ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 2 of 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 26th April 2018, 8:07 pm

Yang nak percaya boleh percaya. Aku heran yang tak percaya pun masih dok follow forum ni. Bila org yg yakin komen, mula nak provoke. Kenapa yer yang x percaya masih dok follow sini. Dah tak percaya tutup buku la. Dok maki hamun sini bukan dapat apa pun. Pergi la report ke, jumpa Romi ke, Zainal ke..Baru anak jantan.

YakinROP
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 26th April 2018, 8:00 pm

yakiprop ni sembang,,,hang ingat org nk percaya ka?

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 26th April 2018, 7:04 pm

Yg jadi xleh sabar belaka dalam ROP ni sebabnya pulangan yang amat luar biasa..Ada masuk 100 dapat jutaan....masing2 excited sangat2..Tu yg hilang tahap kesabaran...
Saya percaya yg dok komen2 negatif dlm ni pernah join pelaburan/ skim lain....Yg rugi pun byk...
Kena faham dulu sistem rop betul2 baru tahap kesabaran akan ada..

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 26th April 2018, 6:26 pm

bila bila bila

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 26th April 2018, 5:59 pm

Yakinlah perjalanan yg panjang ini sudah sampai ke penghujungnya.
Semua akan mendapat hasil yang dijanjikan.

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Trade_fx on 26th April 2018, 5:44 pm

Kalau rugi aku xtrade dah haha. Kesian. Tengok lagi berapa tahun nak jadi bangang

Trade_fx
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by autafakta on 26th April 2018, 5:01 pm

Rasanya makin lama makin keliru, konpius... penin semua orang.
Esok dah Jumaat, hari ke 27 April 2018. Cepat masa berlalu tapi masih terngiang2 perjanjian dan info yang lepas2.
Mengharap terus mengharap. Positif ke negatif ke biar kita sama2 tunggu dan lihat.
Jika benar, mana hasilnya
Jika tipu kenapa tidak diambil tindakan ke atas mereka
Konpius kan?
Aku pun konpius... kalau bukan romi, siapa pula yang betui?

Baik korek hidung sambil layan lagu hindustan.

Very Happy Smile Sad Shocked Embarassed Wink Neutral No tongue monkey cat alien pale cyclops silent @ What a Face Exclamation Crying or Very sad Cool

autafakta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 26th April 2018, 4:56 pm

Fx trader rugi forex dok meroyan kat forum ni.

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by 1 + 1 = bodo on 26th April 2018, 4:55 pm

Fx trader jeles la tu nanti aku jd jutawan... hahahhahahah

1 + 1 = bodo
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru on 26th April 2018, 4:48 pm

fx_trader wrote:Bangang korang ni. Kalau betul benda ni najib xpayah cilok 2bilion. Terus bayar hutang negara . Trillion ye.hahahahah

Sent from Topic'it App

Ko pn bangang jugak..buat ape ko masuk sini kalo ko x join jugak benda alah ni kan..sibuk nk membangangkan orang..puuiihhh

Katak Puru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 66
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 26th April 2018, 4:25 pm

Haha bukan duit dia nak pakai bayar hutang negara.

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cencalok on 26th April 2018, 4:09 pm

Mmg bangang.. Hahaha

Cencalok
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by fx_trader on 26th April 2018, 4:06 pm

Bangang korang ni. Kalau betul benda ni najib xpayah cilok 2bilion. Terus bayar hutang negara . Trillion ye.hahahahah

Sent from Topic'it App
avatar
fx_trader
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 26/04/2018

Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman on 26th April 2018, 4:03 pm

kita ok wrote:Alhamdulillah. Jutawan info akhirnya.

Sekurang2nya jutawan juga tu. Paling banyak jutawan sabar.

Jadi jutawan lain dulu sebelum jadi jutawan RM.

skillman
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman on 26th April 2018, 3:59 pm

berapa tahun lg nak tipu wrote:memang tak bankrupt, ko ingat sepuluh dua tu duit jatuh dari langit ke? bongok betul la statement, kecik2 taknak mampus, dah besar jd syaiton.

Marah betul kawan kita ni. Banyak sangat melabur atau marah sebab masih belum dapat jadi jutawan segera.

Tak mengapa. Masing2 ada hak nak menunjukkan perasaan dan ekspresi diri.

skillman
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by fx_trader on 26th April 2018, 3:55 pm

Test2.tahniah kepada yg percaya coi. Teruskan kebodohana anda

Sent from Topic'it App
avatar
fx_trader
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 26/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by fx_trader on 26th April 2018, 3:54 pm

Test

Sent from Topic'it App
avatar
fx_trader
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 26/04/2018

Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 26th April 2018, 3:38 pm

memang tak bankrupt, ko ingat sepuluh dua tu duit jatuh dari langit ke? bongok betul la statement, kecik2 taknak mampus, dah besar jd syaiton.

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman on 26th April 2018, 3:30 pm

Bongakman wrote:Stay steady n get ready....

Ada sikit lagi kerjanya untuk check mate.

Kesian jugak kat Leader atau Group yang minta top up atau bantuan untuk kos operasi yang bukan sedikit tu katanya. Hulur le barang sepuluh dua RMnya. Tak jadi bankrap pun.


skillman
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 26th April 2018, 3:27 pm

semakin lama semakin terbuka,nak lari mana pun tak boleh dah!! anda diperhatikan,semoga 'disebalik tirai besi' tv3 bersiaran semula untuk menceritakan pasal dana ni, haha

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Hahahaha on 26th April 2018, 1:49 pm

SMG - SMART MAYA GLOBAL (GROUP UNDER LYANA)
SMMG - SELF MAKE MILLIONAIRE GROUP (MAAF KALAU SALAH)

KATA SUMBANGAN IKHLAS TANPA PAKSAAN TAPI MARAH BILA RAMAI AHLI X BERI SUMBANGAN

KATA ADA BERITA GEMBIRA TP BILA DITANYA DIAM PULAK

????????????????????????????????????????

Hahahaha
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 26th April 2018, 1:01 pm

Bolok molek doh..ada mitok sumbangan, ada kata nok buleh doh...mana yg betul agaknya...

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by autafakta on 26th April 2018, 12:57 pm

Banyak betui kemusykilan ni.

SMG dgn SMMG group yg sama ke?

autafakta
Guest


Back to top Go down

minggu ke minggu

Post by kita ok on 26th April 2018, 11:57 am

Alhamdulillah. Jutawan info akhirnya.

kita ok
Guest


Back to top Go down

rop sahaja

Post by UdangKara on 26th April 2018, 11:51 am

Selamat pagi khamisssss.....rabu yg menjadi mimpi ngeri telah berlalu

Kita tunggu rabu yg akan dtg pula

Sudah tiada info & kutipan kerana????? Fikirkan ikut pandangan masing-masing

Pada yg telah menerimanya...alhamdulillah syukurrrr...pada yang bakal terima, sabarrr & tahniah... pada yg tiada apa-apa, mungkin bkn rezeki & ada hikmahnya

Berat sama dipikul, ringan sama dijinjing.....tungguuuuu 28hb ni utk penamaan calon.

Takbir7x...takbir7x...takbir7x

UdangKara
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 40 Previous  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum