InstaForex - Company News

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 26th December 2018, 8:44 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:JOm sertai pertandingan akaun demo instaforex dan menangi hadiah percuma

pelbagai pertandingan dan hadiah2 istimewa menanti anda di instaforex

secara ringkasnya semua pertandingan akaun demo instaforex adalah percuma ... dan kebanyakan pertandingan akaun live instaforex, perlu lakukan deposit dan trade seperti biasa. masih lagi percuma ...

pertandingan di instaforex memang banyak kan, nak memilih yg mana berkenan pun ambil masa kalau camni

trader boleh ke instaforex.com untuk melihat info terkini setiap pertandingan instaforex

macam2 pertandingan ada di instaforex ni, pertandingan mingguan pun ada

seperti pertandingan fx-1 rally instaforex adalah pertandingan mingguan iaitu setiap jumaat sahaja dalam masa 24jam

yg pertandingan mingguan camni mesti ramai peserta dan sengit kan di instaforex

semestinya tuan. pemenang ditentukan dengan memastikan trader mematuhi terma dan syarat pertandingan dan jumlah keuntungan yang tinggi

sebab itu saya galakkan trader layari ke laman web rasmi instaforex dan membaca terma dan syarat akaun dan bonus instaforex

betul la tu tuan, sebagai pelanggan semestinya mereka semua mahir dan selalu ke laman web instaforex

sangat mudah melayari kabinet klien instaforex. sangat mesra pengguna

kalau guna handphone, ada ke aplikasi khas untuk kabinet pelanggan instaforex ni ya tuan?

guna browser sedia ada dalam phone lebih mudah dan pantas tuan

harap instaforex boleh sediakan aplikasi khas untuk telefon pintar masa kini

instaforex ada sediakan API untuk developer aplikasi telefon gunakan untuk membuat aplikasi mereka sendiri.

ib2 boleh la bina laman web sendiri yg canggih dengan adanya API dari instaforex

ianya akan memudahkan trader disamping dapat mempromosikan instaforex

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 286
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 26th December 2018, 12:21 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:JOm sertai pertandingan akaun demo instaforex dan menangi hadiah percuma

pelbagai pertandingan dan hadiah2 istimewa menanti anda di instaforex

secara ringkasnya semua pertandingan akaun demo instaforex adalah percuma ... dan kebanyakan pertandingan akaun live instaforex, perlu lakukan deposit dan trade seperti biasa. masih lagi percuma ...

pertandingan di instaforex memang banyak kan, nak memilih yg mana berkenan pun ambil masa kalau camni

trader boleh ke instaforex.com untuk melihat info terkini setiap pertandingan instaforex

macam2 pertandingan ada di instaforex ni, pertandingan mingguan pun ada

seperti pertandingan fx-1 rally instaforex adalah pertandingan mingguan iaitu setiap jumaat sahaja dalam masa 24jam

yg pertandingan mingguan camni mesti ramai peserta dan sengit kan di instaforex

semestinya tuan. pemenang ditentukan dengan memastikan trader mematuhi terma dan syarat pertandingan dan jumlah keuntungan yang tinggi

sebab itu saya galakkan trader layari ke laman web rasmi instaforex dan membaca terma dan syarat akaun dan bonus instaforex

betul la tu tuan, sebagai pelanggan semestinya mereka semua mahir dan selalu ke laman web instaforex

sangat mudah melayari kabinet klien instaforex. sangat mesra pengguna

kalau guna handphone, ada ke aplikasi khas untuk kabinet pelanggan instaforex ni ya tuan?

guna browser sedia ada dalam phone lebih mudah dan pantas tuan

harap instaforex boleh sediakan aplikasi khas untuk telefon pintar masa kini

instaforex ada sediakan API untuk developer aplikasi telefon gunakan untuk membuat aplikasi mereka sendiri.

ib2 boleh la bina laman web sendiri yg canggih dengan adanya API dari instaforex
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 26th December 2018, 12:18 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
CatherineFeli wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

di instaforex kita boleh trade crypto2 yg terkenal sahaja, crypto lain tak boleh

Trader boleh deposit ke akaun InstaForex mereka menggunakan Bitcoin. Sangat terbaik

betul tuan, lebih selamat berdagang dengan broker instaforex dari mengambil risiko hyip
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by josan85 on 25th December 2018, 12:35 am

Aerominers adalah Platform perlombongan Bitcoin/alt-coin menggunakan Mesin bitcoin ( GPU ) dan ASICS.
✅ Syarikat berdaftar
✅ No. 129-1, Jalan Setia Gemilang BG, U13/BG, Setia Alam, Shah Alam, 40170 Malaysia.
✅ Mempunyai Mining Farm

MISI : Aerominers Memberi peluang untuk anda menggandakan Asset Crypto ( Bitcoin / Alt-coin ) menggunakan Mining Farm untuk mendapatkan keuntungan setiap hari mengikut *Calculation Real Mining*Supaya pelaburan anda berada dalam keadaan Selamat.

VISI : Aerominers sedang menyediakan Echo Sistem dan Roadmap Cryptocurrency demi memperluaskan lagi empayar Aerominers di seluruh dunia dan setiap 3 bulan akan update.
⛏️⛏️⛏️⛏️⛏️⛏️⛏️⛏️⛏️⛏️⛏️⛏️

Pengasas : Dato’ Mohd Aizuddin Bin Mohd Ghazali
[You must be registered and logged in to see this link.]

INVESTMENT AEROMINERS
✅ Investment anda akan Lihat pergerakan Mining Setiap SAAT.
✅ Dalam tempoh 6 Bulan Mining btc anda akan dapat 115% - 130%.
✅ Profit di bayar dalam bentuk Bitcoin. NETWORK BONUS
✅ Semua bonus dibayar dalam bentuk bitcoin
✅ Setiap Bonus Real-Time,
✅ Cukup 0.005 Btc Boleh withdraw bila2 masa ke wallet bitcoin anda.
✅ Instant Withdrawal, Tekan terus Masuk.
✅ Bonus Pairing akan dikira selepas Jam 12am.

BONUS PASIF
Anda cuma INVEST (beli package),
dan 180hari terima modal (100%) + 15%-30% (profit)

⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
PAKEJ DEPOSIT BITCOIN????????
PAKEJ YANG DITAWARKAN
PAKEJ BRONZE : 0.01 BTC
Mining sehari : 0.00006389 BTC
Tempoh : 180 Hari
Profit : 15% + 100% Capital

PAKEJ SILVER : 0.05 BTC
Mining Sehari : 0.00033333 BTC
Tempoh : 180 Hari
Profit : 20% + 100% Capital

PAKEJ GOLD : 0.3 BTC
Mining Sehari : 0.00216667 BTC
Tempoh : 180 Hari
Profit : 30% + 100% Capital

Video cara Deposit:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Aerominers Adalah pencetus Pelan pemasaran Moden yg digabungkan dengan Profit Mesin Mining mengikut Calculation sebenar.

Klik link free Register dan deposit
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
❌ bukan money game
❌ bukan scam
❌ bukan MLM
❌ bukan HYIP
???? Long TERM project Bisnes. Plan yang selamat. Kerana mempunyai mesin mining tersendiri. Komisen menaja boleh withdraw serta merta terus ke wallet Bitcoin anda tanpa menunggu 180 hari.

????Jom kita sama2 merealisasikan impian kita di Aerominers‼️ Jana pendapatan yang real di platform Malaysia

link group :
???????? [You must be registered and logged in to see this link.]

josan85
Warga Baru

Posts : 26
Join date : 03/06/2018

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 24th December 2018, 10:56 pm

|||||| wrote:
CatherineFeli wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

di instaforex kita boleh trade crypto2 yg terkenal sahaja, crypto lain tak boleh

Trader boleh deposit ke akaun InstaForex mereka menggunakan Bitcoin. Sangat terbaik

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 286
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 24th December 2018, 11:53 am

CatherineFeli wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

di instaforex kita boleh trade crypto2 yg terkenal sahaja, crypto lain tak boleh
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 24th December 2018, 11:52 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:JOm sertai pertandingan akaun demo instaforex dan menangi hadiah percuma

pelbagai pertandingan dan hadiah2 istimewa menanti anda di instaforex

secara ringkasnya semua pertandingan akaun demo instaforex adalah percuma ... dan kebanyakan pertandingan akaun live instaforex, perlu lakukan deposit dan trade seperti biasa. masih lagi percuma ...

pertandingan di instaforex memang banyak kan, nak memilih yg mana berkenan pun ambil masa kalau camni

trader boleh ke instaforex.com untuk melihat info terkini setiap pertandingan instaforex

macam2 pertandingan ada di instaforex ni, pertandingan mingguan pun ada

seperti pertandingan fx-1 rally instaforex adalah pertandingan mingguan iaitu setiap jumaat sahaja dalam masa 24jam

yg pertandingan mingguan camni mesti ramai peserta dan sengit kan di instaforex

semestinya tuan. pemenang ditentukan dengan memastikan trader mematuhi terma dan syarat pertandingan dan jumlah keuntungan yang tinggi

sebab itu saya galakkan trader layari ke laman web rasmi instaforex dan membaca terma dan syarat akaun dan bonus instaforex

betul la tu tuan, sebagai pelanggan semestinya mereka semua mahir dan selalu ke laman web instaforex

sangat mudah melayari kabinet klien instaforex. sangat mesra pengguna

kalau guna handphone, ada ke aplikasi khas untuk kabinet pelanggan instaforex ni ya tuan?

guna browser sedia ada dalam phone lebih mudah dan pantas tuan

harap instaforex boleh sediakan aplikasi khas untuk telefon pintar masa kini

instaforex ada sediakan API untuk developer aplikasi telefon gunakan untuk membuat aplikasi mereka sendiri.

maksudnya API dari instaforex ni boleh guna utk bina aplikasi dan laman web sendiri la ya tuan?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by CatherineFeli on 23rd December 2018, 2:25 am

[You must be registered and logged in to see this link.]

CatherineFeli
Warga Baru

Posts : 8
Join date : 11/12/2018

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 21st December 2018, 11:32 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:JOm sertai pertandingan akaun demo instaforex dan menangi hadiah percuma

pelbagai pertandingan dan hadiah2 istimewa menanti anda di instaforex

secara ringkasnya semua pertandingan akaun demo instaforex adalah percuma ... dan kebanyakan pertandingan akaun live instaforex, perlu lakukan deposit dan trade seperti biasa. masih lagi percuma ...

pertandingan di instaforex memang banyak kan, nak memilih yg mana berkenan pun ambil masa kalau camni

trader boleh ke instaforex.com untuk melihat info terkini setiap pertandingan instaforex

macam2 pertandingan ada di instaforex ni, pertandingan mingguan pun ada

seperti pertandingan fx-1 rally instaforex adalah pertandingan mingguan iaitu setiap jumaat sahaja dalam masa 24jam

yg pertandingan mingguan camni mesti ramai peserta dan sengit kan di instaforex

semestinya tuan. pemenang ditentukan dengan memastikan trader mematuhi terma dan syarat pertandingan dan jumlah keuntungan yang tinggi

sebab itu saya galakkan trader layari ke laman web rasmi instaforex dan membaca terma dan syarat akaun dan bonus instaforex

betul la tu tuan, sebagai pelanggan semestinya mereka semua mahir dan selalu ke laman web instaforex

sangat mudah melayari kabinet klien instaforex. sangat mesra pengguna

kalau guna handphone, ada ke aplikasi khas untuk kabinet pelanggan instaforex ni ya tuan?

guna browser sedia ada dalam phone lebih mudah dan pantas tuan

harap instaforex boleh sediakan aplikasi khas untuk telefon pintar masa kini

instaforex ada sediakan API untuk developer aplikasi telefon gunakan untuk membuat aplikasi mereka sendiri.

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 286
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 21st December 2018, 11:43 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:JOm sertai pertandingan akaun demo instaforex dan menangi hadiah percuma

pelbagai pertandingan dan hadiah2 istimewa menanti anda di instaforex

secara ringkasnya semua pertandingan akaun demo instaforex adalah percuma ... dan kebanyakan pertandingan akaun live instaforex, perlu lakukan deposit dan trade seperti biasa. masih lagi percuma ...

pertandingan di instaforex memang banyak kan, nak memilih yg mana berkenan pun ambil masa kalau camni

trader boleh ke instaforex.com untuk melihat info terkini setiap pertandingan instaforex

macam2 pertandingan ada di instaforex ni, pertandingan mingguan pun ada

seperti pertandingan fx-1 rally instaforex adalah pertandingan mingguan iaitu setiap jumaat sahaja dalam masa 24jam

yg pertandingan mingguan camni mesti ramai peserta dan sengit kan di instaforex

semestinya tuan. pemenang ditentukan dengan memastikan trader mematuhi terma dan syarat pertandingan dan jumlah keuntungan yang tinggi

sebab itu saya galakkan trader layari ke laman web rasmi instaforex dan membaca terma dan syarat akaun dan bonus instaforex

betul la tu tuan, sebagai pelanggan semestinya mereka semua mahir dan selalu ke laman web instaforex

sangat mudah melayari kabinet klien instaforex. sangat mesra pengguna

kalau guna handphone, ada ke aplikasi khas untuk kabinet pelanggan instaforex ni ya tuan?

guna browser sedia ada dalam phone lebih mudah dan pantas tuan

harap instaforex boleh sediakan aplikasi khas untuk telefon pintar masa kini
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 21st December 2018, 11:41 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

boleh ke kalau kita satu je akaun instaforex tapi follow ramai managers?

boleh sahaja tuan, tiada masalah. tapi pastikan margin adalah cukup

di instaforex pelanggan boleh menggunakan leverage sehingga 1:1000

tetapi hanya untuk modal sehingga 1k usd sahaja ... lebih dari itu nilai leverage akan secara otomatik ke 1:600

berapa leverage yg terkecil ada di instaforex ya tuan?

leverage terkecil adalah 1:1 dan terbesar adalah 1:1000

leverage 1:1000 tu boleh guna ke kalau nak trade crypto di instaforex ni

untuk dagangan kripto ada perbezaan dari segi leverage dan margin, info lanjut di instaforex.com

pastikan para pelanggan meluangkan masa melayari laman web instaforex bagi mendapatkan maklumat terkini
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 21st December 2018, 12:07 am

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

boleh ke kalau kita satu je akaun instaforex tapi follow ramai managers?

boleh sahaja tuan, tiada masalah. tapi pastikan margin adalah cukup

di instaforex pelanggan boleh menggunakan leverage sehingga 1:1000

tetapi hanya untuk modal sehingga 1k usd sahaja ... lebih dari itu nilai leverage akan secara otomatik ke 1:600

berapa leverage yg terkecil ada di instaforex ya tuan?

leverage terkecil adalah 1:1 dan terbesar adalah 1:1000

leverage 1:1000 tu boleh guna ke kalau nak trade crypto di instaforex ni

untuk dagangan kripto ada perbezaan dari segi leverage dan margin, info lanjut di instaforex.com

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 286
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 20th December 2018, 11:08 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

boleh ke kalau kita satu je akaun instaforex tapi follow ramai managers?

boleh sahaja tuan, tiada masalah. tapi pastikan margin adalah cukup

di instaforex pelanggan boleh menggunakan leverage sehingga 1:1000

tetapi hanya untuk modal sehingga 1k usd sahaja ... lebih dari itu nilai leverage akan secara otomatik ke 1:600

berapa leverage yg terkecil ada di instaforex ya tuan?

leverage terkecil adalah 1:1 dan terbesar adalah 1:1000

leverage 1:1000 tu boleh guna ke kalau nak trade crypto di instaforex ni
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 20th December 2018, 11:01 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:JOm sertai pertandingan akaun demo instaforex dan menangi hadiah percuma

pelbagai pertandingan dan hadiah2 istimewa menanti anda di instaforex

secara ringkasnya semua pertandingan akaun demo instaforex adalah percuma ... dan kebanyakan pertandingan akaun live instaforex, perlu lakukan deposit dan trade seperti biasa. masih lagi percuma ...

pertandingan di instaforex memang banyak kan, nak memilih yg mana berkenan pun ambil masa kalau camni

trader boleh ke instaforex.com untuk melihat info terkini setiap pertandingan instaforex

macam2 pertandingan ada di instaforex ni, pertandingan mingguan pun ada

seperti pertandingan fx-1 rally instaforex adalah pertandingan mingguan iaitu setiap jumaat sahaja dalam masa 24jam

yg pertandingan mingguan camni mesti ramai peserta dan sengit kan di instaforex

semestinya tuan. pemenang ditentukan dengan memastikan trader mematuhi terma dan syarat pertandingan dan jumlah keuntungan yang tinggi

sebab itu saya galakkan trader layari ke laman web rasmi instaforex dan membaca terma dan syarat akaun dan bonus instaforex

betul la tu tuan, sebagai pelanggan semestinya mereka semua mahir dan selalu ke laman web instaforex

sangat mudah melayari kabinet klien instaforex. sangat mesra pengguna

kalau guna handphone, ada ke aplikasi khas untuk kabinet pelanggan instaforex ni ya tuan?

guna browser sedia ada dalam phone lebih mudah dan pantas tuan

sy tak biasa guna browser phone nak akses kabinet pelanggan instaforex, rasa macam kecil je tulisannya
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 19th December 2018, 9:21 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:JOm sertai pertandingan akaun demo instaforex dan menangi hadiah percuma

pelbagai pertandingan dan hadiah2 istimewa menanti anda di instaforex

secara ringkasnya semua pertandingan akaun demo instaforex adalah percuma ... dan kebanyakan pertandingan akaun live instaforex, perlu lakukan deposit dan trade seperti biasa. masih lagi percuma ...

pertandingan di instaforex memang banyak kan, nak memilih yg mana berkenan pun ambil masa kalau camni

trader boleh ke instaforex.com untuk melihat info terkini setiap pertandingan instaforex

macam2 pertandingan ada di instaforex ni, pertandingan mingguan pun ada

seperti pertandingan fx-1 rally instaforex adalah pertandingan mingguan iaitu setiap jumaat sahaja dalam masa 24jam

yg pertandingan mingguan camni mesti ramai peserta dan sengit kan di instaforex

semestinya tuan. pemenang ditentukan dengan memastikan trader mematuhi terma dan syarat pertandingan dan jumlah keuntungan yang tinggi

sebab itu saya galakkan trader layari ke laman web rasmi instaforex dan membaca terma dan syarat akaun dan bonus instaforex

betul la tu tuan, sebagai pelanggan semestinya mereka semua mahir dan selalu ke laman web instaforex

sangat mudah melayari kabinet klien instaforex. sangat mesra pengguna

kalau guna handphone, ada ke aplikasi khas untuk kabinet pelanggan instaforex ni ya tuan?

guna browser sedia ada dalam phone lebih mudah dan pantas tuan

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 286
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 19th December 2018, 11:50 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:JOm sertai pertandingan akaun demo instaforex dan menangi hadiah percuma

pelbagai pertandingan dan hadiah2 istimewa menanti anda di instaforex

secara ringkasnya semua pertandingan akaun demo instaforex adalah percuma ... dan kebanyakan pertandingan akaun live instaforex, perlu lakukan deposit dan trade seperti biasa. masih lagi percuma ...

pertandingan di instaforex memang banyak kan, nak memilih yg mana berkenan pun ambil masa kalau camni

trader boleh ke instaforex.com untuk melihat info terkini setiap pertandingan instaforex

macam2 pertandingan ada di instaforex ni, pertandingan mingguan pun ada

seperti pertandingan fx-1 rally instaforex adalah pertandingan mingguan iaitu setiap jumaat sahaja dalam masa 24jam

yg pertandingan mingguan camni mesti ramai peserta dan sengit kan di instaforex

semestinya tuan. pemenang ditentukan dengan memastikan trader mematuhi terma dan syarat pertandingan dan jumlah keuntungan yang tinggi

sebab itu saya galakkan trader layari ke laman web rasmi instaforex dan membaca terma dan syarat akaun dan bonus instaforex

betul la tu tuan, sebagai pelanggan semestinya mereka semua mahir dan selalu ke laman web instaforex

sangat mudah melayari kabinet klien instaforex. sangat mesra pengguna

kalau guna handphone, ada ke aplikasi khas untuk kabinet pelanggan instaforex ni ya tuan?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 19th December 2018, 11:49 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

boleh ke kalau kita satu je akaun instaforex tapi follow ramai managers?

boleh sahaja tuan, tiada masalah. tapi pastikan margin adalah cukup

di instaforex pelanggan boleh menggunakan leverage sehingga 1:1000

tetapi hanya untuk modal sehingga 1k usd sahaja ... lebih dari itu nilai leverage akan secara otomatik ke 1:600

berapa leverage yg terkecil ada di instaforex ya tuan?

leverage terkecil adalah 1:1 dan terbesar adalah 1:1000

sy tak pernah lagi guna leverage kecil2 ni, tak pasti camne rasanya guna sebegini di instaforex
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 18th December 2018, 11:50 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

boleh ke kalau kita satu je akaun instaforex tapi follow ramai managers?

boleh sahaja tuan, tiada masalah. tapi pastikan margin adalah cukup

di instaforex pelanggan boleh menggunakan leverage sehingga 1:1000

tetapi hanya untuk modal sehingga 1k usd sahaja ... lebih dari itu nilai leverage akan secara otomatik ke 1:600

berapa leverage yg terkecil ada di instaforex ya tuan?

leverage terkecil adalah 1:1 dan terbesar adalah 1:1000

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 286
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 18th December 2018, 11:24 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

boleh ke kalau kita satu je akaun instaforex tapi follow ramai managers?

boleh sahaja tuan, tiada masalah. tapi pastikan margin adalah cukup

di instaforex pelanggan boleh menggunakan leverage sehingga 1:1000

tetapi hanya untuk modal sehingga 1k usd sahaja ... lebih dari itu nilai leverage akan secara otomatik ke 1:600

berapa leverage yg terkecil ada di instaforex ya tuan?
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 18th December 2018, 11:23 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:JOm sertai pertandingan akaun demo instaforex dan menangi hadiah percuma

pelbagai pertandingan dan hadiah2 istimewa menanti anda di instaforex

secara ringkasnya semua pertandingan akaun demo instaforex adalah percuma ... dan kebanyakan pertandingan akaun live instaforex, perlu lakukan deposit dan trade seperti biasa. masih lagi percuma ...

pertandingan di instaforex memang banyak kan, nak memilih yg mana berkenan pun ambil masa kalau camni

trader boleh ke instaforex.com untuk melihat info terkini setiap pertandingan instaforex

macam2 pertandingan ada di instaforex ni, pertandingan mingguan pun ada

seperti pertandingan fx-1 rally instaforex adalah pertandingan mingguan iaitu setiap jumaat sahaja dalam masa 24jam

yg pertandingan mingguan camni mesti ramai peserta dan sengit kan di instaforex

semestinya tuan. pemenang ditentukan dengan memastikan trader mematuhi terma dan syarat pertandingan dan jumlah keuntungan yang tinggi

sebab itu saya galakkan trader layari ke laman web rasmi instaforex dan membaca terma dan syarat akaun dan bonus instaforex

betul la tu tuan, sebagai pelanggan semestinya mereka semua mahir dan selalu ke laman web instaforex

sangat mudah melayari kabinet klien instaforex. sangat mesra pengguna

betul tuan, amat mesra pelanggan kabinet instaforex, mudah untuk membuat pilihan bahasa disana
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 17th December 2018, 11:34 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:JOm sertai pertandingan akaun demo instaforex dan menangi hadiah percuma

pelbagai pertandingan dan hadiah2 istimewa menanti anda di instaforex

secara ringkasnya semua pertandingan akaun demo instaforex adalah percuma ... dan kebanyakan pertandingan akaun live instaforex, perlu lakukan deposit dan trade seperti biasa. masih lagi percuma ...

pertandingan di instaforex memang banyak kan, nak memilih yg mana berkenan pun ambil masa kalau camni

trader boleh ke instaforex.com untuk melihat info terkini setiap pertandingan instaforex

macam2 pertandingan ada di instaforex ni, pertandingan mingguan pun ada

seperti pertandingan fx-1 rally instaforex adalah pertandingan mingguan iaitu setiap jumaat sahaja dalam masa 24jam

yg pertandingan mingguan camni mesti ramai peserta dan sengit kan di instaforex

semestinya tuan. pemenang ditentukan dengan memastikan trader mematuhi terma dan syarat pertandingan dan jumlah keuntungan yang tinggi

sebab itu saya galakkan trader layari ke laman web rasmi instaforex dan membaca terma dan syarat akaun dan bonus instaforex

betul la tu tuan, sebagai pelanggan semestinya mereka semua mahir dan selalu ke laman web instaforex

sangat mudah melayari kabinet klien instaforex. sangat mesra pengguna

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 286
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 17th December 2018, 3:39 pm

azam575 wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:JOm sertai pertandingan akaun demo instaforex dan menangi hadiah percuma

pelbagai pertandingan dan hadiah2 istimewa menanti anda di instaforex

secara ringkasnya semua pertandingan akaun demo instaforex adalah percuma ... dan kebanyakan pertandingan akaun live instaforex, perlu lakukan deposit dan trade seperti biasa. masih lagi percuma ...

pertandingan di instaforex memang banyak kan, nak memilih yg mana berkenan pun ambil masa kalau camni

trader boleh ke instaforex.com untuk melihat info terkini setiap pertandingan instaforex

macam2 pertandingan ada di instaforex ni, pertandingan mingguan pun ada

seperti pertandingan fx-1 rally instaforex adalah pertandingan mingguan iaitu setiap jumaat sahaja dalam masa 24jam

yg pertandingan mingguan camni mesti ramai peserta dan sengit kan di instaforex

semestinya tuan. pemenang ditentukan dengan memastikan trader mematuhi terma dan syarat pertandingan dan jumlah keuntungan yang tinggi

sebab itu saya galakkan trader layari ke laman web rasmi instaforex dan membaca terma dan syarat akaun dan bonus instaforex

betul la tu tuan, sebagai pelanggan semestinya mereka semua mahir dan selalu ke laman web instaforex
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 17th December 2018, 3:37 pm

azam575 wrote:
|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

boleh ke kalau kita satu je akaun instaforex tapi follow ramai managers?

boleh sahaja tuan, tiada masalah. tapi pastikan margin adalah cukup

di instaforex pelanggan boleh menggunakan leverage sehingga 1:1000

tetapi hanya untuk modal sehingga 1k usd sahaja ... lebih dari itu nilai leverage akan secara otomatik ke 1:600

1:600 tu masih lagi dikira tinggi leveragenya. Boleh tahan ya besar2 leverage di Instaforex ni
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by azam575 on 14th December 2018, 11:52 pm

|||||| wrote:
azam575 wrote:
|||||| wrote:

boleh ke kalau kita satu je akaun instaforex tapi follow ramai managers?

boleh sahaja tuan, tiada masalah. tapi pastikan margin adalah cukup

di instaforex pelanggan boleh menggunakan leverage sehingga 1:1000

tetapi hanya untuk modal sehingga 1k usd sahaja ... lebih dari itu nilai leverage akan secara otomatik ke 1:600

azam575
Orang Kaya
Orang Kaya

Posts : 286
Join date : 08/12/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by |||||| on 14th December 2018, 9:15 am

azam575 wrote:
|||||| wrote:

boleh ke kalau kita satu je akaun instaforex tapi follow ramai managers?

boleh sahaja tuan, tiada masalah. tapi pastikan margin adalah cukup

di instaforex pelanggan boleh menggunakan leverage sehingga 1:1000
avatar
||||||
Jaksa Pendamai
Jaksa Pendamai

Posts : 579
Join date : 30/10/2017

Back to top Go down

Re: InstaForex - Company News

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 11 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum