DANA AFWFF

Post new topic   Reply to topic

Page 4 of 44 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44  Next

Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Ahhaha

Post by Dana wsb penipu on 19th June 2019, 7:55 pm

Senyap je group dana WSB tu... Tengah cari buah fikiran ke nk suh ahli2 to4 lg...🤔🤔🤔🤔🤔🤔

Dana wsb penipu
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Boleh x bagi bukti siapa ada dpt duit?

Post by Ada yang dh dapat duit? on 19th June 2019, 4:49 pm

Boleh x siape2 yg join dh dpt duit. Ponat menuggu eh.

Ada yang dh dapat duit?
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Lembu Ijat on 18th June 2019, 8:36 pm

Selamat meringkup dalam penjara Rohaizat

Lembu Ijat
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Scammer on 16th June 2019, 10:41 pm

Captain DSY:
19/6 ada apa ya?... siapa ingat?

Sebutan kes Rohaizat

Klu rohaizat cerdik , dia mengaku salah dan buat rayuan ringankn hukuman. Merayulh seperti mangsa ditipu.....

Klu Rohaizat lawan bicara, Mampus dia kena sbb ada saksi. Pastu tak boleh buat rayuan

3 hari lg

Princess Enya:
Mrk tk tgk tu lh dsy

Dsy ini mrk kn suka pusing

Pusing selagi blh

Captain DSY:
Pusing dgn mahkamah, polis dah serahkn semua bukti pada pendakwaraya

Princess Enya:
Relaks boss itu je mmpu lembubabi blh bt

Captain DSY:
Kita follw up lh nnti

Princess Enya:
Siapa nk g blh lh

Tp jgn pusing pl cerita

Kata dh selesai sekali naik mahkamah je

Captain DSY:
klu Ijat ngaku salah, terus selesai

klu tak ngaku, panjang cerita

Princess Enya:
Jom kita tgk org kuat wsb

Captain DSY:
jommmm

hahahaha

Princess Enya:
Nk ke dia mengaku ... Ttp kena hkm dsy ... Tp d ringan kn ...dh bersedia ke ijat tu... Jk tk mengaku dia sempat bt kerja kutip lg ... Tk kutip pn ferrah pasti ckp nama ijat

Sama jg tipu d dunia lps tp d akhirat ttp tk lps ... Lambat dgn cepat je kematian itu

Scammer
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Kena jubur

Post by apyz666 on 16th June 2019, 10:55 am

Dana ni dongeng

apyz666
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 144
Join date : 05/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Punai kecik

Post by Cipap Berbulu Lebat on 15th June 2019, 9:59 pm

Duit sudah masuk bhaii... yeayyyy.. aku kayoooooooookk

Cipap Berbulu Lebat
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by senatron on 15th June 2019, 1:06 pm

Ramli Pulau Nangka wrote:Si sengaltron mana pulak yg menyampuk?? Org bertanya kita jwb apa yg kita tahu..jawab sahaja tanpa membangkang pendapat orang..kalau rasa diri sendiri lbh pandai, kenapa tak dijawab sahaja pertanyaan org..tak perlu menganjing..mana adab??

Bhai.. ini group negative.. nak beradab masuk group positif.. apa ada kesah??? kuat benor menyentapp.. apa da.. aku tertarik ngan cite ang bukan membangkang.. so aku nak ang cite lagi... apa da...Pulau Nangka banyak khazanah.. x nak share ke...kikiki

senatron
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 121
Join date : 15/03/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Ramli Pulau Nangka on 15th June 2019, 10:28 am

Si sengaltron mana pulak yg menyampuk?? Org bertanya kita jwb apa yg kita tahu..jawab sahaja tanpa membangkang pendapat orang..kalau rasa diri sendiri lbh pandai, kenapa tak dijawab sahaja pertanyaan org..tak perlu menganjing..mana adab??

Ramli Pulau Nangka
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by senatron on 15th June 2019, 9:35 am

topkapi palace wrote:Camne semua org ni blh terlibat dari awalnya ye ???
Dana Ummah /  pirat Dana Nusantara /White Spirit Boy WSB / Dana Raja2 Melayu tu memang betul ada.( confirm). Tp camne Geng2 ni blh mengaku blh mencairkan Dana tersebut dan buat collection plak dari orang ramai ?...  Urusan pencairan / claim semula Certificate Emas Raja2 Melayu Nusantara ni hanya melibatkan hanya orang2 tertentu sahaja.. x boleh di war2 kan pada orang ramai.. lebih2 lg buat collection plak dri orang ramai...kononnya utk urusan pencairan Dana2 tersebut.. dan tidak boleh siap bg janji portion top up / sumbang RM100 dpt Rm 1 juta dan sebagainya..... cnfirm x akan dapt selama-lamanya...

Saya confirm org2 ni semua dh kena tipu hidup2...


ini dinamakan sambil makan ubi telan biji..ahak..hahahaha

Dana Ummah /  pirat Dana Nusantara /White Spirit Boy WSB / Dana Raja2 Melayu tu memang betul ada.( confirm)
aku nak habaq, dana ni tak wujud.... ini bukan nama sebenar dalam kod kerajaan.. sbb tu sampai la ni depa ni kononnya nak mencari yang hak, tapi apokan dayo terjumpo haktuiii...WSB tu mmg dah di ketahui umum tapi olahan die dimasukkan dalam organisasi yang berbeza dan di letakkan dalam kod berbeza juga... x payahlah nk verify kat BNM ka kat bank ka..hahaha.. buang masa.... orang yg menguruskan sahaja mengetahui semua ini.. yang di war-uwarkan kepada public ni semua hancing ja.. hahahaha..


Last edited by senatron on 15th June 2019, 9:43 am; edited 1 time in total (Reason for editing : edit quote)

senatron
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 121
Join date : 15/03/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by senatron on 15th June 2019, 9:34 am

Ramli Pulau Nangka wrote:Proses pencairan dana2 ini sbnrnye telah diupah oleh pihak tertentu kepada mereka yg terlibat ini..mereka telah memohon sumbangan daripada org ramai dgn dijanjikan imbuhan besar utk mereka menampung kos2 pengurusan sepanjang pencairan dana ini..yg kita tahu adalah wujudnya dana2 ini tetapi org ramai tidak tahu siapakah pewaris yg sebenar..berapa jumlah keseluruhan dan bakal diterima oleh orang ramai..bagaimana harta warisan itu diuruskan..melibatkan siapa..itu semua org ramai tak tahu..ada juga yg menyatakan crowd funding ini sekadar mengambil kesempatan, imbuhannya belum tentu lagi dapat..hmmm..kalau sapa nak tahu siapa pewaris sebenar, tunggulah nanti dia akan dimasyhurkan

Macam menarik ja.. tp sembelit plak jalan cerita die.. menarik keyword die "upah", "imbuhan","diuruskan" & "Pewaris"...wow! cer sambung lagi .....

senatron
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 121
Join date : 15/03/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Sebenarnya on 14th June 2019, 5:31 pm

Dana dah lama cair tapi tinggalan dokumen2 tu la dijadikan modal oleh si penipu-penipu. kesian kalau korang percaya, dah2 kena tipu.

Sebenarnya
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Ramli Pulau Nangka on 14th June 2019, 4:43 pm

Proses pencairan dana2 ini sbnrnye telah diupah oleh pihak tertentu kepada mereka yg terlibat ini..mereka telah memohon sumbangan daripada org ramai dgn dijanjikan imbuhan besar utk mereka menampung kos2 pengurusan sepanjang pencairan dana ini..yg kita tahu adalah wujudnya dana2 ini tetapi org ramai tidak tahu siapakah pewaris yg sebenar..berapa jumlah keseluruhan dan bakal diterima oleh orang ramai..bagaimana harta warisan itu diuruskan..melibatkan siapa..itu semua org ramai tak tahu..ada juga yg menyatakan crowd funding ini sekadar mengambil kesempatan, imbuhannya belum tentu lagi dapat..hmmm..kalau sapa nak tahu siapa pewaris sebenar, tunggulah nanti dia akan dimasyhurkan

Ramli Pulau Nangka
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty X tau tanyalaah !!

Post by topkapi palace on 14th June 2019, 3:20 pm

Camne semua org ni blh terlibat dari awalnya ye ???
Dana Ummah / pirat Dana Nusantara /White Spirit Boy WSB / Dana Raja2 Melayu tu memang betul ada.( confirm). Tp camne Geng2 ni blh mengaku blh mencairkan Dana tersebut dan buat collection plak dari orang ramai ?... Urusan pencairan / claim semula Certificate Emas Raja2 Melayu Nusantara ni hanya melibatkan hanya orang2 tertentu sahaja.. x boleh di war2 kan pada orang ramai.. lebih2 lg buat collection plak dri orang ramai...kononnya utk urusan pencairan Dana2 tersebut.. dan tidak boleh siap bg janji portion top up / sumbang RM100 dpt Rm 1 juta dan sebagainya..... cnfirm x akan dapt selama-lamanya...

Saya confirm org2 ni semua dh kena tipu hidup2...


topkapi palace
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 06/05/2019

Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Ninta turtle on 14th June 2019, 2:24 pm

Pala butuh pak hang la..aku tak santau hang dah cukup baik..ni suma ayahnda2 p u k i m a k Muka kaki betina kaki kebas duit otg

Ninta turtle
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by kutu beras on 14th June 2019, 4:46 am

*Assalamualaikum wbt*

*Kepada Ahli2 yang dikasihi sekali an, Mohon Perhatian..*

*Pihak admin MENAFIKAN sekeras2nnya berhubung dengan satu teks(pembukaan plan) yang telah disebarkan awal pagi tadi Di dalam blog Dan juga media sosial yang lain...*

*Tiada arahan drp pihak dato utk membuka plan Dan membuat kutipan lagi... Diharapkan semua ahli berhati2 dengan sebarang info drp luar yang dibawa masuk ke dalam group ini...*

*Harap semua ahli mematuhi setiap arahan Dan info drp pihak admin group ini sahaja Dan abaikan segala info2 luar yg masuk ke dalam group ini tanpa Izin & kesahihannya..*


*Mohon ahli tularkan teks ini bagi menjelaskan kepada semua ahli yang terlibat*

*Sekali lagi admin menegaskan bahawa teks/plan tersebut adalah palsu, rekaan, tidak wujud bertujuan menjatuh kan reputasi pihak admin..*

*Sekian Maklum*

*Admin*

*16:16pm*
*13 Jun 2019*

kutu beras
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Ninja turtles on 13th June 2019, 11:24 pm

Aku cuma nak bagitau korg suma,berhenti berharap..ogos tu ogos bila??? Tahun ni tahun depan 3 tahun lagi???

Ninja turtles
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Badut

Post by Badut on 13th June 2019, 11:18 pm

Jgn buang masa dgn dana bongok ni kepijat pun nak kna lokap balik!!

Badut
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Lanun on 13th June 2019, 8:52 pm

X yah tunggu minta modai balik je

Lanun
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Julai

Post by Jun on 13th June 2019, 5:59 pm

Ogos plak dah

Jun
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Ahhaha

Post by Dana wsb penipu on 13th June 2019, 3:49 pm

Lain group lain infonya.. tp dana sama Wsb..

*( Info Terbaru WSB )*

*( Rumusan Perjumpaan Leader2 bersama paymaster Kak Siti malam tadi )*

*Status Terkini : segala urusan stamping dokumen group kita telah pun selesai sepenuhnya oleh lawyer2 WSB*

*MOOD STANDBY - tinggal tunggu duit masuk acc je dlm bln Syawal ni. Mohon semua Ahli tenang dan bersabar untuk sedikit masa lg. Semoga segala urusan dipermudahkan ALLAH SWT* 😊😊😊
-------------------------------------------------------------------------

Bonus info - kpd ahli2 danawarta/SPA10, sebaik selesai urusan agihan WSB...

*Urusan utk Danawarta/SPA10 akan bermula bulan Julai 2019, insha Allah*

Doakan kelancaran segala nya ya...

Blh percaya ke agak2 korang kata2nya ni...

Dana wsb penipu
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Lanun on 13th June 2019, 2:04 pm

Hasil kutipan tu bukan betoi pun aku leh tulis hasil kutipan tu

Hasil kutipan
1.lanun rm500k
2.nunal rm600k
3.lan rm700k

Senua org leh buat la list tu hampa jangan jadi bagang sangat

Lanun
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Wayang on 13th June 2019, 12:49 pm

perghhh list tu laju je update, saja konon2 rugi kalau melepas, pancing topap je tu.

cuba minta list2 yg topap sebelum ni, aremmm.

Wayang
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Cipap

Post by Ahli Fikiiran on 13th June 2019, 12:13 pm

HASIL KUTIPAN PENYERTAAN SETAKAT INI.. 13 JUN 2019

*SLOT PROGRAMMER WSB*

1. MASRAN RM1000
2.MASITAH RM 1000
3.FAIZL RM500
4. DIN KIOK RM1000
5.THE ROCK RM500
6.AZIZ RM1000
7.RUSMAN RM1000
8.LALI RM500
9.ABDUL RM1000
10. YAHYA KLANG RM5000
11.NUR JALIL RM1000
12.PAK TAN RM1000
13.ZULHILMI Z RM500
14.ZURAIDI RM1000
15.LIN RM1000
16.ABBDULLAH RM500
17.SALIM RM1000
18.RUSMA 500
19.FAUZI 1000
20.TUAN NGAH RM 500
21.TENGKU HASHIM RM 500
22.MOHD ALI MD ISA RM500
23.WAN RM500
24.NORBARIYAH ABU BAKAR RM500
25.FUAD RM1000
26.NORRIZAN RM1000
27.WAN ALI TAMBAH RM500
28.ISMAIL SHAH RM1000
29.ROSLI AB SAMAT RM500
*RM2000*

30.WAK NOH RM500
31.FAKHRUL RM1000
32.ROHAYA BINTI ABD WAHID RM1000
33.AZID RM 500
34.ATOK JAK RM 500
35.HASBI 2000
36.HANGUS 500
37.ZANZAI RM500
38.IEDA RM500
39.LADYBIRD - RM1000
40.C-NAR RM500
41.SUKARNO-RM500
42. RAZAK KUBA RM1000

Ahli Fikiiran
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Hohoho on 13th June 2019, 10:17 am

mintak 1k terus, laju nak buat duit, dah kebulor sgt la tu...hibab 10B huhuhuhuhu

Hohoho
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Jamban

Post by Jamban on 13th June 2019, 10:04 am

Haa bukk plan lagiii mmg berdarah trus ***** ni kang!!!💩💩💩🐽🐽🐽

Jamban
Guest


Back to top Go down

DANA AFWFF  - Page 4 Empty Re: DANA AFWFF

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 44 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum