ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 34 of 38 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Next

Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 30th April 2018, 2:05 pm

jangan risau, sikit lg , sikit lg dah masuk bulan pose dah, jgn risau, sikit lg, sikit lg nak hari raya dah. jgn risau, tolong la jgn risau.

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 30th April 2018, 2:03 pm

Ambe pun negatif jugok..tapi takdok smp nak maki hamun, sumpah2 yg melampau..
Rilexla semua. Andai benda ni x jadi anggap xdok rezeki..x kiamat pun dunia duit rop x dapat..
Kalau ada , rezeki x salah alamat.

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Dokrokcetong on 30th April 2018, 1:51 pm

Janganla cakap owner mam**s..tak baik gitu...nanti kita jugak susah...

Dokrokcetong
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by autafakta on 30th April 2018, 1:45 pm

Deadline aku 1 Syawal 1439H
Kalau tak dapat jugak,
Aku move on je la.

#wakenabeb!

autafakta
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cencalok on 30th April 2018, 11:54 am

Owner dah mampusss kot.. Kahakahakah

Cencalok
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 30th April 2018, 11:19 am

by xleh sabar dh ni....
tggu duit guna pkai dh dekat sebulan xdpt2 lg...kata max 3 hari..apa jwpn bongokman dh sbln ni??kata hritu 3 hari


dh masuk bulan kedua dh ni,
itu hri janji mcm mana, kata dh credit la
appear la,
lepas tu langsung disappear tanpa cerita
wakakak

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 30th April 2018, 11:17 am

Today at 6:49 am
by Gigit
Aku confirm bila duit dah mula diguna pakai dan pengagihan mula berlaku. Akan ada skim dana2 baru dan pelabagai nama wujud seperti ROP2 ETC dgn tujuan utk menipu org ramai. Mereka akan menggunakan kejayaan Rop yg asal sbgai motivasi utk menggerakan penipuan. Walhal tiada lagi. Yang melihat akan menjadi terliur dan berebut2 utk masuk apa sahaja plan yg wjud selepas ini. Nantikan saatnya.



hahHHh apa rop 2 bro, rop 1 ni pnd terkucil
kecundang smpai 8 thun,alasan tunda trus
smpai lps raya plak,rop yg genuine dgn
bank international minimum 1 tahun ada hasil
bro

wlau hasil dia bnyk sbnrnya tp at least
bg pulangan balik modal dh ckup
tp ini 1 sen haram jadah pn xde hahahah
smpai 8 tahun tu,





hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 30th April 2018, 8:52 am

plan bantuan terakhir apa plk ni...1k get 1bilion..ramai plak join..mmg bodoh piang sapa yg join...klau bnda btl kerajaan malaysia pn dh join blh gak setel htg2 negara..nsib lh xda no fon sapa2 yg join klau x aku nk pm sorang2 nk kata bodoh tu smpn kt anak cucu sama..

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 30th April 2018, 6:49 am

Aku confirm bila duit dah mula diguna pakai dan pengagihan mula berlaku. Akan ada skim dana2 baru dan pelabagai nama wujud seperti ROP2 ETC dgn tujuan utk menipu org ramai. Mereka akan menggunakan kejayaan Rop yg asal sbgai motivasi utk menggerakan penipuan. Walhal tiada lagi. Yang melihat akan menjadi terliur dan berebut2 utk masuk apa sahaja plan yg wjud selepas ini. Nantikan saatnya.

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Lai2

Post by Toki berlagak on 30th April 2018, 3:10 am

Kodampang Epolo’ ‏‏:
*????SHARING GROUP ????‍????‍????‍????*

*????????PLAN BANTUAN TERAKHIR????????*


*????BOOKING SILA BAGI NAMA PENUH????*

*????LAST DATE TT:????* 29/4/2018(AHAD)

????✨????✨????✨????✨????
*RM1K dapat RM1B*

1. Izzpro ✅
2.hamba Allah✅

????✨????✨????✨????✨????
*RM 500 dapat RM500J*

1)KHIRUL ANUAR BIN AHMAD✅

2)jumari bin che mat✅


????????????????????????????????????
*RM100 dapat RM100J*

1)Logeswary a/p Muthulingam✅

2)Jumari bin Che Mat❌

3)Nuni Dalina binti Mohd Jamaluddin✅

4)Sobri bin Salleh 2 lot✅

5)Nurul Ain binti Norizan✅

6)Jasmine A.Kanasen 2lot✅

7)Rameli bin Kamal✅

8)Rohayazat binti Dolah✅+1lot✅

9)Zamri bin Abu Bakar✅

10)Nor hartini binti Ismail✅

11)Evi Suzanna binti Mahyuddin✅

12)MEENACHI NAIR A/P PARPAKARAN ✅

13)Dg.Rosnia Binti Osman✅

14)NUR NABILA HUDA BINTI MOHAMAD NASIR✅

15)Ainon Johari binti Mohd Baki✅

16)Zainab Mansor✅

17)Nur nadhirah binti mohd arifin ✅

18)Norli binti Mohamed Shahabudin✅+1lot✅

19)Kartini bt Muhamad Noh✅+1lot✅

20)Azmil bin Mohd Amer✅

21)zaharlina binti hambali✅

22)nor hayati binti abd ghafar????????

23) hamba allah 6lot✅

24)Rahmah binti che kasim✅

25)nageswary a/p narayansamy- 7lot✅

26)mahfuzah✅

27)kogila a/p narayasamy✅

28)rajasegaran a/l sellambaran✅

*rm3900*

????????????????????????????????????
*RM50 dapat RM50J*

1)Hashila binti Halin✅

2)Zahidayati binti Mat Jahit✅

3)Zaleha binti Abdul Hamid✅

4)Ahmad Hakim Akimie bin Razak✅

5)Roliza binti Abdul Hamid✅

6)Muhamad Faiziey Syam Izani bin Mat✅

7)Mohamad Mawardi bin Sulong✅

Cool Kamaluddin Bin Ibn Jarir✅

9) ALIZAH BINTI IBRAHIM✅

10) NUR AL SYAHIRA BINTI MOHD JOFFERI✅

11) LAILATON AKMAR BINTI AHMAD NAWAWI✅

12)SITI KHADIJAH BINTI MOHD ZAIN ✅

13)Mohd Al Nizar Farhan bin Mohd Jofferi✅

14)Hisham bin Ismail✅

15)Mazenah binti Alang✅

16)Mohd Yusri bin Mohd Yusuff 9lot✅

17)Rosyalima Binte Samri✅

18) Logeswary a/p Muthulingam ✅

19)zaharlina bint hambali✅

20) NORAZLIM BINTI RAMLI✅

21) SHAMSUDIN BIN ABD HALIM ✅

22)siti fatimah binti Teh✅

23)Liyana syazwani✅

24)Mohamad termidze bin che mat✅

25)muhammad zaki bin zainudin✅

*rm1150*

????????????????????????????????????
*RM30 dapat 30J*

1)Zainon bt Abdul Rahman✅

2)Halimah binti Mokhtar 2lot✅

3)Kamsiah bt Sudin✅

4)Gustina binti Yanggang✅

5)Salmizar binti Muhammad Alwi✅

6)Saripah binti Othman✅+2✅

7)Noor Lailawaty binti Abu Hassan✅+1✅

Cool Rosnani binti Abdullah✅

9)Mohd roszailani bin che omar✅

10)Mohd Yunus bin Mat Said✅

11)Noor Azizah binti Aziz✅

12)Nor Asilawani binti Mohd Sehut✅

13)Poovanaah a/p Selwaraju✅

14)Cristy????????

15)Rugayah binti ayub⏰

16)Mohd Hafiz Izudin bin Yasin✅

17) NORHASLINA BINTI AB MANAN ✅

18) Nazifah Binti Ahmad✅

19) SAKBAN BIN JAAFAR✅

20) Ahmad Zaini Bin Kharudin ✅

21) Nor Hisham bin Dolah✅

22)Mohamad Aman bin Mingat✅

23)TENGKU SOPHIAN BIN KU ISMAIL✅

24)YUHANA BINTI NIK MAT✅

25)MARIAH BINTI MOHD RADZI✅

26) Aida binti Kaluyong✅

27) mohd izrulnizam bin md isa✅

28) ARIPAH BINTI MAHMOOD✅

29) FAUZI BIN ROSELAM✅

30) LIZA MARIA BINTI ALI✅+1✅

31)HAZITA BINTI HASSAN ✅

32)ROSNANI BINTI KAMARUDIN✅

33)Norlizah binti Tamsir ✅

34)MAD SANI BIN MD DAUD✅

35)Raeilah binti yusoff 2 lot✅

36)Azeman bin aziz ✅

37) Siti ngaisah binti mohamed sidek 2lot✅

38)Shalizam bin Nani✅

39)Jalilah binti Yusof✅

40)Norriha binti Azhar✅

41)khairul anizan b mat zin✅

42)Norhaniza binti mustami✅

43)Siti khadijah binti Mat Said✅

44) MOHD NORHAYAMUDDIN ✅

45)NISMALA BINTI TALIB✅

46) SARIDAH BINTI ABU BAKAR✅

47)SHAHAZAN BIN SALEHUDDIN✅

48) AZLIN BINTI IDRUS ✅

49)Mohammad lokman nul hakim bin abdul halim✅

50)Mazlin binti hamid✅

51) Nazzrin bin ahmad✅

52) roslee noor bin rahmat✅

53) wan rozaha binti wan omar✅

54) suryati binti yaakob✅

55) hairul nazri bin che hussin✅

56)Rozita binti Roslan✅

57)maziah ismail✅

58)Mohd Yusri bin mohd Yusuff✅

59)siti zawiyah binti Ahmad✅

60)Logeswary a/p muthulingam✅

61) abd razak bin abdul✅

62) masliza binti hassim✅


*rm1680*


‼️‼️CLOSED‼️‼️

????????????????????????????????????????

*????BANK IN KE AKAUN????*
*WAN AZMI*
???? *7620 3754 81*????
*CIMB*
????????????


Tak silap 3 hari lepas ada bahas plan ni dlm group ni, romi sendiri menafikan dia suruh open plan. Tp aku tengok ahli tetap topup juga. Kayo o l

Toki berlagak
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 30th April 2018, 12:43 am

dah dah la nak bagi harapan palsu setinggi tinggi gunung kinabalu.lagi tggi sayang sama kamu.lalalalalallalalalallalalalalallala

isteri romi
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 29th April 2018, 11:48 pm

korang kalau tak pasti apa2, jgn bg harapan kat org lain, bila org sumpah korang mcm2, korang marah, walhal masalah tu dari korang, 1 penipuan kepada 1 penipuan, kalau org buat mcm tu kat mak korang, korang takde rasa memang masalah jiwa mati la korang ni, tiada belas sesama muslim.

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Hasil ROP

Post by skillman on 29th April 2018, 11:35 pm

Bongakman wrote:Tempoh esok sampai 9hb....ok good luck

Sama2 kita tunggu tarikh ini. Insya Allah ada di antaranya.

skillman
Warga Baru

Posts : 21
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 29th April 2018, 11:10 pm

Ni forum rop. Rasanya dana af x perlu ulas disini..cukup sekadar tahu 2 benda ni berbeza. Boleh rujuk RRG utk info detail

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by bimbi bimbo on 29th April 2018, 11:00 pm

yg negative tlg jgn mnyampok dahulu yer.aku nak tau je.simpan ati yg panas mmbara simpan jari tu dulu.malu btnya sesat jalan.aku join jugak tp x bayak la.kalau dana ni ujud aku truskan berangan tggi d awan n kalau dana ni tak wujud aku simpan angan ku masok dalam mimpi d siang hari✌️

bimbi bimbo
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by bimbi bimbo on 29th April 2018, 10:53 pm

person

Today at 7:33 am

by WAKIL RRG GROUP

Raja Rampos:
As..salam,
Buat seluruh Ahli dibawah Naungan Rajarampos & Group.

INFO TERKINI ROP & DANA:

Mengenai urusan Dana segala gala telah tamat,dan berjaya dibawah AFWFF, Kita hanya menanti proses Warta sahaja.

Dijangka dalam pertengahan ramadhan kita akan dapat merasa.Di jangka kan pembayaran akan mula dibuat kepada mereka yang membantu dan menyumbang sampai disaat Akhir.

Kepada Ahli yang ada nama dibawah RRG jangan risau,kerana Ayahanda akan uruskan bahagian bahagian Anda mengikut garis panduan yang ditetapkan oleh Owner dan mengikut Arahan serta SOP Perbank kan yang dibenar oleh peraturan dan undang undang Negara.

Tentang ROP,Alhamdulillah.. semua nya selesai,apa yg ditunggu cuma untuk sampai ke kita sahaja.

Di jangka kan kita akan merasa didalam masa terdekat bagi mereka yang terlibat.

Ayahanda selaku KETUA didalam RRG, telah pun membuat siri jelajah ke UTARA & SELATAN,Pulau Borneo di SABAH & SERAWAK ,yang terbaru di Zon Pantai timur merangkumi Terengganu & Kelantan.

Hanya setakat itu saja,ia bertujuan untuk beramah mesra dgn Ahli disamping memberi penerangan sambil bersoal jawab pelbagai isu dan perkara berbangkit berkaitan ROP.

Rata rata Ahli berpuas hati dan sambutan amat baik dikalangan Ahli.Jelajah kita dgn izin OWNER dan lapuran lengkap dibuat dan disampaikan kepada OWNER,Kita mendapat pujian OWNER atas usaha ini,walau duit belum dapat tetapi atas semangat Ukwah dan kesepakatan maka Majlis berjalan lancar dan GEMILANG.

Nasihat Ayahanda pesiapkan diri,kerana Ayahanda mahu Anda KAYA & BERJAYA..

Sekian,salam sayang dan salam hormat...

Daripada,

Ayahanda
Rajarampos.

Kejayaan telah digengaman... tunggu masa untuk pengagihan, segala usaha selama ini telah berhasil dan berjaya... cuma kesabaran dan keyakinan ada lah perlu..untuk Pengurusan melaksanakan tanggung jawab..

Seluruh Warga RRG Akan berhimpun dihari RAMAH MESRA-RRG yang akan dibuat di Stadium dgn penuh gilang gemilang di Kuala Lumpur. Peserta ia itu Ahli dijemput beserta Ahli keluarga sekali.

Dijangka kita akan bekumpul lebih tiga puluh ribu Ahli dan Ahli keluarga kepada Ahli juga dijemput..untuk saksikan KEJAYAAN MILIK KITA BERSAMA INI'...

Ayahanda akan mengumumkan Tarikh dan tempat didalam masa terdekat ini...InsyaAllah.

aku dapat info ni pun dalam ni.yakin rop sila baca

bimbi bimbo
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 29th April 2018, 10:43 pm

Rop , dana afwff tadak kena mengena...owner berbeza. Mungkin Raja rampos makan kiri kanan kot..

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by bimbi bimbo on 29th April 2018, 10:28 pm

http://danahajijasman.forumms.net/t305-dana-afwff.apa beza rop n afwff ni nak tnye bongakman zal yakin rop sape lagi org kuat rop dalam ni.dkat link tu siap bagi bukti tun m brucap lagi pasal dana tu.raja rampos n the geng pun ada dalam tu buat event pasal coi.saya nak jd ditective conan dah ni nak tngok sjaoh mana dana ni.tp saya nak detail lagi atau info plez

bimbi bimbo
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 29th April 2018, 9:10 pm

lepas raya tahun bila tu?

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Bijakcerdik

Post by Shima on 29th April 2018, 7:31 pm

Alhamdulillah plan aura by smmg rop bulan puasa dah boleh check acc masing2 lepas raya dapat yg berjuta pulak yehaaaaaaa
avatar
Shima

Posts : 2
Join date : 23/04/2018

Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 29th April 2018, 6:18 pm

To YakinROP

.....thank you ya for info.
Aamiin

The Guest House
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 29th April 2018, 5:40 pm

Tengok esok macam mana yer..ahad public holiday.
Mana tau esok ada pergerakan

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 29th April 2018, 5:24 pm

Ha ha ha

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 29th April 2018, 5:01 pm

Tempoh berkempen laaaaaa huahuahua...yg rop.tu aku bukan owner atau vvip nak bagi hint sori...stay steady n get ready wahai kawan2
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 145
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Hero melaya on 29th April 2018, 4:54 pm

Aku pun tggu smpai sampai awal puasa.klu x dpt jugak baru mintak refund modal.tp terpulang la pd korang nk report ke nk refund ke..klu dh melepasi tarikh tu.

Hero melaya
Warga Baru

Posts : 8
Join date : 27/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 34 of 38 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum