ROP SAHAJA

Post new topic   Reply to topic

Page 5 of 38 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38  Next

Go down

Sahabat

Post by Sahabat on 11th June 2018, 10:09 pm

Dalam keadaan saya berniaga sekarang...kecil2an sahaja...perlukan dlm 5k pun da cukup skang ni...manalar nak cari..takkan nak pinjam ahlong kot..bukan semua org bekerjaya indah..yg mcm kami ni...bantuan kerajaan...nmpk mudah...
tp prosedur dia mak ai....bank...akaun tak cantik sikit dah reject....rop pula...oooh rop....dana harta laut dalam kot...tak dapat2 nak bg timbul...kat sape aku nk minta tolong skang ni...cuba bagi idea bernas sikit...

Sahabat
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by RomiStress on 11th June 2018, 9:54 pm

Dijanjikan akaun utama akan clear sebelum raya..sampai la senyap sunyi..

RomiStress
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kenceng on 11th June 2018, 9:07 pm

Hahahaha.. leader korang duit dalam bank ratus ribu hasil plan offline.. buat duit raya..
Korang tunggu lah sampai mampos ROP..
Lepas raya.. ada plan pengurusan ek..
Syhhhh senyap.. yg terpilih sahaja..

Kenceng
Guest


Back to top Go down

Kita kaya kaya kayap

Post by ZynnHarris on 11th June 2018, 5:55 pm

Dah lama x jenguk forum ni. Dah ramai jutawan ke? Kihkihkih.

Dulu dah kabo, ni semua kencing. Skrg dah hancing. Dari raya cina ke raya india. Seratus tahun kali raya pn konfem x dpt. Ni aku nk bgthu nnt ada la sorang manusia ni akan guna nama2 Islam konon utk stay positif bg org baru2 melabur. Nama dah bertukar2 tp hancing tetap hancing bang. Dlm group whatsapp pun sama jer dia tu.

Lps ni boleh la lancarkan "Tabung Harapan ROP" yer. Utk Romi kesayangan korg2 semua. Kihkihkih. Selamat berpuasa dan hari raya para jutawan mat jenin semua.

ZynnHarris
Warga Baru

Posts : 5
Join date : 08/02/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 11th June 2018, 2:44 pm

by RomiStress
Apa2 hal kena tanya raja rampos. Baru2 ni dia ada majlis iftar team smmg & team rrg. Mungkin ada berita baik..kalau x mana mungkin romi akan jumpa raja rampos.


yaaaa dekat hotel mewah muti_ _
pjumpaan
mereka.jelas terukir senyuman kegembiraan
di wajah mereka.
aku senyap dan perhatikan shj moga
janji mreka tertunai, bdoa yg baik2
nmun aku tetap negatif slagi xnmpk
depan mata (banyak auta) mcm rampos
paling hebat bab kutip topup setelah beri
ayat bsemut yg boleh kencing manis.
aku perhatikan shj, sblm puasa,sblm
raya dan kini selepas raya.
jika masih x tertunai, anda bakal feymes
di malaysia, dan di segala socmed.
bukan dendam atau apa, tapi penat
dgn mungkiri janji yg berulang kali.
den ponat dan malas tertipu lagi
kehkehkehh lebih kurng mcm lokman
keling jugak putar belitnya.

apa2 pun kita lihat janji mreka kali ni
kehkehkeh

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Kasut merah on 11th June 2018, 2:13 pm

Kalau tak betul lah benda ni. Mmang kne lah org2 yg brknaan. Rmai org gelap nak buat koje ni. Tgh dok perati je ni.

Kasut merah
Guest


Back to top Go down

Allah x berhajat apa2 drpd puasa org yg berdusta dan menzalimi org.

Post by Ingat on 11th June 2018, 1:52 pm

Syaitan itu memberikan janji-janji kepada mereka dan membangkitkan angan-angan kosong pada mereka, padahal syaitan itu tidak menjanjikan kepada mereka selain dari tipuan belaka. An Nisa 120

Ingat
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by zainal SMMG on 11th June 2018, 1:15 pm

Assalamualaikum
Mohon maaf di atas kesalahan ayat saya. Bukan janji dari pihak bank, tapi janji dari pihak kami.
Dokan yang baik-baik.

zainal SMMG
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Yuio on 11th June 2018, 1:04 pm

MASIH BELUM ADA TANDA2 BANK AKAN MELEPASKAN AMOUNT KPD PIHAK OWNER, VVIP, PROXY SETERUSNYA LEADER. OWNER SDG BERUSAHA UTK MENYELESAIKAN URUSAN INI DGN PIHAK BANK. WPUN BEGITU JANJI PIHAK BANK BHW 2 MINGGU SLEPS RAYA AKAN ADA AGIHAN KPD SH..
W/B/MANA PUN KENYATAAN INI TIADA JAMINAN MUKTAMAD HANYA SEKADAR INFO AWAL SHJ. JADI SH TAK PERLU BERGEMBIRA SANGAT...APA2 SITUASI PUN AKAN BERLAKU DLM SAAT2 AKHIR INI.


Baca betul2 ya....JANJI PIHAK BANK....bukan janji mereka...pandai belit depa ni...

Yuio
Guest


Back to top Go down

Rayaa....

Post by Ahmad_Bank on 11th June 2018, 12:31 pm

berapa tahun lg nak tipu wrote:majlis berhari raya bersama romi, proxy, vvip & leader2 ada tak?

Mungkin kalo VVIP dah selesai TP serta bank telah bagi pelepasan... lps tu topup skali utk support penat lelah leader2

Ahmad_Bank

Posts : 2
Join date : 04/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by hahahah on 11th June 2018, 3:11 pm

woiii apehal delete woi!!!
nasib aku save msg aku ni
kalau x mau penat taip balik hanaatttt

by RomiStress
Apa2 hal kena tanya raja rampos. Baru2 ni dia ada majlis iftar team smmg & team rrg. Mungkin ada berita baik..kalau x mana mungkin romi akan jumpa raja rampos.


yaaaa dekat hotel mewah muti_ _
pjumpaan
mereka.jelas terukir senyuman kegembiraan
di wajah mereka.
aku senyap dan perhatikan shj moga
janji mreka tertunai, bdoa yg baik2
nmun aku tetap negatif slagi xnmpk
depan mata (banyak auta) mcm rampos
paling hebat bab kutip topup setelah beri
ayat bsemut yg boleh kencing manis.
aku perhatikan shj, sblm puasa,sblm
raya dan kini selepas raya.
jika masih x tertunai, anda bakal feymes
di malaysia, dan di segala socmed.
bukan dendam atau apa, tapi penat
dgn mungkiri janji yg berulang kali.
den ponat dan malas tertipu lagi
kehkehkehh lebih kurng mcm lokman
keling jugak putar belitnya.

apa2 pun kita lihat janji mreka kali ni
kehkehkeh

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Diva lu on 11th June 2018, 6:35 am

apa jdi dengn majlis di perak tu? auta?haha

Diva lu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Diva lu on 10th June 2018, 2:12 pm

bermuka2 apa MEE?ko baru muncul nak cakap aku bermuka2?
aik dh nk undur diri plak dah

Diva lu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mee on 10th June 2018, 12:34 pm

aku undur diri dulu.

mee
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by entah leeee on 10th June 2018, 11:58 am

019-221 2112 Xsilap ni no zainal ...sapa yg nk td ?

entah leeee
Guest


Back to top Go down

berapa tahun lg nak tipu

Post by berapa tahun lg nak tipu on 10th June 2018, 10:59 am

apalah alasan diorang nanti ye kalau tak dapat juga duitnya lepas 2 minggu....

berapa tahun lg nak tipu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mee on 10th June 2018, 5:32 am

ko ni macam talibarut komunis aku tgk. Bermuka2 komen.

mee
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Diva lu on 10th June 2018, 4:43 am

Haha lagakan sape wei?
ni info negatif. dah sah2 negatif.
kalau takat baca 1 page je dah cakap aku join benda doh ni. xpayah la wei.
lepak je la ko kat info posifit.
eh lupa, Guest macam aku. haha

Diva lu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by mee on 10th June 2018, 4:22 am

To Diva lu..dah takde modal ke nak lagakan orang..apa jenis manusia la...puii

mee
Guest


Back to top Go down

AKAUAN

Post by BISA on 10th June 2018, 12:00 am

Zainal SMMG:

LAMA DAH SAYA MENUNGGUNYA .........

-Setakat pukul 9:00 am tadi masih belum ada penampakan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
- Setakat pukul 12:00 tgh tadi pun rasanya masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 2:00 pm tadi juga mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.
-Setakat pukul 8:00 pm tadi mcm sebelum ni.....masih belum ada perubahan yg positif dlm akauan VVIP saya. Saya harap akauan VVIP lain ada perkembangan yang baik hari ini.

PENGUMUMAN: DANA SMMG/ROP:

MASIH BELUM ADA TANDA2 BANK AKAN MELEPASKAN AMOUNT KPD PIHAK OWNER, VVIP, PROXY SETERUSNYA LEADER. OWNER SDG BERUSAHA UTK MENYELESAIKAN URUSAN INI DGN PIHAK BANK. WPUN BEGITU JANJI PIHAK BANK BHW 2 MINGGU SLEPS RAYA AKAN ADA AGIHAN KPD SH..
W/B/MANA PUN KENYATAAN INI TIADA JAMINAN MUKTAMAD HANYA SEKADAR INFO AWAL SHJ. JADI SH TAK PERLU BERGEMBIRA SANGAT...APA2 SITUASI PUN AKAN BERLAKU DLM SAAT2 AKHIR INI.

BISA
Guest


Back to top

BISA
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Game Over on 9th June 2018, 11:08 pm

jinbet lah Diva lu

Game Over
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Diva lu on 9th June 2018, 11:01 pm

Game Over and Mee

Korang ni memang xbaca agaknya
aku xmasuk se sen pun
godek sendirilah kenapa aku kat sini

dah bodo.h bodo.h situ jugak

Diva lu
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by gibsonfender46 on 9th June 2018, 6:13 pm

Raja Rampos yang kuat kantoi. Cakap dia tak boleh dipercayai...

gibsonfender46
Warga Baru

Posts : 33
Join date : 01/06/2018

Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by RomiStress on 9th June 2018, 4:59 pm

Apa2 hal kena tanya raja rampos. Baru2 ni dia ada majlis iftar team smmg & team rrg. Mungkin ada berita baik..kalau x mana mungkin romi akan jumpa raja rampos.

RomiStress
Guest


Back to top Go down

Rop

Post by Mafia lembut on 9th June 2018, 4:38 pm

Lantak lah diorg... Nk mkn duit %$@%$%#$@

Mafia lembut
Guest


Back to top Go down

Re: ROP SAHAJA

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 38 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21 ... 38  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum