ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 1 of 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Trade_fx on 27th April 2018, 4:53 am

Tu la kecik2 xnak sekolah. Korang ingat nk raid camtu je? Perati la dulu. Aku pun boleh ckp aku SB pe de hal. Sembang boleh la. Ni bukan positif ni xleh trima kenyataan kena tipu. Bgn la woi solat mintak dibukakan pintu hati yg duk gila duit berjuta zimbabwe

-------

http://danahajijasman.forumms.net/viewtopic.forum?t=329

Trade_fx
Guest


Back to top Go down

Puak jilat romi pergi main jauh jauh

Post by YakinRopkenaromisuap on 26th April 2018, 11:27 pm

Korang ni apa la komen positif kat sini buat apa,sini group negatif la,dah la salah rumah,mari menyalak sini pulak.

YakinRopkenaromisuap
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinRop on 26th April 2018, 11:24 pm

Korang ni apa la komen positif kat sini buat apa,sini group negatif la,dah la salah rumah,mari menyalak sini pulak.

YakinRop
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 26th April 2018, 11:07 pm

Hang sapa mat spanarr.. Macam budak2 nak bet 10k...aku x kenal hang, hang x kenal aku.. Nak betting...waras la sikit

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mat spanarrr on 26th April 2018, 10:48 pm

by YakinROP
Piiirahh..tak tunggu konon. Nak jadi hero ke

Ang sembang kencanggg lma aku dok perati,sudah2 la jadi barua romi p sana p,jgan mai semak sini..dok bg kata-kata kari belit2 ang kat snie..ang berani bet 10k gan aku ke,duit rop xmasuk lepas raya.. amacam machaaa ada telo ka???

Mat spanarrr
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 26th April 2018, 10:35 pm

Ala takpe la. Biar la depa ni meroyan sat. Aku suka tgk. Terhibur. Hahaha
Mcm2 ayat keluar. Bes gile. Mcm tgk budak kena sakat. Lagi jerit lagi kita suka tengok. Hahaha

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 26th April 2018, 10:34 pm

menggigit lidah dah ke? hahahaha

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by rop v forex on 26th April 2018, 10:30 pm

relax la. kalau bnd ni tipu. nanti lingkup juga akhirnya. kita tunggu je la. kalau tipu, haa tgu je la duit korg kena refund tu pun kna tgu kes selesai. and tu punnnnnn kalau ada duit lg.

so kpd puak +ve & -ve relax semuanya. mengamuk2 kata rop ni tipu or benar, xde pekdah pun. kita tunggu pengakhiran nya sama ada masuk berita atau duit masuk acc.

rop v forex
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by rop v forex on 26th April 2018, 10:24 pm

hahahahhha pelik nyaaa nk gegar bnm. bang. pendapat ak je la. kalau betul benda ni tipu, awal2 lagi bnm dah blacklist bnd ni banggg. gegar bnm seolah2 mcm bnm pula yg terlibat.

kalau bnd ni tipu, bnm dah bagi tau polis dah bang untuk siasat. kalau polis buat siasatan pun, sure2 bnm bantu utk siasatan and bagi report segala transaction terlibat. kalau polis siasat and bnm pula maklum kan xde pape pasal rop bnd alah ni. haa sah la tipu. baru la masuk berita.

nak gegar bnm pun. kena pakai waran jugak bang, mana bole main gegar jeee. hahahahahha

rop v forex
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 26th April 2018, 10:07 pm

Laki haiza tu pun kerja BNM AMLA lagi. Haiza tu SENIOR MANAGER lagi. Kuwait tau kuwait. Besar tau depa besar. Belum lagi inspector sab zainuddin dang wangi tu. MANA pigi depa ni hero korang ni.
1 BNM dah gegar kunun. Security kat gate pun tak lopeh. Ada hati Nak gegar 1 BNM.
Hahahaha

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kahkahkah on 26th April 2018, 9:54 pm

Yang komen positif tu dengar la nasihat orang,tau hentam je orang,korang tau tak yang nasihat korang tu ada yang keje bnm,So mereka tau apa yang betul.

Kahkahkah
Warga Baru

Posts : 9
Join date : 18/04/2018

Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 26th April 2018, 9:45 pm

ke dalam ni ada set2 yg collect duit tak habis2?, penipu, mkn duit camtu macam minta sedekah je woi, tak malu kat anak bini ke?

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Trade_fx on 26th April 2018, 9:33 pm

Haha. 1 bnm dah digegar woi. Sekor2 leader la kena petik nanti.
Haha tahu plak trade. Manual n auto la. Robot coding sendiri. Xde lq nk mengharap rop bodoh n membodohkan big family aku.
Anda diperhati

Trade_fx
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by rop v forex on 26th April 2018, 9:10 pm

kalau dah report tu diam je lah. menyalak lagi kat sini padiaaaaa. dah buat report kan? so? tunggu je la hasil siasatan. bising2 sini xde guna.

kau pergi je la main forex sana. sekarang tengah trending bullish ke bearish? jenguk2 sikit pip tu. hahahhhha. xyah risau kan org2 kat forum ni. pepandai la dyeorg nak buat apa kalau kena tipu. kalau xkna tipu. ayuh gunakan duit ke jalan yang benarrrrrrrrrrrrrr. hohohohoho

rop v forex
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 26th April 2018, 9:08 pm

makin menggelabah bila org nak ckp tak percaya, pengkhianat bangsa!

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 26th April 2018, 9:03 pm

sabar2 semua esok jumaat hri yg dinanti nanti kn penunggu setia rop...iaituuuuu.....shhhhhhhh....xleh gtau...esok insyaalh ada brita gmbra untk mggu dpn..

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Trade_fx on 26th April 2018, 8:54 pm

Report dah ada la woi. Siap forum ni ha termasuk sekali. Terima kasih sebab tepek info2

Trade_fx
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 26th April 2018, 8:36 pm

Piiirahh..tak tunggu konon. Nak jadi hero ke

YakinROP
Guest


Back to top Go down

KEPADA BRP THN LAGI NK TIPU

Post by Najib Razak on 26th April 2018, 8:30 pm

Nk cover ?? Ha ha ha..bukan nk cover..dh mmg legal.tunggu je.nasihat aku jgn refund jgn jual portion ang yea..

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 26th April 2018, 8:25 pm

aku tak tgu pun, nk bg kesedaran yg baca kat sini seluruh malaysia, jgn percaya hangpa da,set2 cover start masuk da

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

KEPADA BRP THN LAGI NK TIPU

Post by Najib Razak on 26th April 2018, 8:20 pm

Bro jgn tipu diri sendiri..ang pon dok tunggu jugak kan...ha ha ha ha...nnt dh dpt jgn lupa mintak maaf kat owner yea

Najib Razak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 26th April 2018, 8:17 pm

Meroyan sungguh budak ni..berapa duit masuknya? Melalak macam masuk sejuta...

YakinROP
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 26th April 2018, 8:13 pm

yg melalak kat sini kenapa? yg group positif dah taknak layan hangpa ka? seronok sorang2, syok sendiri, jap g gigit & kroni masuk cover la tu,haha

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

kucing99

Post by Guestwert on 26th April 2018, 8:12 pm

x lama dah, dlm bln posa sblm raya

Guestwert
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 26th April 2018, 8:10 pm

Salam confirm dapat...biar lambat janji dapat...
Jangan risau walau terlewat...tarikh owner tiada tersemat...yang pasti setiap org yang terlibat dijanjikan akan dapat...aku ni pun lex2 je kerana sumber sahih kata dah tiada apa prosuder cuma owner ni SAHAJA yang lom nak atau sdg progess selesai...bak kata persen 99.9%
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 150
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 40 1, 2, 3 ... 20 ... 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum