status dana

Post new topic   Reply to topic

Page 4 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Dana taik kucing on 8th April 2019, 12:57 am

X padan dah tua masing2 nk membongak Jo kojonyo

Dana taik kucing
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Kebodohan

Post by Kena kencing on 8th April 2019, 12:55 am

Banyak sngat la ko punya alasan... Putar belit cerita bagi ahli harapan je kejenya habuk pun tarak... Nak dekat nak dekat dah nak puasa dah weyh ko punya dekat tu... Xde cakap xde xpyh nk yakinkn ahli...ni top up lagi balik2 top up xde keje lain..basil xde temberang je lebih.puitt

Kena kencing
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Jubur koyak

Post by Jubur koyak on 3rd April 2019, 11:45 pm

Taik keras terutama sekali wujud dan sahih kepala taik ketul2 benar

Jubur koyak
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Mmm

Post by Ruslin on 3rd April 2019, 10:55 pm

Perkembangan dana macamana

Ruslin
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Gila duit on 25th March 2019, 7:04 pm

AZLEENA????:
As salam seluruh warga RJ

Srkarang ni proses menunggu.
Sabar
Jalankan kerja harian seperti biasa hingga kita dapat berita kemunculan.

Setakat ni,
Wsb masih proses thumbprint nama nama besar yg ada acc yg sgt besar serta proses dokumen rasmi mereka. Penyediaan dokumen ini mgkin mengambil masa sikit. Rasanya mggu ni pun blum selesai.
Sabar

ROP
Rop pula ,kita tunggu Tn Zainal k bank utk urusan seterusnya. Bilamana semua selesai, acc ayahanda pun sudah terang benderang. Bila ini berlaku ,semua kuasa bayar akan dipanggil untuk proses taklimat dan sebagainya. Bilamana srmua kuasa bayar dah dapat COI,
Tuan puan pula akan dipanggil.
Sabar ya.

Sebarang pergerakan dan kemajuan proses kedua nya, akan saya maklumkan.
Sabar dan terus bersyukur. Insyaallah dah tak lama tapi teruskan kerja harian hingga duit dah masuk acc masing masing.
Sekian. Tq
As salam.

Gila duit
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Dunia on 23rd March 2019, 10:17 am

Ferrah g b, cuti weyyy

Dunia
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Bijak on 17th March 2019, 2:39 pm

As..salam,
Buat semua Jemaah RRG, Walau pun ada kecaman atas program yg kta join ini,tetapi yakin lah semua nya sudah berakhir.

Owner telah memaklum kan yg +ve bahawa semua nya sudah berakhir dan minta Ayahanda s/by untuk turun ka KL bagi melancarkan segala urusan kepada seluruh Ahli - RRG.

Kepada mereka yg tak yakin & tak percaya apa yg kta semua nantikan, bersabar aje lah..jgn marah marah ya.

Terimakasih & Jumpa kita di Puncak kejayaan...TQ,

Daripada,

Ayahanda
Rajarampos

sk: dsy
Dps...????????????????

Bijak
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Kebodohan on 11th March 2019, 8:32 am

Asalamualaikum.

Pada semua...

Maklumat. Esok saya akan berurusan Di bank Di mana acc acc saya
Kerana saya telah Di panggil utk tandantangan. Document baki selapas Di tolak ke bahagian anda semua.

Bermakna mcm saya dah blh guna pakai.

Saya rasa masanya dah nak selesai pada semua.

Saya akan maklum kan nt setelah selesai urusan saya esok.. Doakan agar kita berjaya

DATO ROHAIZAT

Kebodohan
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Kau rasa on 7th March 2019, 12:58 pm

Maklumat

Assalam insha Allah dlm pkl 3 lebih akan tetera do acc skrg sikit lagi nk on.. Masih loading..

Jika yg ni berjaya. Maka inilah penamatnya.

System dah mula push.
Clear. Harap tetera ke semua acc.
Kita kena pastikan Ianya tetera selama 15 minit maka selepas itu blh pakai... System loading to all acc now...

Harap blh berjaya

Bigboss ijat????????????????????????

*bnyakkan berdoa semua????????*
==========================

Kau rasa
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Dunia on 6th March 2019, 6:51 pm

Bila nk dpt duit ni

Dunia
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Kiraaaaaa on 26th February 2019, 4:45 pm

alhamdulillah.... depa suh beli 1 lagi rumah.. boleh lepas.. 1/2 million lagi.. inn shaa allah.. moga kejayaan bersama yang lain.. mana tau rezeki masuk boleh beli cash ja... ????????

Dri fb ferrah.. Baik dia boleh beli rumah, kita apa yg dpt??

Kiraaaaaa
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Rajarompas on 12th February 2019, 5:57 am

Info suboh hari ini.
Ayahanda akan berusaha untuk mencairkan asset beliau bagi memudahkan blackbox hadir secara pemindahan terus ke direct akaun ahli2 yang sedang menunggu di luar sana.
Ayahanda juga berpesan bahawa dalam hati ada tama. Bangun pagi nanti jenguk la taman di rumah tu sebelum pwrgi babk pagi ni.
Ingat.. dalam taman ada hati

Rajarompas
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 140
Join date : 11/02/2019

Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Dana Haji Jasman is a scam

Post by mercyatsoul on 12th February 2019, 1:50 am

Malays should now better.
Manakan yang bulat datang bergolek, yang pipih datang melayang?

Firman Allah SWT:
“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka ” QS 13:11

There is no easy money Smile)
There is no shortcut to success.

Semua yang berjaya bermula dari usaha keras.

Scammers; sedarlah setiap aniaya anda pada orang akan dihisab, walau sebesar zarah pun. Sedarlah, sesungguhnya mati itu benar, hari kiamat itu benar, dan panas api neraka itu benar.

Logik akal, siapa lah yang nak bagi kita berjuta atas nilai usaha kita yang sangat sedikit? Pengusaha rumah mana yang nak bagi kita rumah sebiji kalau setakat kita bayar 20 sen pada dia?

These are a little knowledge for pak cik mak cik Abang adik kakak;

Nak kan ijazah, kita melabur dalam akademik/pembelajaran.

Nak kan pangkat, kita melabur dalam kerjaya/Usahajaya.

Nak kan sejuta, kita perlu tipu RM 1000 dari pada setiap 1000 orang, dengan janji air liur dan kata kata manis, dan sedikit fakta yang di auta.
Atau
Nak kan sejuta, kita perlu tipu RM 100 dari pada setiap 10 000 orang, dengan penipuan yang sama.
Dan
Minta mereka topup berkali kali utk dapatkan berjuta juta.

Well, scammers pun berkerja keras menipu pakcik makcik, so what are you people even doing? Yup, waiting.

mercyatsoul
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by nakganepuntakoleh on 11th February 2019, 3:13 pm

Nak masuk ke duit nii? mcm menipu je

nakganepuntakoleh
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Kau rasa on 11th February 2019, 1:33 pm

Bila nk dpt duit nie

Kau rasa
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Kebodohan on 6th February 2019, 10:00 am

Assalamualaikum...
Rakan2 FB..maaf dah lama tak update FB ..hampir 1tahun tu...bukn apa..ada yg sdg di usahakan..
Ni ada masa..update lah.. saje nak test market nk kongsi Impian menuju kejayaan yg diperjuangkan kian hmpir gapai...
T.kasih TSR & RRG.....
T.Kasih Pn CEO Ferrah & Shbt En Mat Abu..& PA RRGTM Arissa...
T.kasih jua Azura@Mamaeira&Papa
Dan Isteri2 serta anak cucu ku...
Di atas kesabaran meniti satu kepayahan dan kemenangan....

Dri fb ferrah

Kebodohan
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Sudah2 la...

Post by Rasanya? on 2nd February 2019, 11:57 pm

Dana poket owner & leader...

Rasanya?
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by kongkalikong on 2nd February 2019, 3:46 pm

Ruslin wrote:Betul ke....ada dana ni....

sah. memaaaaang ada.........!

semua dana real........!

tapi real nya setakat kutipan dari ahli ahli saje.... ha...ha.....


p.o dividen..........?   tunggggggggu info sahih saje..........!

kongkalikong
Warga Tetap
Warga Tetap

Posts : 85
Join date : 20/12/2017

Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Mmm

Post by Ruslin on 2nd February 2019, 2:03 pm

Betul ke....ada dana ni....

Ruslin
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Mmm

Post by Ruslin on 2nd February 2019, 1:58 pm

Mmmmm

Ruslin
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Mengejutkan laaa....

Post by Tokpeti on 31st January 2019, 4:02 pm

Kemungkinan besar PRU baru diadakan semula jika.... 6 jahanam dlm spr didpti bersalah??

[You must be registered and logged in to see this link.]

Tokpeti
Warga Baru

Posts : 8
Join date : 19/09/2018

Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty mengenai dana dan jugak duit

Post by SayaPunKenaJugak on 30th January 2019, 12:22 am

mcm mana cerita sekrng?? u all dah dpt duit ke??

SayaPunKenaJugak
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Enjoy

Post by customer18627 on 3rd January 2019, 2:33 am

Haha...tukang kutip duit plan...dpt duit terus masuk thailand...mcm2

customer18627
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Bengong

Post by Ahyam on 30th December 2018, 1:03 am

Tak kenal.. dia owner dana heritage kot.. apa yg tak kena dgn dia, cuba info sikit...
Semua owner dana pun tak kena, asik minta topup je

Ahyam
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Intelijen malaysia on 29th December 2018, 11:56 pm

Sapa roy dlam program ni?? Aku rasa ada yg xkena roy tu.. Kenal susuk tubuh org nma roy? Ada org kata dia dato roy.????

Intelijen malaysia
Guest


Back to top Go down

status dana - Page 4 Empty Re: status dana

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 12 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum