PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post new topic   Reply to topic

Page 5 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Go down

BEG DAN ISINYA

Post by HP4 BMW on 11th June 2018, 1:41 am

Minggu ni (11-14 hb Jun) rasanya semua ahli BPIP dah bersedia dgn info dr leader masing2 pendek kata kalau untung sabut timbul....kalau untung batu...dih..dih...dih...tenggelam GULP!!...laa...

HP4 BMW
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Jxxy on 10th June 2018, 11:57 pm

X tau la.. Sy baru ja join bpip ni. X tau sangat hal dalaman program ni. Sumbangan pn x banyak sekadar test ja. Resiko tu sudah sedia maklum tapi klau rezki syukurla. Klau x jadi syukur juga kerana d beri peluang berangan-angan. Kita juga x d paksa join ni. So jangan terlalu mengharap benda ni.

Jxxy
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by hahahah on 10th June 2018, 8:59 pm

aku boleh jamin esok atau lusa atau sblm
raya menjelma kau hanya akan dpt habuk
yakni kencing keling paria si lokman,
klau tkut btaruh kononnya haram tp
aku bertaruh kbodohan korang yg
sememangnya bebal dan x cerdik sekiranya
benda ini tidak akan dpt esok dan lusa
dan sblm raya,,skiranya dpt aku lh yg sbaliknya,
tp kalau xdpt dlm bbrp hari ini maka sedarlah
diri anda yg telah diperbodohkan dan dikencing
sekian lama,,
kita tnggu dan lihat !!! kehkehkeh

masih xsedaq diri korang ni setelah
melihat nama lokman tsenarai di BNM
sbgai pengubah wang haram, dan scammer.
insafla dan bpijak di dunia nyata yg
bnda ini smmg nya tidak wujud

lps ni dia akan ckp selepas raya,
kmudian raya haji, kmudian hri raya keling,
tp setiap kali janji dia akan buka topup
sbgai bantuan terakhir,,,jahahah kau
tngk nanti ya !!

hahahah
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Nissan Gtr on 10th June 2018, 8:47 pm

Memang ada dikalangan kita semua yg sudah putus harapan sebab terlalu lama menunggu penantian dan usaha yg diberikan..tetapi kita sebagai org melayu islam berdoa agar semua Bpip ni berjalan lancar tanpa ada halangan..bukan senang untuk lepaskan duit yg terlalu banyak..perlu dokumen yg sah agar duit yg kita dapat tidak diistiharkan Gubahan duit haram nanti..lagipun keselamatan owner,Po dan ahli perlu diutamakan juga agar tidak ada penjenayah atau org dalam ni yg mengambil kesempatan untuk lakukan niat jahat kepada kita yg akan dapat duit ni nanti..bukan semua org dapat Rm 50.00 seorang tetapi banyak..sebab tuw perkara ni perlu detail dan rahsia..tak semua perkara harus diberitahu..kita doa esok dan hari selasa semua nya berjalan dgn baik dan allah permudahkan..sekurangnya dapat bantu pada hari raya dan hari berikutnya..kepada yg ada masalah duit nanti dgn Po,itu kau org dengan Po kau orang..Dato owner tidak boleh masuk campur sebab duit kau org dgn Po..kalau ada black and white baru kau org boleh isukan..kita semua doakan esok/mnggu depan..permudahkan..Get ready beg dan safety agar terjamin semua...Amin..jangan maki maki dah nak raya...

Nissan Gtr
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by E&j on 10th June 2018, 8:05 pm

seringkali ada masalah. Po juga berkerja keras tanpa mengira masa dan wang ringgit. Kita bantu dengan doa. Semoga allah membimbing owner berlaku jujur d akhir ramadan ini dan melimpahkan segala nikmat dalam perbincangan esok.

Kita juga faham penantian itu menghakis keyakinan
Tapi sekarang ini po masih berusaha. X perlu mengeluarkan kata2 kesat dan sumpah serana kerana itu langsung x membantu.

E&j
Guest


Back to top Go down

Makin dekat...alhamdulilah

Post by Nissan Gtr on 10th June 2018, 7:21 pm

Lebih baik berdoa daripada nak maki hamun..kalau rasa tak berminat,jangan masuk dari dulu lagi...kalau dah masuk,tunding jari dekat org lain buat apa..kesalahan diri tak nampk tapi kesalahan org kau nampak buat apa..kalau dah tarik diri atau memang tak masuk,jgn nak dengki org yg masih stay masuk..allah tak akan bagi syurga kalau kau duduk goyang telur tapi allah akan bagi syurga kalau kau buat amal kebaikan dan perintah allah..kau buat baru allah bagi...nanti dah dapat duit Bpip,kau org yg maki Dato pergilah minta maaf dekat dato..aku nak tengok..jangan nanti kau org sangkut dekat alam kubur sebab kerana maki org yg tak bersalah..ingat,Po kutip duit tapi ada segelintir yg makan duit anak buah..duit tak sampai dekat Dato...Dato kena tahanan poca bukanya penjara..langkali jangan pandai2 buat andaian..baca Sop poca baru tuduh org..dalam portal ni dengki lagi banyak daripada berdoa..

Nissan Gtr
Guest


Back to top Go down

Tarauant

Post by Sakei on 10th June 2018, 6:24 pm

Bukk posaaaaa di kakatatijshdhdhdhdhbd
Bznbshshshsn
Bshdhhdnnxjs
Bznsnjdjdjd
Makakdhjdjf
Jshdhchdjd
Dmkdjjdjnjd
Ndjdjdidjjdjsjwjwwmdjj
Jdjdjfudjw9q9wkdkdjduuejd
Hshsuwhwjw8q8qiwuw

Sakei
Guest


Back to top Go down

Taraaaa

Post by Lembi on 10th June 2018, 6:10 pm

Mehuaaaaaàaa


Huaaaaaa


Huaaaaaaaass

Lembi
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by stresstahapgaban on 10th June 2018, 6:08 pm

isnin leader g meeting ktanye...jawapan semua isnin nnt...

stresstahapgaban
Guest


Back to top Go down

DENGAR DENGAR

Post by man not hot on 10th June 2018, 6:05 pm

DENGAR DENGAR HARI ISNIN tol ka
>?????????????????? up up PO PO PO

man not hot
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by E&j on 10th June 2018, 3:26 pm

isnin..tunggu alasan baruu.. Yeiii...
Nak tunggu meletup. Kalau meletup hancur la bpip dgn duit sekali

E&j
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Senah on 10th June 2018, 3:04 pm

Mane ade nk topup2 lg.. Info terbaru tggu isnin la... ????????

Senah
Warga Baru

Posts : 7
Join date : 25/04/2018

Back to top Go down

piraahhh

Post by suben on 10th June 2018, 2:59 pm

kate dh setle smua tggu mletup..tut tup mtk lagi...mtk bermaksud blum setle lagi...so.....kurasakn kau kau kau dh kencing bnyak snagat dh hancing sanagt baunya...ayat manis sblum.mntak..ayat paling glamor "kita akn dpt rzki besar xlma lg" disusuli topup lps tu...ho to hellllll lar...

suben
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by boyserdang on 10th June 2018, 1:42 pm

Info trbaru Dato lokman Dan po2 musibat takkan berhari raya ddgn mewah kerana semua SH sudah tidak topup lagi sejak tahu d tipu
Semua drama YG d mulakan dgn air kencing akan berakhir dgn air Mata
Sekian.

boyserdang
Guest


Back to top Go down

Tara

Post by Kaldai on 10th June 2018, 11:49 am

Semua info bertanya pada leader yang kutip duit anda...tq jhoshhhhhh

Kaldai
Guest


Back to top Go down

Lalai

Post by Gajah on 10th June 2018, 11:26 am

Nak tahu info pergi inbox group ler cik mat dan mak minah

Gajah
Guest


Back to top Go down

PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Unazilu on 10th June 2018, 11:04 am

Apa cita?? Ada info terkini tk??
avatar
Unazilu

Posts : 3
Join date : 10/06/2018

Back to top Go down

Cakibooakkaja

Post by Lalaalauiiuk on 10th June 2018, 10:39 am

Arini masak sambal tumis ikan bilis nasik
Nyam nmyam

Lalaalauiiuk
Guest


Back to top Go down

Vagshf

Post by Belacan on 10th June 2018, 10:35 am

Belacan kicap udangk

Belacan
Guest


Back to top Go down

Hagsgxu

Post by Ghahxhdhdbx on 10th June 2018, 10:33 am

Manggga cempeda


Durian


Nxasidb

Ghahxhdhdbx
Guest


Back to top Go down

Gajah

Post by Tolapaahgu on 10th June 2018, 10:31 am

Àyam

NAsik beriyani

Tomyam

Tolapaahgu
Guest


Back to top Go down

Hahhsh

Post by Litlaplitlap on 10th June 2018, 10:27 am

Vzbdbdbzbbshshrurhdbd
Jxnjdjrjhdhdhzhhs
Jxjdjjfjfhfbzbbd
Bshxbdhhxhxhx
Bzbhdjdhxjjdd
Yeaaaaaaayyyyyy

Litlaplitlap
Guest


Back to top Go down

Bdbdb f fbxjjf

Post by Sjjfjfnfnz on 10th June 2018, 10:26 am

Jdjdnnd f xnbd
Nsndnfjfnfn
Bzbdjrjjrjdjahhajsj
Hzbbxjfjfjfmxnjd
Bdnxnfnfjjf
Ndkgmkgkgb
Ndjfjfktktn

Sjjfjfnfnz
Guest


Back to top Go down

Hdjdnxufnx

Post by Lahdfjfutjd on 10th June 2018, 10:24 am

Gajdkfjfnfjgngn
Bxhfjjfjfjfnf
Bfjkfkfkrijrjshsgvv

Lahdfjfutjd
Guest


Back to top Go down

Taa

Post by Gajakskdduxjvuvufv on 10th June 2018, 10:22 am

Jsjdhfjgjfj

Gajakskdduxjvuvufv
Guest


Back to top Go down

Re: PERBINCANGAN MENGENAI INFO DATO LUKMAN HAKIM BIN ABDULLAH

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You can reply to topics in this forum