DANA AFWFF

Post new topic   Reply to topic

Page 6 of 44 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44  Next

Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Spyware

Post by Spyware on 4th June 2019, 9:26 am

AYAT PICK UP LINE...

HANG TAU X APA BEZA VAVI DGN ROMI??
VAVI MENYONDOL
ROMI MENYONTOT!!!!!

HAHAHAJAHAHAHAH HAPPY SONTOT DAY!!! HAHAHAHA

Spyware
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty jalan cerita...

Post by pak kodi 2 on 4th June 2019, 6:22 am

dengan ape yang saya lalui dalam group dana romi ni sangat-sangatlah sedih saya tak join tapi saya ade dalam group org-org mcm ni..sampai saya tak tau terus saya tahu ape aktiviti dana ni...pada mulanya saya ade kenal sorg hamba ni ,kenal dari hamba ni pun dari kawan saya juga...so just lepak join setable seperti biasa...trus jadi kawan dan boleh dikatakan setiap hari lah jumpa...sbnrnya yang saya rapat ni hnya sahabat saya tapi disebabkam sahabat saya ni pula ade kawan baik dia juga (kawan yang join invest romi) so ikutlah lepak kira not bad lah berader ni santai santai lah kita lepak katakan..smpai satu masa sya ditinggalkan sekejap oleh sahabat saya ni dengan kawan ni ..senang cita kita bahaskan (sahabat dengan kawan lah) dengan tiba-tiba kawan ni bukak cita plan dia...wahhh juta juta owhhh tapi saya percaya atas dasar luaran tpi dalaman mmg taklah...alhamdulillah saya tak masuk pun walaupun diberi penjelasan dengan dana ni tak terkesima pun dengan jutaan ringgit ni pasal dia suh kuar modal sebanyak 3k mcm tu lahh...mmg tidak lah saya nak join pasal saya pun takde modal ,alhamdulillah..bagus jugak sya ni kering time tu...n saving pun mmg tkdelah nak guna utk dana ni ,sya dah berkeluarga n anak pun ramai...so ade saving pun saya mmg tetap kan niat saya utk anak2 bukan utk lain hal..mmg dah tetapkan niat mmg utk hal anak-anak saya sahaja..ok kita sambung then sya cubalah dengar walaupun saya tau dia mesti nak pujuk rayu dengan dana ni tpi sya ttp kan hati saya tkleh join dana ni pasal tkde modal,akhirnya dia giv up dia kata tkpelh andaikata dapat dana ni dia nak bukak satu companie dia nak ajak saya join dia...so macm2 lah dia punya angan2 keluar bagi gaji tinggi kete ,umah dan bonus lah atas dasar kasihan...saya dengar lah itu ini dia cerita dana ni,then saya pun happy syukur ade org baik mcm dia ni padahal kenal n rapat pun tidak...akhirnya baru saya tau rupanya sahabat saya ni pun dapat anugerah yang sama macm saya dapat dari kawan ni,so sahabat pun explain dia kata K dah lama ajak aku masuk ni then bila masing2 dah tau tubuh plak satu group siap ade nama group utk letak nama compani akan datang bila dana ni dah masuk...ceghita punya ceghita lah dalam group tu mcm ***** terbang ,penuh dengan alam fantasi...berangan mcm mat jenin...terlalu confident sgt2 dah tahap dewa dia punya percya pada dana thrillion million ni...smpai lah ni hampeh so upenya sahabat saya pun dah hilang kerja,bukan sebb masalah attitude tapi dia sndiri yang resign pasal dia nk keje ngan kawan yang bakal jadi jutawan ni...padahal sblm berhenti dia tau asyik postponed postponed masih lagi tak sahih wang ni benar2 dah ade atau tak...nasib saya tak berhenti saya masih lagi boleh berfikir andaikata kalau ade nnti bru saya berhenti...so nak dipendekkan ceghita rupanya sahabat saya ni dah kuar modal 40k atas sbb kawan ni dah pukul canang dana ni dia pun dah ternganga n bersungguh2 dengan dana ni...pastu smpai lah ni tidak ade ape2 masih zerooo...asyik pengumuman sahaja berjanji hari demi hari tak dpt ape ape juga...so sahabat pun buntu dahlah nk raya ,itupun berjanji lagi smpai besok dah nk raya dah ... boleh lg jnji seminggu lg then pling lewat bulan 6/7 ?5

pak kodi 2
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty gila isim

Post by pak kodi 2 on 4th June 2019, 5:41 am

Dengar cita isnin dengan selasa maybe ade kemasukan ni salah satu ahli yang terlelu lalu lalu lalu confident bila bercakap sbb dah termakan santau ganja ke ape ,tak tau smpai dia punya confident tahap dewa...pastu bila dah smpai hari teraebut hilang kata-kata dan berjanji lagi isnin selasa minggu hadapan then sampai hari tersebut ?nothing...besok dah rabu dapat plak pengumuman mengatakan hari tersebut pack tak dpat nak selesaikan so dibawak ke seminggu dan dijanji lagi bulan 6/7 gitu...perghhhh masih lagi dia menunggu dengan setia nya terhadap romi,dan lagi kesian member plak dia canang suh join dana ni suh invest plak dah member termakan pujuk rayu n janji serupa mcm penyangak romi tambah 50k aduhhhaaaiii...sedihhh gila 50k kalau saya dpaat pakai raya pun syok oooiiii alahhh bijak ,pandai belajar baguih ade sijil ijajaj ijajah kata org kampung..tapiii siann kena tipu dek anak buah kepada penyangak romi ni...siannn siannn derrr manusia sanggup kejar kan bnda yang tak pasti...siap di canang dengar cita invest 3k dapat 10juta...bukan buat cita berader ni reality sya dengar telinga saya...masih lagi aktiv lagi dana ni siuuuttr takde lagi ke tindakan derrr ke hanya sekadar cakap je kamu suma ni saya nak report pasal saya tak masuk dana ni...so yang dah terkena n dah beringat jalankanlaahh tindakan tu secepat mungkin siannn kawan saya...kalau anak buah si penyangak ni nak berangan juta juta ni saya tak kisah mmg saya tau dia sebenarnya dah gila isim tapi saya taknak member saya yang dah termakan dengan pujuk rayu dia sok smpai dia mukhrisin aduhhhh...tolong lahh saya perlukan member saya ni sbb nak kembali keasal dan kembali ke alam pekerjaan yang sebenar...taknk lagi dia ikut si anak buah penyangak romi ni....tolong lah dah kena tipu tu jangan lah duk tunggu lagi...p lahh report jer anggap tkde jeki anda walaupun dah menyesal dengan bnda ni...lagipun mungkin ade hikmah saya tau kamu suma sayang dengan duit yang kamu dah labur kan tapi percayalah..takkan kembali balik duit tu yang pasti kita percaya setiap perbuatan yang dibuat pasti ade balasannya..refreshkan minda balik berdoa tawakal dan usaha ...kalau kita berdoa tapi usaha takde mana nak dapat wang berjuta mcm tu...ade otak kita fikir lahhh...

pak kodi 2
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Arjuna on 4th June 2019, 4:56 am

Rabu dah nak raya..mambang tgh kira duit heheheheheheh...hancing woi kena kencing...romi kalau aku jumpa hang aku LUDAH kt muka hang..hang dgn geng2 hang mang patut kena kahak..

Arjuna
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Org Kita on 3rd June 2019, 1:03 pm

Apa lah nasib...

Org Kita
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Spyware

Post by Spyware on 3rd June 2019, 12:27 pm

Biasala top up utk hidup je bukan utk urusan pun..smua kencing lebih..bg info stim ketum skit dapat la duit kannn kerja xde apa lagi menipu laa..

Spyware
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Kubaguli on 2nd June 2019, 9:16 pm

Hairan sungguh ,dah tahu semua dana x wujub pon tp ada juga yg sanggup bagi duit,
Yang sudah masuk tu x payah berharap..pejam mata lah saja, jadikan tauladang buat anak cucu cicit akan dtg, berpesan2 sesama saudara kita jangan kene kencing lgi,


Last edited by Kubaguli on 4th June 2019, 10:07 pm; edited 1 time in total

Kubaguli
Warga Baru

Posts : 14
Join date : 02/06/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by nama pun penipuan on 2nd June 2019, 6:11 am

Bawak rilek dl bro, nnt lps raya qurban, klu jumpa makcik tu, tanya dia dpt blum. Aku x sarankan tanya time raya qurban, takut nnt mende lain yg terkorban.. Hahahahaha.

nama pun penipuan
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Laksamana bentan on 2nd June 2019, 5:41 am

Ada sorg makcik ni bagi tau..duit akan dapat dlm ms terdekat tp tak banyak cuma dpt rm10k..allah kesiannya aku dengan makcik ni dok mengharap benda yg tak ada..aku tak tau macam mana nak bagi tau dia yang dia dah kena tipu hidup2 dana ni memang tak wujud..aku sedih bila lihat makcik2 ni diperbodohkan oleh haiwan2 seperti romi,rohaizat raja rampos dan leader2 barua ni..ya allah aku berdoa di10 malam terakhir ramadhan ni moga allah tunjukkan bukti pembohongan kumpulan2 ini..

Laksamana bentan
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty hahahha

Post by pak kodi 2 on 1st June 2019, 9:53 pm

group2 yang menunggu wang ni sedang asingkan duit utk dimasukkan ke sampul raya tapi dari mata dialah, tapi mata org lain nampak daun kering jer kahkahkahkahakah...kesiaan...masih lagi diawang awangan macm awang dengan labu-labunya..bercakap mengalahkan dia A...abg2 & akak2 udah-udah ler toksah duk labur dana yang takde bukti mcm ni lagi dah...jadikan dana ni last buat abg2 & akak2 saya rasa kalau saya main MLM sebelum ni pun takde lah guna modal mcm ni...air liur jer ,kalau nak join pun bukan buta2 pun...ko kuar duit pun ko dapat satu barang lebih kurang ko meniaga jual barang...tapi hasil titik peluh n air liur kira kena lah dengan reward yang kita bekerja keras,dari cita saja juta2 hakikatnya hampeh...masuk 50 hengget dapat 5k kalau mcm tu budak sekolah menengah pun dah jadi kaya bahalol tadigol madigol...kemon laahh udah udah lah tu..kasi stop lah menunggu n dengar janji janji manis si penyangak2 ni...kalau lah dunia ni takde udang keparat2 ni mmg dah pijak2 sampai mampuih...

pak kodi 2
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty kikikiki

Post by tungguduittapiduitxmasuk on 1st June 2019, 9:24 pm

alamatnye raya sakan la noh jutawan semua.
kikikiki

tungguduittapiduitxmasuk
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Ucup on 1st June 2019, 6:23 pm

Zaman dulu punya alasan pm ( pay master) dana jasman ni delay antaranya isu rosmaah dan bijan konon nk bolot dana ni 'Skrg dah tumbang pun' dan Zaman dulu2 juga pm (pay master) dah khabarkan dana ni tun punya projek bersama jasman utk cairkan dana 'skrg dah jd orang no1 negara pun' patutnya lagi mudah la dana ni nk cair.. so korang boleh fikir sendiri bertapa penipu besarnya pengurusan dana ni wahai umat manusia.. Diorang gunakan orang tertentu untuk mereka cerita dana bodoh ni 'kata org bg sedap cerita la'. Korang fikir sendiri la

Ucup
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Ucup on 1st June 2019, 5:41 pm

Benda menipu jgn percaya la wahai umat.. Klu betul ada xpayah susah2 pun..Gov bentangkan karpet merah lg bantu owner cairkan duitnya kat malaysia ni..xpayah susah2 gov cari pelabur luar masuk malaysia pun..cuba bayangkan dah berapa lama korang tunggu dana bodoh ni, berapa kali delay dgn alasan bodohnya!! Sudah2 la tu jgn bodohkan diri lg realitinya dana ni menipu!! JANGAN TOP UP LAGI LUPAKAN DANA BODOH NI!!! OK BYE

Ucup
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Musang bejanggut

Post by Musang bejanggut on 1st June 2019, 12:44 am

TAKUT NNT ADA YG SAWAN VAVI SBB DUIT X MASUK2 LAGI HAHAHAHAH
JGN PECAH DUIT TABUNG UDAH LA YE HAHAHAHA KIRA SILING DLM TABUNG DPAGI RAYA HAHAHAHAJAHA!!!!! APA NAK BUATTT UANG NYA Z TURUN2 LAGI BAHHHH!!! AHHAHAHAHA

Musang bejanggut
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Bubuk ikan on 31st May 2019, 5:15 pm

Hai tgh buat apa tu kira duit ke??? Kahkahkahkahkahkahkahkah

Bubuk ikan
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by はしたな on 31st May 2019, 3:58 pm

Maaf kalau kacau korang tgh kira duit, kalau ada yang nak tukar duit kecil buat angpau raya, aku nak selit skali tukar, hahahahaha jgn mare sbb masih belum jutawan nanti sawan.

はしたな
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty wah byk nye duit jutawan2 sekalian

Post by kiraduitke2???kiki on 31st May 2019, 3:32 pm

wow hari ini ramai ler jutawan nye yer. elok la tu yer jutawan smpi ke khiamat pun tara. kikikiki. sedor lo yop oiiii kome da kena tipu da.. kiki

kiraduitke2???kiki
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Ada masuk ka itu duit juta? BSH da masuk.kikik

Post by Harinidahmasukduit??? on 31st May 2019, 10:14 am

ada masuk ka itu jutawan??? ini hari ada ka? buat malu je duit BSH pun ada masuk ini duit jutawan tara masuk ka?kakakaka

Harinidahmasukduit???
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Bnm blacklist

Post by Bnm dah blacklist smmg on 30th May 2019, 11:17 pm

Dah2 laa bapak2 ibu2 semua jgn ditggu pauk2 burit tuuu semua menipu.... Hahaha

Bnm dah blacklist smmg
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty jom lihat esk duit masuk x

Post by duitmasukeesk on 30th May 2019, 10:44 pm

jom mimpi esok duit masuk..zzz

duitmasukeesk
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Malu apa bosku on 30th May 2019, 9:37 pm

Benda kalau ada x tunggu lama cam bsh ni la siap dokumen tunggu dapat tarikh masuk laa..sebab benda tu ada kalau benda takda tu yg mcm2 alasan depa bgi..yg tu x siap la,yg ni x siap la mcm2 alasan bgi sebab benda xde,x ujud....tapi org melayu ni depa x boleh fikir ke otak ada x mau guna...dok ikut kata leader,po,funder...biar x dapat berjuta pun janji dapat bsh rm300 lebih boleh la dri x dapat langsung kann....

Malu apa bosku
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Mat jenin

Post by Mat jenin on 30th May 2019, 10:44 am

Ye duit masuk tp yg masuk duit bsh shj utk yg layak shj k..hahahahaha

Mat jenin
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty diorang ni join brape kebanyakan?

Post by duitmasukeesk? on 30th May 2019, 10:37 am

aku tak tahu berapa ahli yang join dan berape nilai diorang labur. korang tahu tak? tapi ad yg aku dgr ratus k. haiyooo esok kaya ka?haha.. esok dan selamanya tiada wang ma.

duitmasukeesk?
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Bubuk ikan on 30th May 2019, 10:33 am

Ada baiknya korg melabur kat public mutual..dr bg kt si penipu ni..kwn aku yg melabor kt public mutual 4 tahun lps dh dpt pun pulangan..ni yg labur kt dana kimak ni sampi ada yg 8 tahun 1sen kejadah haram pun xdpt..buka mata woi buka mata..jgn tdo lagi..si pukimak2 ni dah kenyang telan duit korg..leader dh kenyang mkn komisen..

Bubuk ikan
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty betul ke esk duit masuk?

Post by eskduitmasuk on 30th May 2019, 10:12 am

aku jamin esok tkkn ade satu org pun dapat duit tu. pcaya la. kita lht esok cam maner ada tk yg masuk? confirm tara ada la oi. alasan demi alasan. aku kcian dgn melayu bodoh kena tipu. bangun la melayu buat business sebenar ler. invest duit pergi menuntut ni x nak kaya cepat berlagak lagi. aku jamin esk tak masuk. kome lht kalau esk tk masuk dana tu kat korang korang cepat3 buka mata dan hati korang tu. bulan ramadhan ni doa teraniaya makbul mx buka balik otak dan hati tu. aku nasihat ni kat korang supaya korang sedar jangan jadi bodoh. aku sedih lihat melayu kena bodoh macam ni. sedar la oi. kalau nak belajar buat business betol meh pm aku ajar korang buat business tapi kena usaha bukan goyang kaki tiba2 masuk juta2. itu nama nya bingai

eskduitmasuk
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 6 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 44 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 25 ... 44  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum