah

kalau nak tukar leverage akaun Instaforex tu pastikan dulu tiada sebarang posisi yg dibuka

sebaiknya di buat ketika market closed dan tiada open order di akaun tersebut

kalau di Instaforex ni biasanya market ditutup jam berapa ya tuan?

market biasa buka pada isnin 5 pagi waktu malaysia dan tutup pada sabtu 5 pagi rasanya

sekarang ni sy perasan yg finance Instaforex hari sabtu pun bekerja kan

pelanggan semakin bertambah, mungkin Instaforex perlu besarkan lagi finance department ni
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 537
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum