ROP SAHAJA

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Page 34 of 40 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 2nd May 2018, 9:12 pm

tu la kan.kebanyakkan leader mngambil ksmpatan.dalam ahli gembira dapat info dia mula la bukak plan topup.itu terpulang kepada dri sendiri yg nak atau tak nak lagi.btabah la yer.siapa rase dri di aniaya banyakkan berdoa.doa org yg teraniaya in shaa allah makbul.kalau dah rejeki dek tak kan salah alamat.satu je akak nak pesan .jangan yakin dengan mahluk.yakin la dgn allah.jgn ko hikot sangat yakin rop salah tu dek.yakin dengan allah.akak skdar nak mnego shaja.skian trima kaseh ✌️✌️✌️✌️

isteri romi
Guest


Back to top Go down

AKAUAN

Post by BISA on 2nd May 2018, 9:09 pm

Zainal SMMG:


-Setakat pukul 9:00 am tadi masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
- Setakat pukul 12:00 tgh tadi pun rasanya masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 2:00 pm tadi juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 8:30 pm tadi juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.

-Dah tentu dan semestinya serta dah agak dah esok juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.

LUSA (04-05-18)....

ULANG SEMULA AYAT DI ATAS......

BISA
Guest


Back to top Go down

HAAA..KANNNN

Post by KO on 2nd May 2018, 9:00 pm

Kita pakat2 tunggu lepas raya Aidilfitri ya....nak harap agihan sebelum ramadhan...kirim salam ya...Bulan 4 dah habis..bulan 5 pulak....

Masa di Melaka hr tu Big Boss dia kata hari Selasa 17/4 akan ada kemasukan duit dlm acc dia, sbb dia dgn Boss Romi mcm ni (sambil rapatkn duit jari)..

lagi pun CEO dr satu grup RRG kata sebelum majlis penerangan di Trengganu, duit dah masuk dah ke acc SH....

tak percaya ke?...KPD PUAK2 POSITIF....korang nilai la sendiri.....

KO
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mampusko on 2nd May 2018, 8:49 pm

isteri romi wrote:alhamdulillah.smoga di permudahkan je la urusan kita.siapa yg tak dapat info arap2 d laluan yg btol jugak.kesian la tngok dok tggu lame2 pastu tak dapat ape2.sila tanye leader anda masing2.jgn d biarkan ye .nanti merana la jwb nya.lama2 tggu bia sama2 join sma2 dpt.aamiin
mcm mana nk dpt info xtau leader btol ka x sekali info aaaa broo ada 200 x

mampusko
Warga Baru

Posts : 6
Join date : 02/05/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 2nd May 2018, 8:38 pm

alhamdulillah.smoga di permudahkan je la urusan kita.siapa yg tak dapat info arap2 d laluan yg btol jugak.kesian la tngok dok tggu lame2 pastu tak dapat ape2.sila tanye leader anda masing2.jgn d biarkan ye .nanti merana la jwb nya.lama2 tggu bia sama2 join sma2 dpt.aamiin

isteri romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 2nd May 2018, 7:18 pm

Ssshhhhhh
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 150
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Mr. krypton on 2nd May 2018, 6:59 pm

boleh saya tau, mama mansor, bongakman, dengan bakal jenazah under proxy siapa ya ? sebab saya tak dapat info apa² pun

Mr. krypton
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by bakal jenazah on 2nd May 2018, 4:56 pm

mama mansor, trima kasih.
tp yaaa yg di laluan btul dh dapat latest update.


ALHAMDULILLAH...
ALLAHHU AKBAR.....

aku pun nk undur diri dari sini,
trima kasih rakan2 positif dan negatif,
pokdi, skillman, bongakman, YakinRop, dan ramai lagi yg positif aku slalu nmpak, trima kasih sbb slalu postif kn diri dan naikkan smngat yg baca.
buat yg ngatif, hahahaha , haiza, ape man lagi tu, 1+1=?, rmai lagi lah,
aku paham korg sakit hati knapa, sbb masing2 kluarkan duit dan mnunngu dgn penuh harapan.
tapi andai kata anda di laluan betul, tahniah!
andai salah,
amek lah tindakan yg sewajarnya,
report dan tuntut keadilan korg.

last but nit least,
dh msuk acc masing2 aku nk pesan..
jangan lupa bhgian Allah dulu,
byar zakat... niat utk sdekah pada yg susah dan yg memerlukan,
bantu kluarga,bantu diri sndiri, bntu sama2 saudara Islam yg memerlukan.
jgn lupa juga beranakkan duit,
berniaga lah walau sekecil2 perniagaan.
beli emas, masuk saham yg sahih (seumpama ni lah ROP, TAPI LALUAN YG BETUL XD) , mcm2 lagi boleh buat.
tapi pastikan smuanya niat kerana Allah SWT, smua ke jalan kebaikan,
kerana apa??
kerana duit xboleh bawak mati.
dan kita smua akan mati.

selamat mengundiii
selamat berjaya
dan slamat lah kamu di dunia sblum kita bertemu di akhirat sana!

ikhlas,
bakal jenazah.

as salam.

bakal jenazah
Warga Baru

Posts : 32
Join date : 07/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Gigit on 2nd May 2018, 4:22 pm

Muahaha

Gigit
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 70
Join date : 15/03/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Bongakman on 2nd May 2018, 4:11 pm

Salam sejahteraaaaa...yang utama ASSALAMUALAIKUM...hehehehehehe senyum lebar nampak yang laluan betul..info pun betul alhamdulilah...ok spt mana yg telah dijadualkan berjalan dgn baik....sabar kan indah tiada kerugian pahala pun insha allah di kurniakan ...so waiting in the best mood...aku lama xbalas bukan xde idea atau perah otak cari idea..aku bz sikit menguruskan perjalanan hidup dan menanti utk perubahan hidup...so relex sudaaaah dah xlama lagi...
avatar
Bongakman
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 150
Join date : 28/11/2017

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 2nd May 2018, 3:26 pm

tekejut cek .ahahhahahahahahahahahhahahahhahahahahgagahagagaggahagahahahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhaahhhahahahahhahahahhaah

isteri romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cctv cabuk on 2nd May 2018, 2:22 pm

Terkejut dgn info delay...haha

Cctv cabuk
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cencalok on 2nd May 2018, 2:18 pm

Tak pandai terkejut daa pun.. Dah biasa tertipu.. Hahaha...

Cencalok
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Katak Puru on 2nd May 2018, 1:52 pm

Oppss..terkejut..terperanjat teman..hahahahaha

Katak Puru
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 66
Join date : 20/03/2018

Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 2nd May 2018, 1:44 pm

berapa byk kali nk terkejut daaaa

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Cctv cabuk on 2nd May 2018, 10:30 am

Tunggu kejutan minggu ini....
Sejak 2 thn lepas....
Bila dah terkejut nti jgn lupa pi ngundi....
Pis yo

Cctv cabuk
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kutttttttttu jutawang on 2nd May 2018, 8:01 am

Sapa yg layan topup . Raja rampos ni.., bodooo...

Kutttttttttu jutawang
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Wan Azizah on 2nd May 2018, 2:18 am

Hancing jer bau ROP korang ni. Sembang ratus JUTA berBILLION! Apa kejadahnya Dinner COLLECT duit AHLI... boleh tahan sembang ***** boleh terbang korang!!!

Wan Azizah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hakak bawengs on 2nd May 2018, 12:10 am

dah tau diri tu jtawan.sedekah je la tak payah la mtk yuran .duit bkepok² kot.bagi je la sponser semua.alahai sayang seribu kali sayang

hakak bawengs
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mr google on 1st May 2018, 11:25 pm

Info dari group sebelah
xtahu la betul atau tak


Assalam semua sahabat Jutawan ????????????

INFO terbaru dari AYAHANDA RAJA RAMPOS❤️????

Ini ada lah berita yg sangat gembira, menurut Ayahanda:
InsyaAllah Acc Ayahanda Akan Boleh guna pakai pada minggu ini, Sama2 kita merasainya.
Oleh itu Ayahanda Berbesar hati seandainya KITA sama2 dapat hadir ke jamuan pada 12.5.2018, kerana KITA akan dapat bertemu dengan kedua2 Owner ROP dan DANA. InsyaAllah KITA dapat berjumpa dengan TAN SRI ROMI dan DATO ROHAIZAT secara berdepan dengan Beliau.
Bayangkanlah, masa itu KITA semua dah bergelar Jutawan????????????
Ambillah peluang ini✅
????????????????????????????????????

Tarih tutup pada 2.5.2018
( esok.. Rabu) jam 2ptg
Yuran rm100 adalah utk kenderaan (3 buah bas) yg akan membawa KITA kesana
Dengan ini diharap semua Sahabat memberi kerjasama
Sekian terima kasih

Salam Sayang dr AYAHANDA RAJA RAMPOS untuk sahabat semua????????????????????

mr google
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by isteri romi on 1st May 2018, 11:09 pm

seronok beronok ronok.jangan semua kita anggap serius.jangan telalu membawa hati yg lara.kadang kita bduka lara.kadang kita bgumbira.walau bagaimana pun hidup harus di teruskan.kalau kita ada rezeki kita besyukur ats rejeki yg allah berikan.kalau tak ada rezeki kita sama² redha.segala nya ada hikmah di sebalik sesuatu yg kita hadap selama ni.selepas hujan timbullah pelangi.keep calm n say alhamdulillah.jgn kerana duit kita lupa alpa sampai bgadoh jgn jd hamba duit jd la hamba allah yg sabar

isteri romi
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by YakinROP on 1st May 2018, 10:16 pm

Apa daa nak keluar duit bank tak bagi..tunggu la kejutan minggu ni...

YakinROP
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Pe Citer on 1st May 2018, 10:03 pm

hurmm...

Pe Citer
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by xleh sabar dh ni.... on 1st May 2018, 9:09 pm

brpa lama pncairan dana daaaaaa

xleh sabar dh ni....
Guest


Back to top Go down

ROP SAHAJA

Post by The Guest House on 1st May 2018, 8:40 pm

Abam

.....before 9 hb itu memang kita tak dapat duit.
......before 9 hb itu hari pencairan dana saja.
......kita tunggu lah Abam.
......if still tiada pencairan berlaku.
.......kita beransur lah.

(.....saya pun dah letih selama 3 tahun )

The Guest House
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 34 of 40 Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum