ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 40 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 26th June 2018, 11:38 pm

***** memang haram untuk di makan..duit haram sama je macam *****..korang letak dalam dompet, bg anak bini makan, umpama bawa ***** ke hulu hilir, mujur tak jadi ***** je...harap tak kena lapah macam ***** la....

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

mne email n link tu

Post by alpha on 26th June 2018, 11:15 pm

email xkluar..

alpha
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ajaiwashere on 26th June 2018, 10:56 pm

ROP bukan dana.ia investment

ajaiwashere
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 13/12/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mugiwaraluffy on 26th June 2018, 10:36 pm

Tuan,

Merujuk e-mel tuan bertarikh 20 June 2018 dan ingin memaklumkan bahawa Bank Negara Malaysia tidak memberi kelulusan bagi dana ROP seperti yang dinyatakan dalam emel tuan.

Bank Negara Malaysia telah mengeluarkan maklumat melalui pelbagai saluran media untuk memberi amaran kepada orang ramai mengenai skim penipuan atau aktiviti haram. Skim-skim haram atau aktiviti penipuan mungkin dipromosikan melalui e-mel, surat, panggilan telefon atau lain-lain bentuk komunikasi. Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web kami pada 'Amaran Penipuan Kewangan' di
[You must be registered and logged in to see this link.] yang bertujuan untuk meningkatkan kesedaran orang ramai mengenai bahaya menjadi mangsa kepada skim kewangan haram dengan menyediakan akses kepada maklumat penting mengenai skim ini.

Kami juga ingin memaklumkan kepada tuan bahawa kes penipuan adalah di bawah bidang kuasa pihak polis. Oleh itu, kami ingin menasihatkan tuan untuk merujuk perkara itu kepada pihak polis. Tuan boleh memberikan butiran kepada Polis DiRaja Malaysia (http://www.rmp.gov.my/index.cfm) melalui e-mel pada [You must be registered and logged in to see this link.], jika ada, untuk tindakan selanjutnya.

Terima kasih.



Untuk mengetahui lebih lanjut tentang amaran penipuan kewangan, sila layari
[You must be registered and logged in to see this link.] dan [You must be registered and logged in to see this link.]
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang perbankan, insurans & takaful, sila layari
[You must be registered and logged in to see this link.] , [You must be registered and logged in to see this link.]
Untuk mengetahui lebih lanjut tentang Agensi Kaunseling Dan Pengurusan Kredit (AKPK), sila layari [You must be registered and logged in to see this link.]

Elizabeth
BNMTELELINK
Bank Negara Malaysia
No Tel : 1-300-88-5465
No Faks : 03-21741515
Emel: [You must be registered and logged in to see this link.]



puas hati *****? cakap aku menipu pula. yang menipu tu romi and the geng. kita semua dah kena kencing. xpuas hati pergi lah email sendiri. aku dah bagi link. dasar pemalas

mugiwaraluffy

Posts : 3
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Macam2x ada....

Post by Putra on 26th June 2018, 10:28 pm

Hahaha...
Nasib baik forum nie tak buat group whatsapp atau telegram..
Lau tidak, conform keluar macam2x ????????????????

Putra
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by tanda tanya on 26th June 2018, 9:57 pm

2 minggu ke 2 tahun..????????

tanda tanya
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 25/03/2018

Back to top Go down

Rop

Post by Cilaka punya ROP on 26th June 2018, 9:51 pm

Dah msuk 2 minggu ... Apa ceter lahanat.... Bila nk settelkn ... Tp masih x settel lgi ke lahant...

Cilaka punya ROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Luffyluffy on 26th June 2018, 8:53 pm

Mugiwaraluffy
Copy & paste email tu sini...biar smua orang buka mata...
Berani kerana benar

Luffyluffy
Guest


Back to top Go down

bersatu sama-sama

Post by alpha on 26th June 2018, 8:37 pm

salam semua..bersatu sama2 klau btl scam...yg ad bukti tipu or email dri bnm tu..tnjukkn btl2...jgn berbalah...sbb tkt ad leader yg ambil kesempatan klau dah jd mcm ni

alpha
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ROPi on 26th June 2018, 8:14 pm

to derisha
xpyh caya leader scam ko tu..ko tu dh kn scam..

ROPi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by ROPi on 26th June 2018, 8:02 pm

Today at 4:31 pm
by mugiwaraluffy
[...] [...]. nah e-mail bnm. aku dah tanya dah pasal dana ni. mereka reply dan kata SCAM dan suruh buat report polis. kalau hangpa tak percaya, hangpa tryla e-mail kat depa tanya pasal dana ROP/SMMG ni. aku dah malas dah nak pk pasal dana ni. buat serabut kepala je
mna email tu???jngn duk fitnah lh...bodoh bahloll

ROPi
Guest


Back to top Go down

Kahkahkah

Post by Kaloifish on 26th June 2018, 7:47 pm

6jahanam..
ROMI,ROY,HAMID,ZAINAL,AYAHANDA,JIMMY


Kaloifish
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Derisya on 26th June 2018, 7:33 pm

Awal bulan 1k, hari ni 1k.
Leader baru call minta 1k untuk uruskan security van. Katanya besok duit keluar. Nak teman caye ke idok?

Derisya
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 26/06/2018

Back to top Go down

Macam2x ada....

Post by Putra on 26th June 2018, 7:07 pm

mugiwaraluffy
Boleh post kat sni x, apa yg BNM nyatakan dalam email tu?
Tq..

Putra
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mugiwaraluffy on 26th June 2018, 4:31 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.]. nah e-mail bnm. aku dah tanya dah pasal dana ni. mereka reply dan kata SCAM dan suruh buat report polis. kalau hangpa tak percaya, hangpa tryla e-mail kat depa tanya pasal dana ROP/SMMG ni. aku dah malas dah nak pk pasal dana ni. buat serabut kepala je

mugiwaraluffy

Posts : 3
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by Hero melaya on 26th June 2018, 3:48 pm

personToday at 1:12 pm
by Baru join
Sy baru join td rm30... rop ni betul ke scam??

Nmpak sgt tipunya .. manaade bukak plan topup dah. Lama dah tutup.

Hero melaya
Warga Baru

Posts : 10
Join date : 27/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 40 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum