PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 39 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Damansara on 31st January 2018, 6:37 pm

Soalan KBAT BPIP.

Info yg kurang sedap didengar
Owner diberi 3 pilihan atau maksud lain mengugut atau memaksa anda
A) Selesaikn baki 94k hari ini.
B) Tambahan baki 200k yg perlu diselesaikn sepenuhnya sblm tghari esok.
C) Jika salah satu tidak selesai pemindahan kuasa berlaku.
D) Sila topup sampai duit anda habis.
E) Lantak korang.. duit korang .. korang punya suka.

Damansara
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Damansara on 31st January 2018, 12:03 am

epada smua PO arahan dari Dato Owner. Disebabkan cuti dato owner masih belum lepas. Semua PO dkehendaki menghadirkan diri ke Jenun. Satu perjumpaan bersama Dato Owner akan diadakan pada hari RABU pada jam 1.00PM. Sekiranya baki bayaran IU selesai pada hari ini, perjumpaan tersebut akan dbatalkan. Apa yang akan bincangkan adalah:
1. IU
2. PLEPASAN H/CASH
3. PENGAMBILALIHAN KUASA PENGURUSAN BARU (BPIP)
Kehadiran semua PO diwajibkan. Mana2 PO yang tidak dapat menghadirkan diri di perjumpaan tersebut tanpa sebab2 yang munasabah, dengan sendirinya keahlian PO terebut akan
Yg mnurut perintah
DS ****
// maka dengan ini semua yang invest takkan dapat pape pun. PADAN MUKA KORANG.. SAPA SURUH TOPUP??
Apa akan terjadi sekiranya peralihan kuasa berlaku.

1. Kuasa penuh akan di serahkan kepada pihak yang mengambil alih.

//TAHNIAH KUAR KANDANG RIMAU MASUK KANDANG BUAYA

2. Pembayaran iu perlu diselesaikan dengan jumlah 100%(RM2250.00)

3. Jumlah hibah bukan 100% milik kita..terpulang atas budi bicara pihak yg mengambil alih
//BUDI BIACARA LAH.. BUKAN UNDANG2 PUN.
4. Jika ada caj-caj lain, kita akan terpaksa harungi.
//SAMPAI MATI DISURUH TOPUP
// BUKAN DARI DULU MCM TU KE?!
Jika kita semua tidak bersatu masalah ini semua pasti terjadi dan kita akan putus harapan. Mari kita bersatu selesaikan jumlah yg masih berbaki sebelum jam 2.00PM petang ini.

PILIHAN DI TANGAN ANDA SEMUA..BUATLAH KEPUTUSAN YANG TERBAIK. KAMI DARI PIHAK PENGURUSAN HANYA MENJALANKAN TUGAS TERBAIK YANG KAMI MAMPU.
//JOM REPORT POLIS DAN MINTA REFUND KAT LEADER KORANG..

Cerita mcm ni sebenarnya.. diorg dapat tahu ROP nak berjaya.. tak tahu bila nak berjaya.. asyik tunggu 7 hari je.. last2 Open Plan juga.. then diorg kutip BPIP pump ke ROP then nanti diorg claimlah BPIP berjaya.. AF pun sama gak.. dah kantoi tak lepas dana tu.. semua sibuk pump ROP..
So apa lagi??? TOPUP LAH.. bagi kaya kat peralihan kuasa lak..
Dengar citer CNY ni banyak SALES kalau beli kereta baru..

Damansara
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Damansara on 29th January 2018, 10:20 pm

Salam semua rakyat jelata
Dimaklumkan terdapat 13 kekosongan untuk majlis makan malam bersama TUN M pada 2/2/2018 di IPOH,PERAK.
Kepada ahli yg berminat utk hadir boleh pm tepi

AF sedang bermain kuasa politik..
Collect pakai nama AF masuk ke ROP.
Collect ROP masuk ke BPIP.
Collect BPIP masuk poket sendiri.
Sebenarnya AF tak diluluskan oleh Kerajaan Malaysia pun.. BNM pun tak luluskan.. tu yang ada leader2 pump ke ROP lak.. Ada salinan audio tu.. cuma malas nak sebarkan.. kang sebarkan susah semua.
ROP lak dikatakan hampir nak dpt.. Dari 2017 sampai 2018 asyik hampir je..
BPIP??? Kata dah ada kat BNM?? Betul BPIP mmg ada wujud.. ko google pun memang ada.. tapi owner nya tak ada.. Yang collect selama ni untuk bayar hutang je.. lagipun leader2 korang semua tak kerja tapi hidup mewah. Ada yg sakit nak mati pun masih makan duit haram. Bg aku haramlah.. bagi diorg halal.
Mana ada IU bahasa melayu?? Letterhead pun tak ada?? Lawyer lak pakai despatch damansara.
Korang print surat2 tu hantar email kat BPIP tu.. tunjukan diorg atau yg pandai skit hantar bukti email kat operation manager BPIP tu.
Dahlah surat Bahasa Melayu.. tonggang langgang lak..

Tahniah Ahli dan SH semua. Semoga anda terus kaya.
Group Topup masih berjalan.. Cepat.. kosongkan akuan anda dan serahkan pada leader2 anda yang kenyang makan duit anda.

P/S : Hambo dengar ada tayangan perdano hari ni..
pasal malaikat.. tunggu malaikat cabut nyawa kot.

Anda telah melangkah setapak ke alam barzah je..
Kesian pakcik dan makcik kena bodoh.

Macam nilah.. stop lah topup semua.. aku nasihat ni kerana aku kesian kat korang sebab nak kaya sangat sampai kena tipu.

Senario mudah sahaja.
Kalau ROP games, AF dan BPIP akan mengaku sumber semua dari dana masing2.
Kalau AF game, ROP dan BPIP akan claim dana / pelaburan diorg berjaya.
Kalau BPIP game??? Hahaha ni lawak.. BPIP mana boleh game sebab dari 2009 mmg scam.. dah kuar masuk suratkhabar pun masih korang percaya.
Tu belum leader kuar masuk penjara, kena pukul dan rumah kena block dgn along dan paling kesian rumahtangga porak peranda. Tapi dengan collection ni juga ada yang berumahtangga, sekolahkan anak2, support sakit yg tak kerja, duduk hotel tiap2 minggu, buat kenduri kendara dan bayar kereta tiap2 bulan.

Korang apa dapat???
So wahai rakyat Malaysia.. berhentilah dan berdoa sahaja semua Tuhan masing2 tunjuk kebenaran.

Damansara
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Damansara on 29th January 2018, 7:16 pm

Just saya nak tanya, betul ke Aziz M Osman dan Ashraf muslim join AF??
Lama tak dgr berita PU Amir dalam BPIP ye.
ROP takkan tak ada artis join kot?? Mesti ada punya kan...

LAWYER MINTA DUIT TU.. KORANG KENA TOPUP TAU..

Yg Benar,
Si Topup yang Bongok

Damansara
Guest


Back to top Go down

Game over

Post by SerdangBoy on 28th January 2018, 12:17 am

Kepada semua..hentilah segala topup sebelum anda miskin.
Ini semua pembohongan terancang..
Team serdang semua dah bubar dan dlm proses mmbuat laporan polis...tengah kumpul bukti2

SerdangBoy
Guest


Back to top Go down

Game over

Post by SerdangBoy on 28th January 2018, 12:14 am

Kepada semua..hentilah segala topup sebelum anda miskin.
Ini semua pembohongan terancang..
Team serdang semua dah bubar dan dlm proses mmbuat laporan polis...tengah kumpul bukti2

SerdangBoy
Guest


Back to top Go down

Glomour masuk newspaper

Post by Peneroka Maya on 27th January 2018, 6:56 pm

Siapalah Leader korang ni.. Famous woo.. masuk suratkhabar..
[You must be registered and logged in to see this link.]

Peneroka Maya
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 27/01/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by antarakasih on 27th January 2018, 5:36 pm

JANGAN TOPUP BPIP wrote:Kena kencinglah korang topip BPIP.. Leader korang semua pakai Vellfire.. tidur hotel.. korang tolong bayarkan hutang ceti diorg..
BPIP penipu.. mana ada hasil..  Dari tahun 2009 sampai skg kena kencing.. Memang bodolah siapa topup..
Time gaji je.. minta topup..  Ramai foller diorg dah lari dah.. yg ikut diorg tu semua tak kerja.. makan duit korang.. Tambahan dgr cerita ada beberapa leader dah kena pukul dan masuk lokap.. dah sihat kuar penjara buat semula.. korang bonggok.. Benda SCAM korang ikut..

bpip dan lokman keling tu penipu,,mmg topup tak kesudah,,skrng lokman keling tu cuba nak larikan diri dari korang
dgn buat2 bz,,mmg meranalah korang,,,elok mintak balik duit tu
avatar
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

Kena kencing

Post by JANGAN TOPUP BPIP on 27th January 2018, 4:40 pm

Kena kencinglah korang topip BPIP.. Leader korang semua pakai Vellfire.. tidur hotel.. korang tolong bayarkan hutang ceti diorg..
BPIP penipu.. mana ada hasil.. Dari tahun 2009 sampai skg kena kencing.. Memang bodolah siapa topup..
Time gaji je.. minta topup.. Ramai foller diorg dah lari dah.. yg ikut diorg tu semua tak kerja.. makan duit korang.. Tambahan dgr cerita ada beberapa leader dah kena pukul dan masuk lokap.. dah sihat kuar penjara buat semula.. korang bonggok.. Benda SCAM korang ikut..

JANGAN TOPUP BPIP
Guest


Back to top Go down

Datuk Lokman Kirim Salam

Post by Peneroka Maya on 27th January 2018, 4:30 pm

Hai.. dah topup ke belum??

[You must be registered and logged in to see this link.]

Peneroka Maya
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 27/01/2018

Back to top Go down

Manusia Bodoh

Post by Pokcik Kaya on 27th January 2018, 4:22 pm

????????Salam Isyak Kejayaan Mendekati

*Tawaran Mencukupkan kuota IU kpd 30 peratus*

Bos memberi peluang lagi bagi ahli kita utk mendaftar utk Irrevocable Undertaking itu sehingga mencapai 30 peratus.

Sehubungan dgn itu rakaniaga yg belum berdaftar utk IU itu silalah berbuat demikian dengan membayar RM250.

Kini Bos bermurah hati utk menyediakan pakej imbuhan dan hibah yg paling tinggi utk itu.

Bagi rakaniaga yg telah membayar 250 sebelum ini digalakkan utk turut mencarum bagi membantu mencukupkan kuota 30% itu dgn layak menikmati pakej tawaran yg sama luarbiasa hebat spt berikut:

???? 1000 dpt banglo 4j, Tunai/ BC 4b, Hibah 520b, kereta mewah 1j

????500 dpt Banglo 2j, Tunai/ BC 2b, Hibah 260b, kereta mewah 750k

???? 300 dpt Banglo 1.2j, Tunai/ BC 1.2b, Hibah 156b, kereta mewah 500k

???? 250 dpt Banglo 1j, Tunai/ BC 1b, Hibah 130b, kereta mewah 250k

???? 200 dpt Kondo 800k, Tunai/ BC 800j, Hibah 104b, kereta 200k

???? 100 dpt Kondo 400k, Tunai/ BC 400j, Hibah 52b, kereta 100k

???? 50 dpt Apartmen 200k, Tunai/ BC 200j, Hibah 26b, kereta 50k

???? 25 dpt Apartmen Kos Rendah 100k, Tunai/ BC 100j, Hibah 13b, motosikal 25k

????20 dpt Apartmen Kos Rendah 80k, Tunai/ BC 80j, Hibah 10.4b, motosikal 20k

➡️Salurkan caruman Datuk / Datin / Tuan / Puan ke Bank Islam M Khairi 12113020084999

Pokcik Kaya
Guest


Back to top Go down

Ceramah

Post by Musafir sakit jiwa on 27th January 2018, 4:03 pm

Musafir Jiwa Azlan:
Aku dh letih aku dh penat dn kini hmpir x larat..huuu..apelh aku harus teruskn????..yaa aku mesti teruskn ini impian aku..knpe mesti aku kalah..tpii..andai pd mase yg ditetapkn kpd aku aku gagal tunaikn aku nk kata ape tgok je la duit aku melayang sbb x mampu brusaha sdgkn dh bnyk kli org pesan kt aku..usaha..usaha..usaha tpi aku buat x tau jee..nti aku trimelh padahnye x pyahlh aku nk meroyan nk bising2 umpama hero cicakmen nk slmtkn org ramai tpi hakikatnye aku sndiri pun xbrusaha jgn nk jdi hero jdi konduktor bas pn xboleh daa..hehehe apelh aku nikn angan2 tinggi mcm mat jenin..tpi klu ikut logik mat jenin lg bgus sbb dia brusaha juga pnjat pkok klapa klu dia hidup tntu jdi usahawan hehehe..itulh aku ????????????????

Musafir sakit jiwa
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by MMMMM on 24th January 2018, 10:54 pm

BRVO!!!!!

MMMMM
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Fahmi93 on 22nd January 2018, 7:25 pm

Wei gegarvaganza anak ***** kutti..yg ko yakin sngt knapa..terang2 da kena tipu lagi mau percaya ka..buka mata kau ckit..jgan bukak jubo ko sama mcm Dato yg kau pcaya sngt tu..bodoh lagi jahil..ak tau bdak2 lagi kau ni..psl yg bnyk2 kena tipu tu smua bdak2 bwh umur...terang2 group2 lawyer da buktikn geng2 dana ni smua ponzi scam..bodoh..di la meninggal..atau makan najis Dato lokman kutti note kau tu..hah kn dy kan boleh bagi kau juta2..wahkahkah
.nk tergelak aku smpy nk terberak..kau tunggu jela smpy kiamat dana atok hang tu..happptui..kalau la ad kepala hang kmi Nak ludah ramai2

Fahmi93
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 14/01/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by antarakasih on 22nd January 2018, 7:16 pm

gegar vaganza ini pasti antara leader2 yg
selama ini memakan duit hasil topup
avatar
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

suka hati akulah..

Post by gegarvganza on 22nd January 2018, 1:24 pm

suka hati aku lh nak leboh ke..duit aku..peduli hapa kau orang..ada aku mintak kat kepala bapak kau walau pun sepuluh sen...pegi berak makan najis kau sendiri lh... dh dlm group culas jadi tunggul mampus...orang nak bayar sakit hati...eh pegi masukkan kepala kau dalam ponggong kau lah..

gegarvganza
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by antarakasih on 20th January 2018, 5:01 pm

kepala hotak dia bjambul ,,syaitan mana lagi yg kutip duit ni
avatar
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

hurmm

Post by gajah on 20th January 2018, 4:46 pm

sapa nama dato yg kutip duit tu dato apa

gajah
Guest


Back to top Go down

Iu

Post by Geram on 20th January 2018, 2:45 pm

*BAYARAN IU 6500 X RM7 SEKEPING*

*BANTUAN IKUT KEMAMPUAN MINIMA RM10 SBLM 4 PETANG SETIAP GROUP 2250-3K*.

*RM100 ( APARTMENT RM450K*????

*100-50B+500J HCBC*

1) SB RM50✅

2) TAITA RM50✅

3) NZ RM200✅????????

4) ZURAIDAH BINTI MAMAT RM100✅????

5) AZAZA BINTI HASHIM RM100✅????

6) IR KAMAROL HADI B ABDUL AZIZ -RM100✅????

7) NIK AHMAD FARIS BIN SAIDI RM100✅????

Cool HASHIM BIN AHMAD
RM50✅

9) SITI RASHIDAH BINTI ADMIN RM30✅

10) DAISY DAPHNE TOISAM RM100✅????

11) ASYRAF SAMIR BIN ZULKIFLI RM20✅

12) IZA FARIZA BINTI KHUSRIN RM20

13) WAN AHMAD BIN TUANKU MAHMOOD RM50✅+50✅????

14) NOR AZIMAH BINTI NORIZAN RM50✅

15) MURINAH BINTI JARIMAN RM20✅

16) NORIZAN @ MOHD ARIF BIN DAHLAN RM20✅

17) MAIZATUL LINA BINTI MUSTAPA RM20✅

18) NUR DAYANA QISTINA BINTI ABDULLAH RM20✅

19) NORLINA BINTI HAJI ABDUL SAMAD RM100✅????

20) MOHD HAFIZAN BIN MOHD YAHAYA RM100✅????

21) OSLI BIN PAUZI RM100✅????

22) AHMAD FAUZI BIN ANUAR
RM200✅????????
RM100✅????

23) SYAZILLA BINTI ABDUL RAHIM RM20✅

24) ROHAYATI BINTI MOHAMED RM20✅

25) NORHUDA BINTI MD NOH RM20✅

26) MARIAM DULLAH RM20✅

27) MOHD ALIF MOHAMAD RM50✅

28) ABD RAHIM BIN ABD LATIP RM20✅

29) NOORMAH BINTI OSMAN RM20✅

30) MOHD MUNIR BIN IDRIS RM10✅

31) NOREHAN BINTI ABDUL MALEK RM100✅????

32) ARBAAYAH BINTI ISMAIL RM20✅+100✅????

33) HASLINDA BINTI MOHD NOR RM20✅

34) SABIRIN BIN SARIP RM100✅????

35) ASMAR BIN ZABIDIN
RM100✅????

36) FAIRUS BINTI ZABIDI
RM50✅

37) ANIZA BINTI IDRUS
RM50✅

38) FADZILAH OTHMAN
RM 100✅????

39) AZMAN MOHAMAD
RM 100✅????

40) SHAMSUL KAMARIAH SAMSURI
RM 100✅????

41) AINI SYAKIRAH AZMAN
RM 100✅????

42) ROSNI BINTI MOHD NOR
RM20✅

43) NOOR AZURA BINTI CHE MAT
RM20✅

44) MUCHSIN BIN A. LATIF
RM20✅

45) NORASMAH BINTI MD DIN RM20✅

46) RUSLI BIN SAIDON RM20✅

47) NOR YANI BINTI ABU RM10✅

48) NORMALA BINTI JUSOH RM100✅????

49) NORHAYATI BINTI HANIPAH RM20✅

50) WAN ANAS BIN MOHD YUSUF RM50✅

51) NOR RAHIM BIN TAMRIN RM30✅

52) MOHD FARIS FARIMAN BIN RAZALI RM20✅

53) MOHD FAUZAN BIN RAMLI RM20✅

54) SALLEHUDIN BIN ABDUL KHALID RM100✅????

55) MAZLINA SAAD RM10✅

56) ZABIDATUL AISHA BINTI REMLEE RM 20✅

57) SERI SURIATI BINTI SADERI RM10✅

58) AHMAD HULMI B HASSAN
RM100✅????

59) HABIBALLAH B HASSAN RM 10✅

60) HANIF B HASSAN
RM10✅

61) MOHAMAD ASYRAF BIN MOHAMAD YUSUF RM20✅

62) ROSMAWATI BINTI MOHAMAD RM20✅

63) JAIMAL BIN ABDUL SAH RM100✅????

64) TENKU AZMAN BIN TENGKU ABDULLAH RM100✅????

65) MOHD ISHAK AHMAT RM200✅????????

66) ZULKEPLY LANI RM100✅????

67) MUHAMMAD NAQIB BIN ARIFFIN
RM20✅

68) AB WAHID BIN BULIN RM50✅

69) DARYATI YUSOP RM10✅

70) NORHAYATI BINTI MOHAMED ALI RM10✅

71) ROSIDAH BINTI KILO RM110✅????

72) ROZLINDA BINTI SHAHAR RM50✅

73) HAFIZ HAZWAN RM50✅

74) SHARIFAH HASNAH BINTI SYED BAHAROM
RM 30 ✅

75) ABDUL RAHMAN JUSOH
RM 100✅????

76) MUHAMMAD RAHIMI BIN ABDUL RAHMAN
RM 100✅????

77) MUHAMMAD RIDHWAN BIN ABDUL RAHMAN
RM 100✅????

78) MUHAMMAD RIFQI BIN ABDUL RAHMAN
RM 100✅????

79) MUHAMMAD RAFIQIN BIN ABDUL RAHMAN
RM 100✅????

80) MUHAMMAD RAIF BIN ABDUL RAHMAN
RM 100✅????

81) MUHAMMAD RADHI BIN ABDUL RAHMAN
RM 100✅????

82) MUHAMMAD RUSHDI BIN ABDUL RAHMAN
RM 100✅????

83) JAMAAINI BINTI ABDUL RANI
RM 100✅????

84) MOHD FAUZI BIN MAHMUD RM10✅

85) ROSLI BIN AB HAMID RM10✅

86) ISMAIL BIN PAIMAN RM10✅

87) FAUZIAH BINTI DAWAN RM30✅

88) LAILA BINTI YAAKUB RM20✅

89) LAILI BINTI YAAKUB RM20✅

90) HANIFAH HAFIZHAH BINTI AHMAD HULMI
RM 20✅

91) HAKIMAH BINTI HJ.HASAN
RM 20✅

92) MUHAMMAD HUSNI MUBARAK BIN AHMAD HULMI
RM 20✅

93) AHMAD HANAN BIN AHMAD HULMI
RM 20✅

94) HAZAMI BINTI AHMAD HULMI
RM 20✅

95) KHAIRUN SHAM BIN ABD SAMAD
RM 20✅

96) MOHD RIDZUAN BIN ABD
RAZAK
RM 20✅

97) NOR AMALINA BINTI MAT ZAIN
RM 20✅

98) ZUNITA BINTI AHMAD KASMURI
RM10

99) NOR IZWAN BIN
KAMARAADIN
RM 20✅

100) SITI NORLIAH BINTI SUKOR RM30✅

101) ❌

102) MOHAMAD FAIZAL BIN YUNUS RM100✅????

103) SAPARIN BIN OMAR RM20✅

104) JANEN BIN NARAWI RM10✅

105) SYFUL ASNAN BIN MOHD SEHAT RM50✅

106) SITI ROKIAH HASIM
RM 20✅

107) MOHAMAD BIN SALAN RM 20✅

108) MOHD AMIN BIN PAIMAN RM10✅

109) JAINON BINTI ABD MANAP RM10✅

110) HAMBA ALLAH RM50✅

111) BAHARUDIN BIN MOHAMED RM20✅

112) TENGKU NOORASIAH BT TENGKU MAHYIDEEN RM20✅

113) SABALI BIN LEDI RM20✅

114) AZEERUL MAZREEQ BIN ABDUL RAHMAN RM10✅

115) BADARUZZAMAN BIN MOHAMAD YUSOF RM20✅

116) RAJA NOR AZIAN BINTI RAJA ABD. RAOH RM20✅

117) MAS RITA BINTI JANNATUL
RM20✅

118) SITI RAHIMAH BINTI ABDUL HAMID
RM20✅

119) TENGKU SOPHIAN BIN KU ISMAIL
RM10✅

120) KARTINIE NONY RM300✅????????????

121) JEMAAH BINTI SAMAD RM20✅

122) AZURA SALLEH RM100✅????

123) HALILI HARUN RM100✅????

124) NAJIHA BT MUSLIM RM50✅

125) MOHAMMAD SALAHUDDIN BIN ABDUL GHANI RM20✅

126) WAN ZALELA BINTI AHMAD MASHOR
RM50✅

127) MERIAM BINTI ABDULLAH RM100✅????

128) MOHAMAD ESWARDY RM20✅

129) MARZUKI KUA RM100✅????


*TOTAL RM6980*

Nak menipu je.. collection x habis2

Geram
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Fahmi93 on 19th January 2018, 8:32 pm

Dana kepala Jubo ad lar..dahh la..bukak mata skit..x serik2 lagi ke topup..mmg xkan dapat pon..sy brani potong jari la diiorg mk transfer kat smua ahli

Fahmi93
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 14/01/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Fahmi93 on 19th January 2018, 8:30 pm

Larr korang x baca lagi ke Dato lokman tu kelingg kutti mmg muka dy da masuk akhbar sebab menipu Wang pelaburan pon..xkn dpt paham lagi...Dana ni smua mana wujud..pasai pyramid skim je..skrg groop lawyer ad info kalau nk buat tuduhan..panggil smua ahli2 buat laporan dulu

Fahmi93
Warga Baru

Posts : 15
Join date : 14/01/2018

Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by antarakasih on 19th January 2018, 12:35 pm

Mana adq collection dh dato lokman ni,,yg mnyibuk nkncolect duit hnya leader yg kaki pnipu je,,
avatar
antarakasih
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 65
Join date : 18/01/2018

Back to top Go down

Tak tahu

Post by Bosan on 19th January 2018, 9:39 am

Sekarang ni collection iu sekeping rm7 × 6550 ahli.. mungkin dah tak lama lagi kot

Bosan
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by syeikh on 18th January 2018, 7:06 pm

hang biar betul?? dana lokman dh game dh,,xada topup2 dh,,
tunggu nk transfer je kt kita,,itupun kalau saluran korang betul lah

syeikh
Guest


Back to top Go down

Minta kepastian

Post by Geram on 15th January 2018, 11:37 am

Hari demi hari menunggu.. masih suruh top up.. bila ditanya. Marah pula. Boleh sy tahu benar2 wujud ke dato lukman hakim bin abdullah sbg dato owner? Aq mcm dah kurang sedikit percaya pula.. aq dah habis dekat rm2000

Geram
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 39 of 40 Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum